Kalori Arkadaşım

20 çok evet bende 100 yapıcam seninle bir gidiyom :1::1::1::1:

ama ben ara vererek yapıyorum :1::1::1:

sen hangi markayı kullanıyorsun cnm:26:

hımm ne güzel beraber başlamışız demek canım burda isim veriliyor mu bilmiyorum ama sana şöyle bir ip ucu vereyim marka da kükreyen bir şey benim ki :52::52

canım mide sorunun yoksa bir şey olmuyor varsa muhakkak bal karıştırcaksın ki dokunmasın sana.....
ben içmiyorum canım içmeyeceğim de çok rahatsızlık yapanları duymuştum demekki balsız içtiler :)
Bal içmek gerekiyormuş işte canım, Orkideceğimiz öyle yazmış :1:

aman bişey olmasın canım da:16:

canım mide sorunun yoksa bir şey olmuyor varsa muhakkak bal karıştırcaksın ki dokunmasın sana.....

orkideciğim cnm kükrrerden mesajı aldım. Markete gidip ilk iş almak olucak. Daha önce sirkeli suyu denemiştim midem bulanmıştı bunu belki daha çok severim :23::23::21::8::8::8:

Bu hafta ben muhtemelen kilo veremeyeceğim kızlar :43:

ahh dadlımmm bende sendenmm:14::14::14:

ohooo ooo sen yenilgiyi kabul etmişsin rekabet yok ki canım ayrıca hiç sanmıyorum seni yeneceğimi :1::1:

orkideciğim cnm kükrrerden mesajı aldım. Markete gidip ilk iş almak olucak. Daha önce sirkeli suyu denemiştim midem bulanmıştı bunu belki daha çok severim :23::23::21::8::8::8:

ahh dadlımmm bende sendenmm:14::14::14:

Kendimi çok şiş hissediyorum ve cuma-c.tesi-pazar spor yapamadım :14:

Kendimi çok şiş hissediyorum ve cuma-c.tesi-pazar spor yapamadım :14:

Ben sana gore daha itiyim sanrm bebeim haftasonu sporumu cok guzel yapiverdim ilk defa :D

Daha 2 gun var bozmq moralini lutfen.
öyle düşünme canım bilinçaltını etkileme vereceğim de ver:13: kilo verme de olumsuz düşünmeyeceksin.

Haklisin cnmmmm.

Kizlar karnibaharlari firin posetinde firinlayarak afiyetle yedim su vermedi kuru kuru nefis oldu yogurtla mmmmm... tavsiye ederim.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bütün gün ders çalıştığım için giremedim sizleri pek bi özleyiverdim ben yokken bayağı kaynatmışsınız sizi siziler:24: bende de 100 gramcık bile eksilme yok malesef sanki yavaş yavaş istikrarım bozuluyomuş gibi me geliyor Allah sonumu hayır etsin:97::97:

o supangle yi yemeyeydim iyidi :1:
eşime yaptım ben de yedim valla
napalım sağlık olsun bu hafta iddialı değilim zaten :1:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bütün gün ders çalıştığım için giremedim sizleri pek bi özleyiverdim ben yokken bayağı kaynatmışsınız sizi siziler:24: bende de 100 gramcık bile eksilme yok malesef sanki yavaş yavaş istikrarım bozuluyomuş gibi me geliyor Allah sonumu hayır etsin:97::97:

Amin cnm cumlemizin sonunu hayir etsjn bu hafta herkes pert sanirim. Kimsede idda yok yazik bize :(

o supangle yi yemeyeydim iyidi :1:
eşime yaptım ben de yedim valla
napalım sağlık olsun bu hafta iddialı değilim zaten :1:

Afiyet olsun cnm..

Amin cnm cumlemizin sonunu hayir etsjn bu hafta herkes pert sanirim. Kimsede idda yok yazik bize :(

Afiyet olsun cnm..

iyi geceler kızlar bugün hep az yedim akşam sporumu da yaptım cumaya kadar dikkat etmeye çalışacam yediklerime ve inanıyorum az da olsa kilo vercem:1: bakıyorum aranızda umutsuzluğa kapılanlar var ama bence hiç üzülmeyin sadece sabredin ve spor yapamasanız da arada kilo veremeseniz de arada kaçamaklar olsa da fazla kafanıza takmayın çünkü zaman zaman hepimizde aynı şeyleri yaşıyoruz:50 bunlar geçici önemli olan sizin pes edip bırakmamanız hiç bir şey kolay değil hayatta savaşmadan zafer kazanılmıyor istediğiniz kiloya geldiğinizde bu yaşadıklarınızın hepsine değdiğini anlayacaksınız ve zamanla tekrar kilo alsanız bile nasıl vereceğinizi çok iyi öğrenmiş olacaksınız.hepinizi kocaman öpüyorum iyi uykular:14::14::14:

Back
X