Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooh kalanını da en kısa zamanda verirsin inşallah darısı da başıma:)67 diyim canım :) 7kilom kaldı vermem gereken :)
Evet cnm kalori sayımı garanti bir yol ben de günlük kalori mi aşmadan ve de sağlıklı şeyler tercih etmeye çalışarak istediğimi yiyorum. Inşallah azmettim bu sefer vercem kiloları. Inşallah sen de en kisa zamanda istediğin bedene sahip olursunMerhaba arkadaşlar kalori sayımı ile bir zamanlar bende tam 8 kilo vermiştim ama 6 ay gibi bir sürede hiç zorlanmadan herşeyi yiyerek sabrederek çikolatadan tutunda gözlemeye kadar herşeyi yemiştim düğünümde incecik gelinliğimin içinde manken gibi olmuştum
Doğum yaptım 20 kilo aldım 7 kilosu yapıştı bana ama ben 13 kilo vermek istiyorum kararlıyımmm![]()
90 kaloridir diye düşünüyorumİnşallah canım
Bu arada bir dilim tam yağlı beyaz peynir kaç kaloridirki![]()
Gerçekten çok iyi vermissiniz tebrik ederim kaç kilodan kaça düştünüz acaba?mrb. Bende geçen sene kalori sayarak 3 ayda 12 kilo verdim.Aynı yöntemle kilo verenleri görmek motive eder sizi vazgeçmeyin ama yavaş yavaş azaltın alacağınız kaloriyi.
Darısı başıma ben de veririm inşallah. Siz de en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz zaten bu azimle85 den 73 e düştüm canım marttan haziranın sonuna kadar geçen sene.sonra 1 kilo daha verdim ama kış boyu şu zamana kadar o bir kiloyu aldım verdim aldım verdim:) Şimdi dukanla zincirlei kırmaya çalışıyorum.10. günüm 71.5 oldum