• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

buarada günaydın kızlarrrr, kimsecikler düşmemiş henüz buraya.
hazır ayda yokken bişey dicem ben+ dayım ama öyle çok artı değil. spor yaptıkça artıyor ya, kaçamak da yapmıyorum. motivasyon düştü. hafta sonu da hamurişi falan yapıcam misafirim var :KK12: böyle giderse koyvercem ucunu diye korkuom ya:eek:

koyverme kız, geçen bana da oldu öle..fena yiyodum.:kk77:.spor da yapamıyodum.:KK6:.verdiğim kiloları geri almaya başladıydım.:cry:..topigede giremediğimden gaza da gelemiyodum.:KK59:.neyse ki son anda gereken gaz verildi ve bırakmadım.:KK55:.sende bırakma..uzun süre veremeyince ısrarla devam edersen birden veriyon..ben 90 da takılı kaldıydım aniden 87 yi gördüm..hatta ofaa dedim..:KK57:..ericem gitcem diye talaş bile yaptım..:p

anaaa benim de cumartesi günü misafirim var. yarın akşam yani. koca götlü kabızlar çocuk yapanlar vs. vs. ................. ve cumartesi akşamı misafirleri gelecek olanlar topiği ::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ayyy...bana misafir gelmicek... acilen birilerini çağırmam lazım..topik prensipleri gereği..:KK59:

yok canım kalabalık değiller 3 kişi+2 de biz. benim koca zaten 3 kişilik yiyo:KK70: çeşit olsun diye yapıcam bi de saydıklarımın hepsini severim yaaaaa:oops:

bende mercimekli köfteye bayılırım, zaten pazar gelelim dediler olmazzzz dedim. pazar günü ödemi atarım inşallah:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: cumartesi misafir ağırlayıp şişecek olanlar topiki

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

koyverme kız, geçen bana da oldu öle..fena yiyodum.:kk77:.spor da yapamıyodum.:KK6:.verdiğim kiloları geri almaya başladıydım.:cry:..topigede giremediğimden gaza da gelemiyodum.:KK59:.neyse ki son anda gereken gaz verildi ve bırakmadım.:KK55:.sende bırakma..uzun süre veremeyince ısrarla devam edersen birden veriyon..ben 90 da takılı kaldıydım aniden 87 yi gördüm..hatta ofaa dedim..:KK57:..ericem gitcem diye talaş bile yaptım..:p

bi de talaş yaptın, ilahi çok güldüm:KK70::KK70::KK70::KK70: çok zor veriom kilo almak istemiom yaaaa:eek:

sen ne yaptınn ? ya da yapıcann
20150416_221954.webp bu akşam bunun üzerine çikolata sos yapıp dökeceğim
20150416_222516.webp

kız benim kekler kalıptan hiç böyle çıkmıo. kek konusunda çok başarısızım, nasıl yaptın

1 - kalıbın iyi olmayabilir
2- kalıbı katı yağla sıvayıp kağıt havlu ile fazla yağı alıyorsun sonra kalıba bir tutam un serpiyorsun yağladığın yerlere yapışıyor un sonra kalıbı ters çevirip 1-2 defa silkeliyorsun fazla un dökülüyor sonra hamurunu içine döküyorsun
3- keki kalıptan soğuduktan sonra çıkarmalısın yani kalıbı tuttuğunda ellerin yanmamalı
4- kek hamurun biraz kıvamlı olmalı o zaman kekinde tok bir kek oluyor ve çıt kırıldım olmuyor

Back
X