• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori heasplamayla kilo verenleeerrr

zsmevrem

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
6
1
6
35
Bursa
ben bu dıyete yarın baslıcam bu sekılde verenler varmı hep dıyete baslıyorum ama en fazla 5 gun dayanabılıyorum bıde bunu denıcem onerısı oolan varsa yazabılır mııı:16:

Ben de kalori hesabıyla veriyorum. İstediğini yiyebildiğin, yasak masak olmadığı için iyi ama bazen kaloriye dikkat ederken sırf karbonhidratlarla beslendiğimi görüyorum. Yani kaloriye dikkat ederken besin çeşitliliği de sağlayabilirsen gayet iyi bir yöntem bence :)

bende kalori sayarak zayıflıyorum. yaptığım en rahat diyet diyebilirim. Belirlenen kalori dolunca yemeyi keserim mantığıyla yapmamak lazım ama; sonuçta yemememiz gerekenleri biliyoruz.
sabah 1 dilim ekmekle güzel bir kahvaltı yapıyorum, öğlen ve akşam sebzeler, çorba ve ızgara çeşitleri yiyorum. Kalori hesabı porsiyon miktarını belirlerken çok işe yarıyor ya da kaçamak yapacaksam daha ne kadar kalori alabileceğime bakıyorum. Bir de önceki gün bir sonraki gün yiyeceklerimin kalorisini hesaplamış olmam daha planlı olmamı sağlıyor.

Bir de alınacak kaloriyi öğünlere bölmek çok mantıklı bence. Ben günlük 1200 kalori alıyorum 400 sabah, 400 öğle, 300 akşam ve 100 ara öğün şeklinde yapıyorum bunu. Kaloriyi öğün öğün hesaplamak direnç açısından da çok faydalı, açlık krizlerine de girmiyor insan böylelikle :34: bir de 1000 kalorinin altına düşmemekte fayda var :34:

teseukkurler arkadaslar bugun hesaplamaya basladım baska dıyet onerılerınız var mı kalorı hesabı dısında

Back
X