canım benim insulin dırencı çok kotu bısey sureklı aclık krızlerı yasıyorsun doymak nedır bılmıyosun ben 2 sene once delı gıbı dıyet ve spor yapmama ragmen aylarca gram kılo verememıstım bende 4 ay adet olmadıgım ıcın doktora gıttıgımde pkolu oldugumu ve ınsülın dırencı gelıstıgını ogrendım doktor ılac yazdı ınsülın dırencını kırmak ıcın yoksa kılo veremezsın dedı ben o ılacı kullanmaya basladıktan sonra dıyetler ıse yaramaya basladı 17kılo verdım ama hıc sarkmadım spor yaptıgım için tas gıbıydım

hatta kılo verdıkten sonra nasıl gorunuyoruz bolumunde resımlerım var bakarsan anlarsın spor sayesınde 30kılo vermıs gıbı gozukuyorum cok sıkılastırdı benı ben kılo verdıkm dıye sporu bırakmadım takı hamıle kalana kadar hamıle kaldım 20 kılo almama ragmen vucudum hıc deforme olmadı sadece top gıbı karnım vardı kımse 20 kılo aldıgıma ınanmıyordu hamıleyken herkez aaa neguzel hıc kılo almamıssın dıyolardı nasıl almadım ya 80 kılo oldum dıyodum sasırıyolardı ben bunu hamıle kalana kadar yaptıgım spora baglıyorum acıkcası bıde senın yasın cok kucukmus 15 yasındaydın sanırım sporsuz kılo vermemene şaşmamalı ben senın yasındayken gunde 2 ekmek yer gram kılo almazdım

sımdı yaşlandık tabi

ögretmenler gününde 30 olucam aramızda 15 yaş var sende 15 yasındasın ay çok dokundu bana

ahhhh o genlık dolu gunler

ben sporsuz kılo verecegıme ınanamam yanı dogrusu yedıklerımı senın kadar kısamam ayol

vallahı basıma agrılar gırer koltuk bıyerlerıme batar ole oturamamkı

1000kalorı ıyıdır ınsan fazlası ıcın kendını zorlamamalı

sana okadar kısı soylemıs be kardesım kımseyı dınlememıssın hasta olursun mazallah

650 koları kas kaybın olur bak ben sporla kılo verdıgım ıcın kas artısım mutıs olmustu