Kalori Arkadaşım

iyi geceler kızlar bugün hep az yedim akşam sporumu da yaptım cumaya kadar dikkat etmeye çalışacam yediklerime ve inanıyorum az da olsa kilo vercem:1: bakıyorum aranızda umutsuzluğa kapılanlar var ama bence hiç üzülmeyin sadece sabredin ve spor yapamasanız da arada kilo veremeseniz de arada kaçamaklar olsa da fazla kafanıza takmayın çünkü zaman zaman hepimizde aynı şeyleri yaşıyoruz:50 bunlar geçici önemli olan sizin pes edip bırakmamanız hiç bir şey kolay değil hayatta savaşmadan zafer kazanılmıyor istediğiniz kiloya geldiğinizde bu yaşadıklarınızın hepsine değdiğini anlayacaksınız ve zamanla tekrar kilo alsanız bile nasıl vereceğinizi çok iyi öğrenmiş olacaksınız.hepinizi kocaman öpüyorum iyi uykular:14::14::14:

cnm ne güzel şeyler yazmışssın öyle :16::16::16::16:

Haklısın hepsinde ama motivasyon gerçekten önemli olmayınca olmuyor kilo bile veremiyor insan:14:

Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. :16::16::16::16:

Dün 75 dakika tempolu yürüyüş + leslie 3 mile + 45 mekik + 80 squat yaptım bunlara rağmen sabah + da çıktım :14::14::14::14::14::14:
yediklerimede dikkat ediyorum ama neden bu kadar fark ediyor anlamış değilim :14::14::14::14::14::14::14:

Haklısın hepsinde ama motivasyon gerçekten önemli olmayınca olmuyor kilo bile veremiyor insan:14:

Dün 75 dakika tempolu yürüyüş + leslie 3 mile + 45 mekik + 80 squat yaptım bunlara rağmen sabah + da çıktım :14::14::14::14::14::14:
yediklerimede dikkat ediyorum ama neden bu kadar fark ediyor anlamış değilim :14::14::14::14::14::14::14:

Canım maşallah nasıl yaptın onların hepsini ben leslie 1 mil ve basen hereketler yapıyom toplamda yarım saatte 3-5 kişiden dayak yemiş gibi oluyorum :1::1: cnm üzülme belki vüudun su toplamıştır yada bağırsak sorunun varsa o da olabilir

Canım maşallah nasıl yaptın onların hepsini ben leslie 1 mil ve basen hereketler yapıyom toplamda yarım saatte 3-5 kişiden dayak yemiş gibi oluyorum :1::1: cnm üzülme belki vüudun su toplamıştır yada bağırsak sorunun varsa o da olabilir

kız inanırmısın bende anlamadım nasıl yaptığımı :1::1::1::9::9::9::9::9: ama gram bile veremediğim için çok motivasyonum düşüyor verdiğimi görebilsem daha istikrarlı olurum :14::14::14:

leslie 1 mile yapıyorum bende normalde de akşam işte 3 mile yaptım. Kırk yılda bi 3 mile yaptım ondada zayıflayamadım :14::14::14:

kız inanırmısın bende anlamadım nasıl yaptığımı :1::1::1::9::9::9::9::9: ama gram bile veremediğim için çok motivasyonum düşüyor verdiğimi görebilsem daha istikrarlı olurum :14::14::14:

leslie 1 mile yapıyorum bende normalde de akşam işte 3 mile yaptım. Kırk yılda bi 3 mile yaptım ondada zayıflayamadım :14::14::14:

Canım hemen yaptığımız gibi gitse bütün kilolarr oooo öyle hemen pes etme gitmese bie sıkılaşıyordur inşallah :34::34:

kızım sen kilo vermeyi geçtin kas yapmaya başladın herhalde :52: :52: :27: :52: :52:

bak eğer vücudunu çok fazla çalıştırırsan yağların erimek yerine kasa dönüşür. kalır veremezsin. zorlanmayacağın sporlar yapacaksın zayıflamak istiyorsan. zayıfladıktan sonrada kas yapacak sporlar yapmalısın. bizim bi tanıdığımızın kolları bacakları moccuk gibi görsen şişman dersin ama bi elledik hepsi kas mış. zayıflamadan kas yapmış öyle kaldı veremiyorum onlar erimiyor diyordu kilo versede kollar kalmış öyle çok kötü görünüyordu.

sguats da bacak popo kası yapıyonuz bence. o kızın da bacakları nasıldı squats yapanın moccuk gibiydi. sambacı kızların falan nasıl popoları bacakları kalın kalın. dikkat edin sizde bence. ben de geniş kalçalıyımdır ama yapmıyorum squats. kilo verdikten sonra toparlanması için yaparım daha sonra.

aynen cnm gitmezse mahfolduk.
leslie sarkmalara iyi gelir dimi ben çok ağır sporlar yapamıyorum en iyi leslie yapabiliyom :ssz::ssz::ssz:

Bilmiyorum cnm bana da en iyi leslie geliyo en kötü ihtimalle yürüyüş yapmış oluyorum sonrada besenlerim eritecek toparlayacak hareketler yapıyorum umarım işe yarıyordur:26:

kızım sen kilo vermeyi geçtin kas yapmaya başladın herhalde :52: :52: :27: :52: :52:

bak eğer vücudunu çok fazla çalıştırırsan yağların erimek yerine kasa dönüşür. kalır veremezsin. zorlanmayacağın sporlar yapacaksın zayıflamak istiyorsan. zayıfladıktan sonrada kas yapacak sporlar yapmalısın. bizim bi tanıdığımızın kolları bacakları moccuk gibi görsen şişman dersin ama bi elledik hepsi kas mış. zayıflamadan kas yapmış öyle kaldı veremiyorum onlar erimiyor diyordu kilo versede kollar kalmış öyle çok kötü görünüyordu.

sguats da bacak popo kası yapıyonuz bence. o kızın da bacakları nasıldı squats yapanın moccuk gibiydi. sambacı kızların falan nasıl popoları bacakları kalın kalın. dikkat edin sizde bence. ben de geniş kalçalıyımdır ama yapmıyorum squats. kilo verdikten sonra toparlanması için yaparım daha sonra.

kız çok korktum şuan ben ne yana gidem ne yapam bir yardım eli uzatın kasmas istemem :14::14::14::14::14::14::14:

leslie ve yüryüş mü yapayım sadece ayyy ayyy çok tırstımm :14::14::14::14::14:

bu arada özlemişim cnm hoş geldin :16::16::16::16:

Bilmiyorum cnm bana da en iyi leslie geliyo en kötü ihtimalle yürüyüş yapmış oluyorum sonrada besenlerim eritecek toparlayacak hareketler yapıyorum umarım işe yarıyordur:26:

inş cnm inş işe yarıyordur.

kızlar ben + ya çıkıveriyomya acep kas mı oluştu bende :27::27::27::27::27:

canım ne çabuk moralini bozuyorsun öyle sen benim yaptığım sporları bilsen dersin zayıflamıyorum bırakıyorum diyeti :1: öyle bir gün yapmayla hemen sonuç alamazsın düzenli yapacaksın sporunu en az 1 hafta dene sonra gör bakalım artıda mısın değil misin?zaman zaman vücut yaptığın rejime de spora da direniyor seninde öyle olmuştur merak etme vereceksin sen kilolarını sadece daha sakin ol ve zamana bırak :40::40::40:

canım ne çabuk moralini bozuyorsun öyle sen benim yaptığım sporları bilsen dersin zayıflamıyorum bırakıyorum diyeti :1: öyle bir gün yapmayla hemen sonuç alamazsın düzenli yapacaksın sporunu en az 1 hafta dene sonra gör bakalım artıda mısın değil misin?zaman zaman vücut yaptığın rejime de spora da direniyor seninde öyle olmuştur merak etme vereceksin sen kilolarını sadece daha sakin ol ve zamana bırak :40::40::40:

kız düzenli spor yapıyorum 1 kez değil başladım başlayalı lesliemi yürüyüşümü hiç eksik etmiyorum:52::52::52::52::52::52::52::52:

İnsan ne kadar sabredebilir ki kaç haftadır 80 olamadım :14::14::14::14::14::14::14:

kız çok korktum şuan ben ne yana gidem ne yapam bir yardım eli uzatın kasmas istemem :14::14::14::14::14::14::14:

leslie ve yüryüş mü yapayım sadece ayyy ayyy çok tırstımm :14::14::14::14::14:

canım bence kas yapmıyorsun sanki günde 2 saat spor yapıyorsun ? hem ağır bir spor da yapmıyorsun o ağır spor yapanlar için geçerli sen kafana takma bildiğin yolda devam et bence.....

Günaydın kızlar :16:

Nasılsınız bakalım?

cnm günaydın.
Ben her zamanki gibi huzursuz mızmız motivesi yerlerdeyim.. :14::14::14:
Kız nasıl beceriyorsam + ya çıkıvermişim. :14::14::14::14::14:

canım bence kas yapmıyorsun sanki günde 2 saat spor yapıyorsun ? hem ağır bir spor da yapmıyorsun o ağır spor yapanlar için geçerli sen kafana takma bildiğin yolda devam et bence.....

öylemi diyosun cnm. Elimden geldiğince yapıyorum spor devam edeyim o zaman biraz daha bakalım neler olacak :50::50::50::50::50::50:

Spor yapmak isteyenlerin en sık sordukları soruların başında bu sorular gelir;
Spor yapmak istiyorum ama korkuyorum yağlarım kasa dönüşürmü ne yapmam gerekir?
Cewap çok ama çok basit hiçbirşey yapmayın, çünkü yağın kasa dönüşmesi diye birşey yoktur. Yağ bir maddedir kas ise bir dokudur.Genelde egzersiz yapılırken kasların yağa dönüşmesinden korkulur ve önce kilo kaybedip ardından egzersize başlama yöntemi tercih edilir. Oysa, yağ hiçbir zaman kasa dönüşmüyor. Egzersiz yapmadan verilen kilo da yalnızca kas erimesi sağlar ve vücuttaki yağ oranını arttırır.Diğer bir konuda genellikle bayanlar spora başlıyacağı zaman şu soruyu sorarlar;
Aletli jimnastik yapmak istiyorum, fakat çok kaslı olmak istemiyorum?
İnanın istesenizde bunu yapmak okadar kolay değil. Çünkü bayanların yaptığı ağırlık çalışması genellikle hafif kilo ve çok tekrarlı olur, buda sıkılaşmayı sağlar.

Diğer bir soruda;
Spora başlıyacağım fakat bırakırsam kaslarım sarkar kilo alırmıyım?
Bunuda daha önce açıkladığımız gibi kasın yağa dönüşmesi imkansız!!! Kilo almaya gelince sporu bıraktığınız için kilo almazsınız. Beslenme dengenizi ayarlayamadığınız için kilo alırsınız, çünkü spor yaptığınızda aldığınız kalori miktarını sporu bıraktığınızda da aynı şekilde alırsanız; o zaman kilo alırsınız. Bunun nedeni ise spor yapmadığınızda daha az kalori harcar ve daha az enerjiye ihtiyaç duyarsınız. Şunu unutmayın spor yapmadığınız zaman ( kesinlikle herzaman yapılması tavsiye edilir.) vücut en son antreman yaptıktan 3 gün sonra kas fiberleri zayıflamaya başlar ve yeme alışkanlığınızıda değiştirmediğiniz için kilo almaya başlarsınız.

Çözüm olarak haftada en az üç gün 30 veya 40 dakika olsa bile mutlaka spor salonuna gitmeniz weya spor yapmanız.

Unutmayın ki spor bir kültürdür ve ömür boyu yapılması gerekir.
MURAT VURAL (alıntı)

ohh rahat nefes aldım spora devam :8::8::8::8::8::8::8:

Bu arada ben yemek yeme felsefemde biraz değişikliğe gideceğim. Daha az yiyeyim bakayım ne olacak artık bu gitmeyen yağlara git demenin vakti geldi :47::47::47::47::47::47::47:

kız düzenli spor yapıyorum 1 kez değil başladım başlayalı lesliemi yürüyüşümü hiç eksik etmiyorum:52::52::52::52::52::52::52::52:

İnsan ne kadar sabredebilir ki kaç haftadır 80 olamadım :14::14::14::14::14::14::14:

canım benim sen hep 1 mil yapmışsın ilk defa dün fazla yapmışsın sporunu ben onu kastettim.dün akşam yaptığın sporu sürekli yapacaksın hatta zaman zaman daha da üzerine çıkacaksın çünkü vücut alışıyor o spora fazla vermiyor :52::52:ben öyle yapıyorum ve faydasını görüyorum.bende bir ara olduğum yerde saydım üzerine 300gr 1 kilo aldığım oldu sonra araştırdım ve bunu buldum bende işe yaradı ve ben diyelim ki kaçamak yaptım o zaman en az 15 dk daha fazla hızlı tempo cardio yaptım artıya çıkmadım .anlayacağın günde 1 saat yapıyorsam 1 saat 15 dk ya çıkardım sporumu yesem de artıya çıkmadım.:1::1::1:artıya 1 kez çıktım o da mercimek köftesi yediğim hafta beni bir şişirdi 2 gün mahvoldum lavaboya çıkamadım:50::50:dikkat ettim günlük lavaboya çıkamazsam da artıya çıkıyorum çok etkili çıkmak haberin olsun.

Back
X