• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar bugünkü menüm böyle ben de paylaşmak istedim
20200609_174608.webp

Selam kizlar.Sabah kahve ,öğlen küçük kase son kısır vardı onu yedim,akşam yoğurtlu maydanozlu makarna,karpuz ve aralarda ceviz yedim.Toplam bu günlük kalorim 782 kalori .

kızlar bugünki kalorim 900.
sporum:
40 dk tempolu yürüyüş
20 dk bölgesel çalışma
Sabah:1 yumurta,peynir,1 ceviz,1kuru kayisı , 4 tane siyah zeytin,yarım domates,yarım dilim kepek ekm
Öglen:zeytin yaglı taze fasülye,yarim dilim kepek ekmeği,2 yeşil erik,4 tane kiraz
Akşam:etli türlü,mevsim salata ,1 bardak ayran(ev yogurdumdan)
:kk77:

Sabah kahvaltım:
z.yagında tavada 1 yumurtanın YARISI,
1 tam ceviz,yarim dilim k.ekm
3 siyah zeytin,20 gr peynir,domates,salatalık ve 2 kuru kayısı:kk77:

Kizlar benim kahvaltı yapma alışkanlığım yok maalesef 😔 zaten benim tek başıma sofra kurup yemek yeme aliskanligimda yok .Ancak birileri olmalı yanımda.Oglumda kahvaltı yapmayı sevmiyor hele erken saatte hayatta 😔Ama eşim çok sever 😀Her gün rutin kahvaltim kahvedir.Aralarda ceviz veya leblebiler gibi.Reglime 3 gün kaldı .Umarım cuma günü 65 leri ucundan görürüm.

öglen:ton balıklı salata ve yarım dilim k.ekm ve 5 tane iri kiraz
Akşam:mercimek çorbası,pazı kavurma ve sögüş domates ve yarım dilim k.ekm
Sabah ki menümü yazmıştım.
Bugünki kalorim 900 civarında:KK200:

Kızlar bugün spor yapamadım.Hiç canım istemedi :KK43:
Canım boşver sartlama kendini canın ne zaman isterse o zaman yap .Çok güzel gidiyorsun.İnsallah bende 62 leri görürüm .Kasma kendini birde çok fazla yapıyorsun buda seni biktirir.Ben mesela eliptik 15 dk sonra sıkılıyorum.Onun için 15 dk yapıyorum.

Back
X