- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 63
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım. Seninle aynı gün katılmıştık bu foruma. Senin yirmi kiloya ulaştı maşallah.Ayy çok sevindiiim![]()
ama bayağı ara verdin kuzumSağolasın canım. Seninle aynı gün katılmıştık bu foruma. Senin yirmi kiloya ulaştı maşallah.Benim toplam 8 kilo ancak oldu
![]()
teşekkürler canım ben de diyetkolik kullanıyorumyaklaşık bir haftadır kalori sayarak zayıflamaya çalışıyorum, sağlığımı tehlikeye atmadan çoğunlukla yağdan olmak üzere bir haftada 3 kilo verdim. Gerçekten çok etkili bir yöntem. Kalori saymak için kullandığım uygulamayı aşağı bırakıyorum. Belki sizin de işinize yarar. Sevgilerle.
myfitnesspal | myfitnesspal.com
eline sağlık kuzum
Ooo hayırlı olsun canımnaber kızlar ben cuma günü mezun oluyorum inşallahkilo bildirimi yapmayabilirim
![]()
sağol canımOoo hayırlı olsun canım![]()
![]()
Tebrikler tatlımnaber kızlar ben cuma günü mezun oluyorum inşallahkilo bildirimi yapmayabilirim
![]()
Tebrikler tatlım![]()
![]()
Hayırlı olsun cnm tebriklernaber kızlar ben cuma günü mezun oluyorum inşallahkilo bildirimi yapmayabilirim
![]()
Çok sağol aşkımHayırlı olsun cnm tebrikler![]()
Tebrikler canımnaber kızlar ben cuma günü mezun oluyorum inşallahkilo bildirimi yapmayabilirim
![]()