• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı spor ve de 15 kilo gidecek

person

Keep on going
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
110
16
118
Arkadaslar şu an 70 kiloyum ve de 55 olmak istiyorum hem de çok.inanın bu kiloyu nasıl aldım neden alırken bi dur demedim bilmiyorum. Tek bildiğim gerçekten ama gerçekten çok Üzgün olduğum. Ama artık bi dur diyorum sürekli diyetler yapmaya baslamaktan yoruldum ve cok bunaldim bu yüzden artık diyetleri bırakmayı bırakıyorum ve de hedefime ulaşıp kilomu korumak istiyorum. Ve de bunu başarıcam. Hadi Bismillah:nazar:

Bugün ilk günümdü sorunsuz geçti:KK9: alınan kalori:1400:KK72:
45 dk yürüdüm birazdan yine yürüyüş yapcam
Kararlıyim valla vericem bu kiloları

Bugün de günü 1400 kaloriyle kapatıyorum
Spor yapamadım ama aksama kadar alışveriş yaptım birazdan da yürüyüş yapcam.

Henüz ikinci günümdü ama daha önce başarısız bir çok diyet deneyimi yaşamış biri olarak bunun zor uzun ve de sabır gerektiren bir iş olduğunu biliyorum. Ama sonuçta hayatta ne kolay ki.kiloyu korumak zor kilo vermek de zor şişman olmak da zor. Artık kendi zorum olarak kilo vermeyi seciyorum. Zor olması benim basaramayacagim anlamına gelmez sonuçta :KK39:

hi person. naber? ben de kalori sayımı yapıyorum son 1 haftadır diyelim. diyet arkadaşım diye bir site var çok yararını gördüm tavsiye ederim. hem yediklerinin hem de yaktıklarının hesabını kolayca yapabilirsin.

hi person. naber? ben de kalori sayımı yapıyorum son 1 haftadır diyelim. diyet arkadaşım diye bir site var çok yararını gördüm tavsiye ederim. hem yediklerinin hem de yaktıklarının hesabını kolayca yapabilirsin.
Iyidir cnm senden? Ben de telefonumdaki bi uygulamayı kullanıyorum dediğin siteye de bakicam teşekkür ederim cnm

Ve de üçüncü günüm pazar olduğu için biraz fazla yedim sanırım bugünkü kalori 1600 :KK43:
Spor da 1 saat yürüyüş aslında bugün jillian michaels workout larindan birini yapcaktim kısmet olmadı

Diyet yaparken en önemli kurallarimdan biri 6 dan sonra bişey yememek eskiden bu çok zor gibi görünürdü ama bir süredir yapıyorum ve zorlanmiyorum ve de büyük faydası olduğunu düşünüyorum

Eskiden olsa zaten 1600 kkal yedim diye diyeti bozup bişeyler daha yerdim ne saçmalık ama.mesala telefon yere düşünce dur düştü zaten üstünde tepiniyim de kirilsin der gibi. Ama kendimi suçlu hissetmiyorum şu an çünkü artık yediklerime dikkat etmek yaşam tarzim oldu. 200 kkal fazla yemem dünyanın sonu değil yarın daha dikkatli olurum olur biter

Cuma sabahı tartilcam bakalım göreceğiz az mı yedim çok mu en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum

Bugün henüz spor namına birsey yapmadım aksama doğru yapınca yazarım artık:KK59:

Çok ağır diyetler yapmak mesala 1200 kalori nin altında ya da elma diyeti falan bana çok zor geliyo zaten mantıksız buluyorum. Kendimi çok zorlayinca bırakıyorum diyeti falan. Bu yüzden bu sefer kendimi çok zorlamak istemiyorum kuralım ne olursa olsun en en en fazla 1800 kalori. Genelde 1400 kalori civarında tutmaya çalışıyorum tabi.boylelikle uzun bir sürede de olsa kilo vermek ve de yaşam tarzımi çok da zorlanmadan degistirmek istiyorum. Kısacası daha hızlı sonuç almak için daha fazla zorlamayı bıraktım çünkü bana göre değilmiş. Şimdi bi de sabretmeyi deniyorum. Umarım bu sefer başarılı olurum.ocak ayına kadar hedefime ulaşmak istiyorum umarım olur

Yarım saat yürüyüş yaptım bugün erkenden uyuycam yarın erkenden musmutlu bir güne uyanmak istiyorum:KK36:

Evettt dün girmedim çünkü utancimdan yerin dibindeydimo_O ya insan ilk haftadan bozar mı ya dün neredeyse 2000 kalori bile yemiş olabilirim :KK17:dün kuruyemiş falan yedim onlarında az miktarında bile çok kalori oluyor düşünün e ben bi de abarttm neyse 6 dan sonra yine bişey yemedim tabii.

Olan oldu pes etmek yok sonuçta bugün sabah erkenden kalktım ve de sağlıklı hafif bi kahvaltı yaptım ve de bugün dünü telafi etmek için jillian ın banish and boost metabolism ini yaptım çok zordu tabi tamamen yapamasamda yine baya zorlandım kendimi iyi ter attım :KK55:

Özellikle yakın arkadaşlar bizi kırmamak için ve ya da Bizden şişman olan insanlar belki de bizim kadar olabilmesi hedeflediği için sen zayifsin zaten ya da yetmiş gostermiyosun canım falan böyle şeyler derler.biz de salak gibi inaniriz sonra bir gün belki bi cocuk belki zayıf bi dost belki sinir bi akraba yüzümüze vuruverir sismanligimizi işte o an pişman olurum bütün o sözlere aldanip gerekeni yapmadığıma aslında suçlu onlar falan da değildir aklımın vücudumun yeme diye çığlıklarıni duymama rağmen yalan olduğunu bile bile inanan benimdir

Bugün de 1500 kalori yedim yarım saat evde spor yaptım birazdan da yürüyüş e gitcem

Back
X