Kalori Arkadaşım

offf bu özel sektör:50::50: üzülme canım okulun bitsin smmm stajını başlatırsın aynı yerde devam edersen çok avantajlı olur çünkü stajerlere para vermiyorlar:50:

jili den sonra leslie nin yorucu gelmesi garip incirim:9::9: hangisine başlıyorsun jillianın:51:

Killer abs'ye başlayacağım kuzum :8:

kalorim feci durumda çünkü pasta yedimmmmm
ama sevdiceğimin doğum günüsüydü kestaneli pasta aldım bi dilim yemeden olmazdı :1:

iyi akşamlar kızlar bugün zayıflama yolculuğumun 95. günü ve ennnnn boş verdiğim günü deli gibi yedim ve evet çok pişmanım :53::53:

Sabah= 2 kepekli galeta+ 1 yemek kaşığı tahin-pekmez+3-4 dilim peynir

Öğle=1 kepekli galeta+ 1 porsiyon tavuk mantar sote

Akşam= 1 porsiyon ıspanaklı börek :43:+ 1 tane sütlü irmik topu:14:

Alınan toplam kalori miktarı=1007 :14::14:

iyi akşamlar kızlar bugün zayıflama yolculuğumun 95. günü ve ennnnn boş verdiğim günü deli gibi yedim ve evet çok pişmanım :53::53:

Sabah= 2 kepekli galeta+ 1 yemek kaşığı tahin-pekmez+3-4 dilim peynir

Öğle=1 kepekli galeta+ 1 porsiyon tavuk mantar sote

Akşam= 1 porsiyon ıspanaklı börek :43:+ 1 tane sütlü irmik topu:14:

Alınan toplam kalori miktarı=1007 :14::14:

deli gibi yemiş halin bu mu yama canım ya niye kendini üzüyorsun bunun için gayet güzel kalorin yediğin için pişman ol ama eziyet etme kendine bu kadar:20::20:

iyi geceler kızlar
sabah kendimi iyi hissetmediğim için spor yapmamıştım ama akşam acısını çıkardım.20 dk 200 kalori 20 dk bel ve göbek ve 15 dk twister yaptım spor bittiğinde su içinde kalmıştım ve pert durumdaydım ama sabahın vicdan azabı üzerimden gitmişti ve büyük bir hafiflik hissettim allahtan squat da bugün dinlenme günümde onu da yapsam ne olurdu acaba:52::52::52:cumaya az kaldı umarım 500 gr vermiş olurum ve artık 61 i görürüm:9::9::9::9::9:

deli gibi yemiş halin bu mu yama canım ya niye kendini üzüyorsun bunun için gayet güzel kalorin yediğin için pişman ol ama eziyet etme kendine bu kadar:20::20:

Canım kalorim az değil ama tatlı börek yedim hepsi kilo yapan şeyler:18::18:

Günaydın kızlarr:3: hayırlı sabahlar herkese:16:

Günaydın yavru kuşlar, :54:

Yarın tartı günümüz çok heyecanlıyım fakat bu hafta kilo vermedim sanırım, kilo vermemek sorun değil de artıya çıkmamak tek dileğim.

günaydınlarrrr dün bende abarttım yemeyi. bugün hemen + da çıktım sinir oldum . yemeyecem bugün hiç :51:

kızlar günaydın.
Bu hafta kendime çok dikkat etmiş olmama rağmen hala + da gözüküyorum bu beni çok üzüyor :14::14::14:
yani her akşam bol bol spor yapıyorum vucudumun bu direnişi nedir çözemedim :27::18::18::18::18:
Diren vucut :18::37:

sabah tartıldım + da gözüküyorum yediklerime bakarmısınız diyetarkadaşımda abartılı birşey yediğimde yok :27::27::27::27::27::27:

Günaydın yavru kuşlar, :54:

Yarın tartı günümüz çok heyecanlıyım fakat bu hafta kilo vermedim sanırım, kilo vermemek sorun değil de artıya çıkmamak tek dileğim.

günaydın canım
bende çok heyecanlıyım yarın için sana katılıyorum artıya çıkmayayım da 300-500 ne verirsem razıyım ama ben son 3 gündür çok dikkat etmeye çalışıyorum tartı gününe yakın bir şey yersen hemen artı olarak dönüyor zaten zor kilo veriyorum o kadar spor yapıyorum yapmasam yerimde sayarım valla:50::50::50::50:
akşam yaptığım spordan sonra sabah kalkar kalkmaz ılık 1 bardak ballı elma sirkemi içtim ardından da 10 dk 150 kalori ve 5 dakika bel karın çalıştım.öğleden sonra da 100 squatım var :52::52::52:kahvaltı da 2 üçgen krem peynir 1 haşlanmış yumurta 3 çay kaşığı lor peyniri 4 çeri domates 1.5 köy biberi yarım salatalık 2 çay kaşığı kurşburnu marmeladı 2 dilim tam buğday ekmeği ve 2 bardak yeşil çay içtim.

günaydın canım
bende çok heyecanlıyım yarın için sana katılıyorum artıya çıkmayayım da 300-500 ne verirsem razıyım ama ben son 3 gündür çok dikkat etmeye çalışıyorum tartı gününe yakın bir şey yersen hemen artı olarak dönüyor zaten zor kilo veriyorum o kadar spor yapıyorum yapmasam yerimde sayarım valla:50::50::50::50:
akşam yaptığım spordan sonra sabah kalkar kalkmaz ılık 1 bardak ballı elma sirkemi içtim ardından da 10 dk 150 kalori ve 5 dakika bel karın çalıştım.öğleden sonra da 100 squatım var :52::52::52:kahvaltı da 2 üçgen krem peynir 1 haşlanmış yumurta 3 çay kaşığı lor peyniri 4 çeri domates 1.5 köy biberi yarım salatalık 2 çay kaşığı kurşburnu marmeladı 2 dilim tam buğday ekmeği ve 2 bardak yeşil çay içtim.

cnm ya ben yarın hiç vermemiş gözükücem sanırım :(

ben 100 gr bile versem razıyım en azından mutlu olurum :14::14:

kalorim feci durumda çünkü pasta yedimmmmm
ama sevdiceğimin doğum günüsüydü kestaneli pasta aldım bi dilim yemeden olmazdı :1:

afiyet olsun canım bir dilim pasta yemekle bir şey olmaz ama sporunu ona göre yaptıysan.böyle özel günler de yememek çok zor bir de sevdiğin sonuçta sen bugün mümkün olduğunca az kalorili ve hafif şeyler yemeye bak.

cnm ya ben yarın hiç vermemiş gözükücem sanırım :(

ben 100 gr bile versem razıyım en azından mutlu olurum :14::14:

öyle düşünme canım melindaya dediğim gibi bugün az kalorili ve hafif şeyler ye sporunu yap ve akşam 6 dan sonra bir şey yeme bak sabah en az 200 gr az çıkmıyor musun?dene ve gör :52::32::32:

afiyet olsun canım bir dilim pasta yemekle bir şey olmaz ama sporunu ona göre yaptıysan.böyle özel günler de yememek çok zor bir de sevdiğin sonuçta sen bugün mümkün olduğunca az kalorili ve hafif şeyler yemeye bak.

sporumu yaptım canım baya yaktım kalori ama pastayı ondan sonra yedim maalesef
bugün sakin sakin yicem :16:

günaydınlar :16:

sporumu yaptım canım baya yaktım kalori ama pastayı ondan sonra yedim maalesef
bugün sakin sakin yicem :16:

günaydınlar :16:

Hımm bu olmamış işte spordan sonra yemek dün dün de kaldı .O zaman sen bugün sporunu normale göre biraz daha fazla yap ve muhakkak yemekten sonra yap sporunu ki işe yarasın yaptığın spor:21::21:

öyle düşünme canım melindaya dediğim gibi bugün az kalorili ve hafif şeyler ye sporunu yap ve akşam 6 dan sonra bir şey yeme bak sabah en az 200 gr az çıkmıyor musun?dene ve gör :52::32::32:

kız çıkıyordum bende biliyorum ama bedenimde şişkinlikmi var ne var anlamıyorum bana zayıflamış geliyor tartıda + çıkıyom :S :14::14::14::14:

Hımm bu olmamış işte spordan sonra yemek dün dün de kaldı .O zaman sen bugün sporunu normale göre biraz daha fazla yap ve muhakkak yemekten sonra yap sporunu ki işe yarasın yaptığın spor:21::21:

ben sporu yemekten sonra pastadan önce yaptım :27: o sayılır mı :1:

ayrıcaaaa yarın en + da ben çıkıcam çünkü regl dönemiyim, demiştim ya 152450151412 kilo çıkçam diyeee :52:

Back
X