Kalori Arkadaşım

canım benim sen hep 1 mil yapmışsın ilk defa dün fazla yapmışsın sporunu ben onu kastettim.dün akşam yaptığın sporu sürekli yapacaksın hatta zaman zaman daha da üzerine çıkacaksın çünkü vücut alışıyor o spora fazla vermiyor :52::52:ben öyle yapıyorum ve faydasını görüyorum.bende bir ara olduğum yerde saydım üzerine 300gr 1 kilo aldığım oldu sonra araştırdım ve bunu buldum bende işe yaradı ve ben diyelim ki kaçamak yaptım o zaman en az 15 dk daha fazla hızlı tempo cardio yaptım artıya çıkmadım .anlayacağın günde 1 saat yapıyorsam 1 saat 15 dk ya çıkardım sporumu yesem de artıya çıkmadım.:1::1::1:artıya 1 kez çıktım o da mercimek köftesi yediğim hafta beni bir şişirdi 2 gün mahvoldum lavaboya çıkamadım:50::50:dikkat ettim günlük lavaboya çıkamazsam da artıya çıkıyorum çok etkili çıkmak haberin olsun.

tatlım söylediklerini kulağıma küpe yapıyorum bundan sonra sporu artırıyorum teşekkürler bebiş.:8::8:

Spor yapmak isteyenlerin en sık sordukları soruların başında bu sorular gelir;
Spor yapmak istiyorum ama korkuyorum yağlarım kasa dönüşürmü ne yapmam gerekir?
Cewap çok ama çok basit hiçbirşey yapmayın, çünkü yağın kasa dönüşmesi diye birşey yoktur. Yağ bir maddedir kas ise bir dokudur.Genelde egzersiz yapılırken kasların yağa dönüşmesinden korkulur ve önce kilo kaybedip ardından egzersize başlama yöntemi tercih edilir. Oysa, yağ hiçbir zaman kasa dönüşmüyor. Egzersiz yapmadan verilen kilo da yalnızca kas erimesi sağlar ve vücuttaki yağ oranını arttırır.Diğer bir konuda genellikle bayanlar spora başlıyacağı zaman şu soruyu sorarlar;
Aletli jimnastik yapmak istiyorum, fakat çok kaslı olmak istemiyorum?
İnanın istesenizde bunu yapmak okadar kolay değil. Çünkü bayanların yaptığı ağırlık çalışması genellikle hafif kilo ve çok tekrarlı olur, buda sıkılaşmayı sağlar.

Diğer bir soruda;
Spora başlıyacağım fakat bırakırsam kaslarım sarkar kilo alırmıyım?
Bunuda daha önce açıkladığımız gibi kasın yağa dönüşmesi imkansız!!! Kilo almaya gelince sporu bıraktığınız için kilo almazsınız. Beslenme dengenizi ayarlayamadığınız için kilo alırsınız, çünkü spor yaptığınızda aldığınız kalori miktarını sporu bıraktığınızda da aynı şekilde alırsanız; o zaman kilo alırsınız. Bunun nedeni ise spor yapmadığınızda daha az kalori harcar ve daha az enerjiye ihtiyaç duyarsınız. Şunu unutmayın spor yapmadığınız zaman ( kesinlikle herzaman yapılması tavsiye edilir.) vücut en son antreman yaptıktan 3 gün sonra kas fiberleri zayıflamaya başlar ve yeme alışkanlığınızıda değiştirmediğiniz için kilo almaya başlarsınız.

Çözüm olarak haftada en az üç gün 30 veya 40 dakika olsa bile mutlaka spor salonuna gitmeniz weya spor yapmanız.

Unutmayın ki spor bir kültürdür ve ömür boyu yapılması gerekir.
MURAT VURAL (alıntı)

ohh rahat nefes aldım spora devam :8::8::8::8::8::8::8:

Bu arada ben yemek yeme felsefemde biraz değişikliğe gideceğim. Daha az yiyeyim bakayım ne olacak artık bu gitmeyen yağlara git demenin vakti geldi :47::47::47::47::47::47::47:
yemek yeme felsefen neydi nasıl bir değişiklik yapıyorsun? ben bu diyet işini çözdüm ve Ankara'ya geldim ablamı da diyete soktum spora başlattım gerçi arada kaytarıyor ama ben sürekli başındayım:52::52::52::52:o bile 3 kilo verdi.yemene çok dikkat edeceksin yersen olmaz tabi ki arada kaçamak yapacaksın ama göz hakkını alacaksın canım oturup da hepsini yemeyeceksin.

yemek yeme felsefen neydi nasıl bir değişiklik yapıyorsun? ben bu diyet işini çözdüm ve Ankara'ya geldim ablamı da diyete soktum spora başlattım gerçi arada kaytarıyor ama ben sürekli başındayım:52::52::52::52:o bile 3 kilo verdi.yemene çok dikkat edeceksin yersen olmaz tabi ki arada kaçamak yapacaksın ama göz hakkını alacaksın canım oturup da hepsini yemeyeceksin.

herşeyden azar azar yiyordum akşamları yoğurt marul salata sebze ile geçirmeye çalışıyordum. Şimdi daha az yiyeceğim kaşık kaşık :14::14::14::9::9::9::32::32::32:

tatlım söylediklerini kulağıma küpe yapıyorum bundan sonra sporu artırıyorum teşekkürler bebiş.:8::8:

Ne demek canım benim deneyimlerimi sizinle paylaşıyorum ki sizde zayıflayın 6 kilo 600 gr verdim başladım başlayalı az mı ?hedefime gittikçe yaklaşıyorum nisan başında hedefime ulaşmış olurum inşallah:39::39::39:

herşeyden azar azar yiyordum akşamları yoğurt marul salata sebze ile geçirmeye çalışıyordum. Şimdi daha az yiyeceğim kaşık kaşık :14::14::14::9::9::9::32::32::32:

canım sana bir tavsiye daha bence bu çok önemli 6 en geç 7 den sonra su bitki çayı hariç ağzına bir şey sürmeyeceksin.ve spordan önce bitki çayını iç ardından spora başla felaket terliyorsun daha fazla kalori yakıyorsun aklında bulunsun.

canım sana bir tavsiye daha bence bu çok önemli 6 en geç 7 den sonra su bitki çayı hariç ağzına bir şey sürmeyeceksin.ve spordan önce bitki çayını iç ardından spora başla felaket terliyorsun daha fazla kalori yakıyorsun aklında bulunsun.

Ne demek canım benim deneyimlerimi sizinle paylaşıyorum ki sizde zayıflayın 6 kilo 600 gr verdim başladım başlayalı az mı ?hedefime gittikçe yaklaşıyorum nisan başında hedefime ulaşmış olurum inşallah:39::39::39:

bitki çayımı hep sonra içiyordum dikkat edicem cnm :8::8:

Kızlar geçen gün Sertab Erener'in twitterında gördüm bu siteyi, harika bi şey gerçekten. İçinde diyet listeleri, kalori hesapları, egzersiz hesaplamaları, yemek tarifleri heeer şey var, kesinlikle girip kullanmanız lazım!! REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar :16:
yavaştan reg olmaktayım :9: cuma 15423654 kilo çıkıcam :30:

Kızlar şu an o kadar keyfim kaçtı ki anlatamam... Biriyle paylaşmam gerekiyordu..

Şirketin çaycısı benden fazla maaş alıyormuş, şimdi öğrendim.. Çıldırmak üzereyim..

Kızlar şu an o kadar keyfim kaçtı ki anlatamam... Biriyle paylaşmam gerekiyordu..

Şirketin çaycısı benden fazla maaş alıyormuş, şimdi öğrendim.. Çıldırmak üzereyim..

Ayy :53: Döner sermayesi mi var açık çalışıyor ya belki ondan çoktur üzülme cnm ya

cnm günaydın . :16::16:

30 kilomu olucan kız cumaya :1::1::1: ohh mis :27::27::27: 1+5+4+2+3+6+5+4 :1::1::1::1::1::1::1::52:

bahçelinin 40 yapar hesabı gibi olmuş bu :9:

ne desem bilemedim :26: o kadar oku et dirsek çürüt.. ne kadar adaletsiz özel sektör işte

Ayy :53: Döner sermayesi mi var açık çalışıyor ya belki ondan çoktur üzülme cnm ya

nasıl yani :26:

bahçelinin 40 yapar hesabı gibi olmuş bu :9:

ne desem bilemedim :26: o kadar oku et dirsek çürüt.. ne kadar adaletsiz özel sektör işte

melindaya katılıyorum. özel sektör insanınn kanını emiyor:14:

Sermayesi falan yok kızlar, çay falan her şey şirketten, sadece içecekleri hazırlıyor ve ofistekilere servis ediyor. Toplamda 10 kişiye falan servis yapıyor işte.
Ben de kadına ayıp olmasın diye her zaman her şeyimi kendim alıyorum.
Vallahi karalar bağladım, aramızdaki fark çok değil (100 TL) ama insanın yine de insanın kanına dokunuyor. Ve bana maaşını düşük söylemişti laf arasında. Sonuçta ben o kadar okudum ettim, o ilkokul mezunu, ve ben kafa patlatarak bir iş yapıyorum. Onun işinin sorumluluğu bile yok.
Gerçekten çok kötü hissediyorum şu an kendimi. İşimden soğudum bir anda.

Sermayesi falan yok kızlar, çay falan her şey şirketten, sadece içecekleri hazırlıyor ve ofistekilere servis ediyor. Toplamda 10 kişiye falan servis yapıyor işte.
Ben de kadına ayıp olmasın diye her zaman her şeyimi kendim alıyorum.
Vallahi karalar bağladım, aramızdaki fark çok değil (100 TL) ama insanın yine de insanın kanına dokunuyor. Ve bana maaşını düşük söylemişti laf arasında. Sonuçta ben o kadar okudum ettim, o ilkokul mezunu, ve ben kafa patlatarak bir iş yapıyorum. Onun işinin sorumluluğu bile yok.
Gerçekten çok kötü hissediyorum şu an kendimi. İşimden soğudum bir anda.

ahh cnm takma kafana :ssz::ssz::ssz:
Konuyu patronla konuşssan olmaz mı?
En azından biirşeylerin farkında olduğunu bilirler:26::26::26:

Hiç tarzım değil canım :50: ben ancak kendi kendimi yerim.

cnm benm aklında takılı kalıp işinden soğuyacağına konuş patronla gitsin.
Bugün 100 tl aranızda fark olacak yarın belkide yeni işe başllayan seninle aynı maaşı alıcak kim bilir.
Akşam 21.00 e kadar çalıştığın zamanlar oluyor onların mesaisini alıyor musun?

Bende konuşamam ama bu devirde konuşamayanları sömürüyorlar cnm :14:

Back
X