Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz canım, allah razı olsun.Hakkınızda hayırlısı canım bu gece kadir gecesi bol bol dua edin.Kızlar geç oldu ama kadir gecenizi kutlar dualarınızın kabul olmasını dilerim.Dualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu ? Hepinizi öptüm mucuks.
Günaydın kuşummmmgünaydın herkese![]()
Yok canım Ozan çalışmıyor maalesef, özünde öğretmen olduğu için şu ara tatilde zaten..Ayy belirsizlikleri hiç sevmem beklemesi düşünmesi hepsi ayrı sıkıntıİnş. sizinkinin sonu güzel olur cnm.
Bu arada Ozan bir iş de çalışmıyor mu?
Kızlar günaydın sizlerinde Kadir gecesi mübarek olsun geç oldu ama
Nasılsınız yarın tartı günü durumlar nasıl ben akşam tartıda gördüğüm sonuçtan çok mutlu olmasamda yinede - de olduğum için mutluyum![]()
Teşekkür ederiz canım, allah razı olsun.
Günaydın kuşummmm
Yok canım Ozan çalışmıyor maalesef, özünde öğretmen olduğu için şu ara tatilde zaten..
Ben ekside falan değilim
Günaydınn kızlarrr
sinoki ne kadar eksidesin geçebilir miyiz seni??
Teşekkür ederiz canım, allah razı olsun.
Günaydın kuşummmm
Yok canım Ozan çalışmıyor maalesef, özünde öğretmen olduğu için şu ara tatilde zaten..
Ben ekside falan değilim
ne kadar + dasın bakimm
Geçebilirsiniz zor değil
Azıcık kız çok - de değilim gönül isterdi 1-1.5 kilo ekside olmak ama nerdeee
kpss ye girdi mi?
Nasıl + ya çıktın :18::18::18:
Kızlar dengelerim çok bozulmuş durumda, bi bakıyorum eksiye düşmüşüm, ertesi gün bi bakıyorum artıya çıkmışım
Valla kaçamak falan da yapmıyorum, dün ve bugün detoks yapacaktım, dün çok iyi gidiyordum aslında akşam üstü bi sinirlerim bozuldu, eve geçince kahvaltı yaptımgitti detoks yani, bugün ne yapacağımı bilmiyorum :44::44::44::44:
yine başladın detoks metoks işlerine yaa sen güzel güzel saysana kalorilerini o zaman dengelerin yerine gelir
Ya o zaman kilo veremiyorum amaSanırım bünyem çok alıştı kalori saymaya :44::44::44:
Napıcam ben yaaaaa![]()
aynı sorun bendede var çünkü vücudumuz ideal kilosuna ulaştı altına inmeye zorladıkça kendini korumaya alıyor ama bi süre sonra dayanamayacak
diren didooo
Slm kızlar
Bu sabah kalktım cuma sandım tartıya çıktım tartıldım kilomu yazacaktım :) sonra aklıma geldi perşembe olduğu gerçi ben bu hafta regliyim ondan artıdayım yarın ne çıkacak bakalım kilom :18::18::18::18:
keşke cuma olsaydııııı(( bitmedi bu hafta yaaa hafta değil yıl oldu
keşke cuma olsaydııııı(( bitmedi bu hafta yaaa hafta değil yıl oldu
Bende de bir bıkkınlık var :26::18:![]()
Neden canım ? Hafta sonu gelsin diye mi dedin?
Bende de ya, neden böyle olduk acaba, tatil olacağını bildiğimiz için mi?![]()
Bende de ya, neden böyle olduk acaba, tatil olacağını bildiğimiz için mi?![]()
[SUB][/SUB]
evet hafta sonu gelsin biran önce gerçi c.tesi temizlik var pazar da yine işe gelicem ama bu hafta bana çok uzun geldi
hatta önümüzdeki 2 hafta çok çabuk geçsin istiyorum
bana tatil yok ki hatta hafta sonu 2 gün tatilim vardı pazar çalışıcam perşembeye kadar full çalışıcam
bu akşam ilk kez lazanya yapçam
ve oruç başıma vurduuu
kesin çok yicem :18:
neyse ki yemekten önce tartılcam![]()
bu akşam ilk kez lazanya yapçam
ve oruç başıma vurduuu
kesin çok yicem :18:
neyse ki yemekten önce tartılcam![]()