• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı spor ve de 15 kilo gidecek

Kolay gelsin canım :)
Ben de 1000kaloriyi geçmiyorum :) bazen 800falanda oluyor :) bence sen az düşür 1200falan yapsan..ama Ocak ayı demişsiniz o zamana 1400le de verebilirsin ben Ekim dedim :) o yüzden daha az yiyorum ama 100bazen çok bile geliyor artık çok doyuyorum :):)

Cnm ben de fark ettim çok oldu biraz yarın trtilcam yarından sonra da 1200 yapcam ama benim için süre önemli değil artık ocak olmasın Şubat olsun ama yavaş da olsa olsun

İnşaallah canım :) istedikten sonra olur ya :) azimliol yeter ki:)

Evettt bu sabah tartildim ve de 69 geldim 1 kilo gitmiş:KK54: bugünden itibaren 1200 kalori almaya başlıyorum. Bakalım inş en kisa zamanda diğer kiloların da gitmesi dileğiyle

Merhaba arkadaşlar kalori sayımı ile bir zamanlar bende tam 8 kilo vermiştim ama 6 ay gibi bir sürede hiç zorlanmadan herşeyi yiyerek sabrederek çikolatadan tutunda gözlemeye kadar herşeyi yemiştim düğünümde incecik gelinliğimin içinde manken gibi olmuştum :KK36:
Doğum yaptım 20 kilo aldım 7 kilosu yapıştı bana ama ben 13 kilo vermek istiyorum kararlıyımmm:KK71:

Merhaba arkadaşlar kalori sayımı ile bir zamanlar bende tam 8 kilo vermiştim ama 6 ay gibi bir sürede hiç zorlanmadan herşeyi yiyerek sabrederek çikolatadan tutunda gözlemeye kadar herşeyi yemiştim düğünümde incecik gelinliğimin içinde manken gibi olmuştum :KK36:
Doğum yaptım 20 kilo aldım 7 kilosu yapıştı bana ama ben 13 kilo vermek istiyorum kararlıyımmm:KK71:
Evet cnm kalori sayımı garanti bir yol ben de günlük kalori mi aşmadan ve de sağlıklı şeyler tercih etmeye çalışarak istediğimi yiyorum. Inşallah azmettim bu sefer vercem kiloları. Inşallah sen de en kisa zamanda istediğin bedene sahip olursun:KK39:

İnşallah canım
Bu arada bir dilim tam yağlı beyaz peynir kaç kaloridirkio_O

Bugünkü kalori sabahtan da belirttigim gibi 1200 .:)bugün etkili bi spor yapamadım ama birazdan yürüyüşe cikcam.

Daha yolun çok basindayim ama bazen umutsuzluğa kapiliyorum yine veremem bu kiloları diye ama niye veremeyimki. Birsürü insan zayıfliyor neden bunlardan biri de ben olmayayım? Bundan sonra soru yapabilir miyim değil yapacak mıyım olmalı. Bu benim hayatım benim vücudum doğru seçimler yaparak diyeti me ve spora sadık kalarak yapabilirim ve yapacağım inşallahEn Büyük KK

mrb. Bende geçen sene kalori sayarak 3 ayda 12 kilo verdim.Aynı yöntemle kilo verenleri görmek motive eder sizi vazgeçmeyin ama yavaş yavaş azaltın alacağınız kaloriyi.

mrb. Bende geçen sene kalori sayarak 3 ayda 12 kilo verdim.Aynı yöntemle kilo verenleri görmek motive eder sizi vazgeçmeyin ama yavaş yavaş azaltın alacağınız kaloriyi.
Gerçekten çok iyi vermissiniz tebrik ederim kaç kilodan kaça düştünüz acaba?

85 den 73 e düştüm canım marttan haziranın sonuna kadar geçen sene.sonra 1 kilo daha verdim ama kış boyu şu zamana kadar o bir kiloyu aldım verdim aldım verdim:) Şimdi dukanla zincirlei kırmaya çalışıyorum.10. günüm 71.5 oldum

85 den 73 e düştüm canım marttan haziranın sonuna kadar geçen sene.sonra 1 kilo daha verdim ama kış boyu şu zamana kadar o bir kiloyu aldım verdim aldım verdim:) Şimdi dukanla zincirlei kırmaya çalışıyorum.10. günüm 71.5 oldum
Darısı başıma ben de veririm inşallah. Siz de en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz zaten bu azimle:KK39:

Back
X