- Konu Sahibi feylesof123
Dun yediklerim maasallah 1260 kaloriyi bulmus misafirlerim vardi gerci harekette had safhadaydi tabii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende kalori sayimi diyetindeyim araniza benide kabul edermisiniz :)
Boyum 1.76 kilom su anda 61.4 gunluk 650 kaloriyi asmamaya calisiyorum ben su anda siz nasil yapiyorsunuz?
Ben biraz ugursuzum valla canim bu forumda her konumda boyle oluyor ama sorun degil.Eski konularini okudum hic yememekten 650 kaloriye cikman normal ama 1000 kalorinin altina inmek onerilmiyor.
Ben gordugun gibi henuz 1300 kalori falan aliyorum zamanla azaltacagim.
Kilon boyuna gore iyi aslinda ama insan kendini mutlu hissedecegi kiloyu ariyor.85 den 72 ye indim 5 ayda kendime zayifladim diyordum ana 2 aydir ayni kilodayim ve simdi yine kendime sisman diyorum:)))
Kalori sayımı en işe yarayan yöntemlerden. Bende katılmak istiyorum =)
Pazartesi gunleri tartilma gunu olabilir:))Yarin benim tartilma gunum 1 hafta oncesinde tam 61.5 kiloydum umarim en azindan bi 60.5 olabilmisimdir muthis bi moral kaynagi olur bu benim icin :)
Bugun sabah kahvaltimda 233, ogle yemegimde 203 kalori almisim. Ogle yemegine ek olarak canim cok istediginden dolayi ablamin bi makinede tamamen yaptigi yagsiz patates kizartmasindan yedim ketcap mayonezsiz :) Bi tabagi 170 kaloriymis ama ben bi tabak yarisi falan yedim buda 85 kalori yapiyor. Yani bugun 521 kalori aldim su ana kadar. Su an gozume cok fazla gozuktuaksam yemegi yeme ihtiyaci duyarsam 130 kaloriyi gecmemeliyim ama yemem sanirim yarin tartilicam cunku :)
Dua edin arkadaslar yarin en azindan 1 kilo vermis olabiliyim :)) Bu arada bence haftada bir gunu tartilma gunu yapalim ve o gun hepimiz tartilip bakalim sonuclara ne dersiniz? :) bence super olur hem daha cok hirslaniriz :))
Arkadaslar ben bu konuda uzun sure kalmayi ve yazmayi dusunuyorum o yuzden kendimi biraz tanitmak istiyorum
Oncelikle adim Aybüke. 15 yasindayim. Lise 1 ogrencisiyim. Boyum 1.76, kilom 61.5(en son tartilmama gore). Beden olculerim 86-70-92. 10 Eylulden bu yana toplam 20 cm incelmisim 7 kilo vererek. Daha oncede diyet deneyimim oldu ama hep husranla sonuclandi. Bu sefer kararliyim ve 50 kilo olana kadar asla pes etmiycem ve 50 kilo olduktan sonrada salmayip, sıkı bi diyette olmasam bile yediklerime dikkat edicem :) Aslinda 45 kilo olmayi dusunuyorum kilo alirsam en azindan 50 oliyim diye ama bilmiyorum. Simdilik bi 50 oliyimda 45i sonra dusunurum :)
Evet kizlar isterseniz sizde kendinizi tanitabilirsiniiz :))
Vucudum bu kiloyu coktandir gormediginden olsa gerek cok sevdi.
kahvaltim haslanmis yumurta yarim dilim tam bugday ekmegi bi parca peynir 160 kalori