• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

slm kızlar

Bu haftada cuma tartı gününü unuttum :50::50::50::50:ben kendimde değilim valla oruç bir yandan sınav stresi bir yandan taşınma stresi bir yandan mahvoldum kızlarrrr :18::18::18::18::18: Yarın sınav günü ve çok heyecanlıyım bana dua edin heyecanlanmayım ve iyi geçsin sınavın tabi meleği de unutmayın umarım onun da iyi geçer.Pazar günü de evi taşıyacaz daha hiç toplamaya başlamadık evi bu akşam ve yarın sınav dönüşü bir hız toplarız artık.Bu arada sporu bıraktığım için kilo almışım eve yerleşeyim iftardan sonra 15 dk da olsa spor yapacam hepinizi kocaman öptüm mucuks....

canım Rabbim senin ve melekciğimizin yar ve yardımcısı olsun. Emeklerinizin karşılığını hayırlısı ile alabilmeyi heyecanlanmadan sınavı bitirebilmeyi nasip eylesin..:17::17::17::54:

slm kızlar

Bu haftada cuma tartı gününü unuttum :50::50::50::50:ben kendimde değilim valla oruç bir yandan sınav stresi bir yandan taşınma stresi bir yandan mahvoldum kızlarrrr :18::18::18::18::18: Yarın sınav günü ve çok heyecanlıyım bana dua edin heyecanlanmayım ve iyi geçsin sınavın tabi meleği de unutmayın umarım onun da iyi geçer.Pazar günü de evi taşıyacaz daha hiç toplamaya başlamadık evi bu akşam ve yarın sınav dönüşü bir hız toplarız artık.Bu arada sporu bıraktığım için kilo almışım eve yerleşeyim iftardan sonra 15 dk da olsa spor yapacam hepinizi kocaman öptüm mucuks....

Canım allah yardımcın olsun.
Çalıştığın her şey bir bir aklına gelsin, emeklerin boşa çıkmasın.
Melekciğimizin de allah yanında olsun.
İnşallah hakeden herkes kazanır, dalavereler dönmez.

tatlım daha içme 2 fincan yeter.
Kiraz sapı çayı yap onu içiver.
Kayısı ye yoğurt ye sağlığından önemlimi o göbek :47::47::47::47::47::47::47:

DURAKLAMAYI KIRMAK IÇIN YEŞIL ÇAY
Eki Görüntüle 1177551
Diyet yapıyorsunuz, tüm kurallara uyuyorsunuz, ancak kilonuz sabit. Endişelenmeyin. Bu, diyet yapan herkesin başına gelir. Dr. Dukan, 9-10 kilo ve üzerinde kilo kaybı yaşayıp 1 kez bile olsa minimumda 6 gün kilosu sabit kalmayan kimseyi görmediğini belirtiyor ve bu süreyi ‘duraklama’ olarak adlandırıyor. Bu durumlarda yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle sizden kaynaklanan bir durum olmadığından ve hata yapmadığınızdan, menopoz öncesi dönemden kaynaklı ödem ya da adet dönemi olmadığından emin olun. Eğer bunların hiçbiri değilse, Dukan’ın önerisi 3 günlük yeşil çay kürü olacak. 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün.
ALINTIDIR.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için inşallah hakkıyla yapılan ve yerleştirilen bir sınav olur hepimiz için allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

KILO KAYBINIZA YARDIMCI OLMAK IÇIN, SOĞUK BIR ŞEYLER IÇIN!

Buzdolabınıza 2 litre doğal mineralli su koyup soğutur ve gün içinde bu suyu içerseniz, sıcaklığı yaklaşık 4 derece olacak. Vücudunuz içtiğiniz bu suyun sıcaklığını 36 derece olarak dengeleyecek. Yani vücudunuz 4 derecedeki suyu ısıtacak ve bu esnada 60 kalori harcayacak. Eğer bu olayı kendiniz deneyip görmek isterseniz üzerinde sıcaklık derecesi bulunan bir soba ya da ısıtıcı üzerine, bir kap içinde soğuk suyu koyun ve ısıyı açın. Bir mutfak derecesi yardımıyla ısıyı ölçün ve 36 derecelik sıcaklığa ne kadar sürede ulaştığını ve ne kadar elektrik tükettiğini not edin. 2 litre suyun 36 derecede ısınması için ne kadar enerji gerektiğini hesaplamak için yapmanız gereken tek şey elektrikli sobanın yaktığı watt cinsinden ısıyla toplam süreyi çarpmak. Bunu bir kez denerseniz emin oldun doğruluğuna ikna olacaksınız bu yöntemi uyguladığınız sürece vücudunuz size teşekkür edecek.

Dukan Diyetlerim Tariflerim . com'dan alıntıdır.

slm kızlar

sınavda başarılar heyecan yapma sakin ol Allah gönlüne göre versin canım

DURAKLAMAYI KIRMAK IÇIN YEŞIL ÇAY
Eki Görüntüle 1177551
Diyet yapıyorsunuz, tüm kurallara uyuyorsunuz, ancak kilonuz sabit. Endişelenmeyin. Bu, diyet yapan herkesin başına gelir. Dr. Dukan, 9-10 kilo ve üzerinde kilo kaybı yaşayıp 1 kez bile olsa minimumda 6 gün kilosu sabit kalmayan kimseyi görmediğini belirtiyor ve bu süreyi ‘duraklama’ olarak adlandırıyor. Bu durumlarda yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle sizden kaynaklanan bir durum olmadığından ve hata yapmadığınızdan, menopoz öncesi dönemden kaynaklı ödem ya da adet dönemi olmadığından emin olun. Eğer bunların hiçbiri değilse, Dukan’ın önerisi 3 günlük yeşil çay kürü olacak. 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün.
ALINTIDIR.

ayyy bide dukan çıktı başımıza kııızzz içme sakın ne o öle :47: suyun yerini hiç bir sıvı tutamaz 2-3 fincanın üstüne çıkma sakın sinoki doğru söylüyor böbreklerin haşat olur :20: üstelik yeşil çayı aşırı tüketenler adet düzensizliği yaşarmış sen dukanı bırak birazsa doz aşımının zararlarını araştır netten

ayyy bide dukan çıktı başımıza kııızzz içme sakın ne o öle :47: suyun yerini hiç bir sıvı tutamaz 2-3 fincanın üstüne çıkma sakın sinoki doğru söylüyor böbreklerin haşat olur :20: üstelik yeşil çayı aşırı tüketenler adet düzensizliği yaşarmış sen dukanı bırak birazsa doz aşımının zararlarını araştır netten

haklıyız haklıyız:47::47::47::47::47:

Kızlar günaydın hafta sonunuz nasıldı bakim. Görüyorum ki in cin top oynamış topic de
Orkide ve melekciğin sınavı nasıl geçti acaba inş iyidir. :26:

haklıyız haklıyız:47::47::47::47::47:

Kızlar günaydın hafta sonunuz nasıldı bakim. Görüyorum ki in cin top oynamış topic de
Orkide ve melekciğin sınavı nasıl geçti acaba inş iyidir. :26:

Kuşum günaydınnnnnn :16:
Bugün keyfim yerinde çok şükür :9:
Cuma günü tartıda 53.9 çıkmıştım ya, bu sabah 53.1 çıktım :8:

Kızların sınavları inşallah iyi geçmiştir, Melek sınavdan sonra geleceğini söylemişti, umarım döner aramıza :16:

Günaydın kızlar tatildeyim oldukça hareketli geçiyor umarım yediklerimi yakıyorumdur inş kızların sınavları iyi geçmiştir

Kuşum günaydınnnnnn :16:
Bugün keyfim yerinde çok şükür :9:
Cuma günü tartıda 53.9 çıkmıştım ya, bu sabah 53.1 çıktım :8:

ooo iyisin maşallah kuzuma :16::16::16::16:

Kızların sınavları inşallah iyi geçmiştir, Melek sınavdan sonra geleceğini söylemişti, umarım döner aramıza :16:

inş. ya gelsede kuzucuk tablo işide düzene girse :52::52::52::52::52::52::52: :27::27::27::27:

Günaydın kızlar tatildeyim oldukça hareketli geçiyor umarım yediklerimi yakıyorumdur inş kızların sınavları iyi geçmiştir

oh gez bakalım biz açlışalım sen tatil yap :27::27::37::37::37:

kendi adıma yarın oruca döncem Allah kısmet eder de regl bugün biterse
kilom da fena değil 1-2 gündür regl dönemine göre
cuma inş böyle çıkar yine

Back
X