• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

Günaydın şekerlerrrrr. Bu sabah dayanamadım tartıldım. Çok yiyorum, kilo veremiyorum diye moralimi bozarken birde ne göreyim :eek:tam bir kilo daha gitmiş.Mutluluktan havalara uçtum:halay:Nihayet korona öncesi kiloma döndüm iyi ki varsınız kızlar hepinizi öpüyorum:KK74:
Tebrikler cnm harika :KK68:

Roka35 Roka35 nasılsın canım. Olumsuz bir durum yoktur inşallah :KK200: Bu ara pek saymıyorum kızlar. Ama kaçamak da yapmıyorum. Rutin düzenimde devam ediyorum.
canim geçen haftam biraz zor geçti..36 saat dersim var ve günde 8 saat derstte oluyorum hem de okulda akılli tahta karşısında...gözlerim kötüleşti doktora gittim.ışık hassasiyeti ilerlemiş.biraz ekrandan uzak durdum gelemedim aranıza..şimdi iyiyim :KK19:

canım buradayım ve şükur iyiyim..fakat dediğin gibi başa sarmaya başladık.Bakalim neler olucak:işsiz:Hepimizde motivasyon sıfir.
İyi olmana sevindim tatlım. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz. Bu arada sen nerede ders anlatıyorsun kuzum merak ettim tüm okullar kapalı değilmi :110:

İyi olmana sevindim tatlım. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz. Bu arada sen nerede ders anlatıyorsun kuzum merak ettim tüm okullar kapalı değilmi :110:
tatlım ben fen lisesindeyim.12.sınıflarin yüzyüze kursları açıldı.Yatılı öğrencilerimiz geldi.Matematik kurs saati fazla..sınıftaki akılli tahtalardan da diger gruplara uzaktan zoom la ders anlatıyoruz.Yani 12 ler yüzyuze kurs göruyorlar..coğu okul sanirim bu durumu bir kaç saatle gecistiriyor fakat biz tamamen okuldaki gibi çocuklara ders veriyoruz.
:KK45:

tatlım ben fen lisesindeyim.12.sınıflarin yüzyüze kursları açıldı.Yatılı öğrencilerimiz geldi.Matematik kurs saati fazla..sınıftaki akılli tahtalardan da diger gruplara uzaktan zoom la ders anlatıyoruz.Yani 12 ler yüzyuze kurs göruyorlar..coğu okul sanirim bu durumu bir kaç saatle gecistiriyor fakat biz tamamen okuldaki gibi çocuklara ders veriyoruz.
:KK45:
Ok :rapci:

Back
X