• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

dene canım

3 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 vanilya
2 kabartma tozu
oldukça kıvamlı bir hamur olana kadar un

fırını ısıtma kalıbı koyduktan sonra önce fırının altını aç 30 dk sadece altı pişsin ( bu süper kabarmasını ve içinin daha iyi pişmesini sağlıyor ) 30 dk sonra altını kapat üstünü aç sonra da kürdan bıçakla falan pişip pişmediğini kontrol et

bu arada ilk 30 dk fırının kapağını hiç açma ısıyı kaybettiğinden dolayı kek şişmez söner

benim fırın büyük fırınlardan sadece altını açamıom ki:cry:

töbe bismillah video mu kızzz ayıp bişi değil dimi :KK70::KK70::KK70::KK70: :KK57::KK57::KK57::KK57:

laynnnn:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kahvaltı konulu :KK70::KK70::KK70:

yımırtaaaa :KK70::KK70: Allah ım dün akşam kahvaltı yaptık eşim yumurta yiyor bende bakıyorum içimden de az yesin hepsini bitirmesin yavaş yesin diye söyleniyorum halbuki fazla fazla yumurta var adam bir anda sakin ol hayatım yumurtayı 5 kişilik yapmışsın ikimize fazlasıyla yeter dedi :KK57::KK57: ben o da nereden çıktı dedim bakışların seni ele veriyor demez mi adama nasıl baktıysam

yok yani şu yiyecek her şeyi paylaşırım şu yumurtayı paylaşamıyorum :KK53:

yımırtaaaa :KK70::KK70: Allah ım dün akşam kahvaltı yaptık eşim yumurta yiyor bende bakıyorum içimden de az yesin hepsini bitirmesin yavaş yesin diye söyleniyorum halbuki fazla fazla yumurta var adam bir anda sakin ol hayatım yumurtayı 5 kişilik yapmışsın ikimize fazlasıyla yeter dedi :KK57::KK57: ben o da nereden çıktı dedim bakışların seni ele veriyor demez mi adama nasıl baktıysam

:KK70::KK70::KK70:

Yazdım bile. :KK70:

Hiç demiyorsun "gel arkadaşım, sen bana yakın muhittesin, sana bi çaylı kek yapayım, yanında da çay içelim, üstüne de kahvelerimizi höpürdetelim" püüüüü sana :63:
Kız bana teeeee nerelerden kargo yapacak, senin burnunun dibindeyim, az utan be kendinden, kendinden utanmıyorsan topik arkadaşlarından utan :KK11:

Eşimin vardiyasının akşam olmasını beklediğimi nerden bilceksin tabi :63:

missss gibi olur vallaa :confused::KK36:

yumurta mıııııı :confused::confused::KK37::KK37: bahar bendensin dostum çak :KK5:

Deli olcammmmmmm deliiiiiiiiiii
kendini bilmez biri yuzunden esimle birbirimize girdikkkkkkkk
yarabbim sinirden elim ayagim titriyoo

Back
X