Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basaricaz inşallah. Alınırken kolay alınıyor vermesi zor işte. Benimde boyum 1.70 54 kilodan 2 yıl içinde 70 e çıktım sınavlardan dolayı. Geçtiğimiz yıl falan sürekli vermeye çalıştım olmadı. Ama bu sefer inanıyorum olcak. Akrep burcu yum ben sezgilerim kuvvetlidir. Çevredekiler eskiden çok zayıf olduğum için aaaa çok kilo almissin deyince çok moralim bozuluyormerhaba person, diyet listeleri falan ararken sana denk geldim ben de senden farklı değilim hatta fazlası var51 kilodan 76 kiloya çıktım 3 yılda. evlendikten sonra aldım bu kiloları üstelik çocuk da doğurmadım. eşim çok yiyor ve kilo almıyor onunla beraber yerken böyle oldu
bende bıktım artık kilolardan hiçbişey giyemiyorum
aslında ideal kilom 57 boyum 1.70 ama bende 50 kilo olmak istiyorum bugün başladım daha diyete inşallah başarırız hedefim 4 ayda 26 kilo umarım başarırırm...
Hoşgeldin cnm ben de Üniversiteye hazırlanırken 10 kilo almıştım. Bencede çok dikkat etmelisin bu dönemde ayrıca sınavla ilgili de sorun olursa yanındayımselam:) gunluğunu okudum ve diyet arkadaşın olmaya geldim çok iyi ilerliyosun böyle devam edersen kilolarından kurtulursun.bende unv hazırlandım o yüzden on kilo aldım bu yıl tekrardan hazırlanıyorum ama bu sefer bilinçli olarak yediklerime dikkat edicem evde olduğum içinde daha iyi oşucak benim için inşallah ve bende akrep burcuyum:)
Cnm senin hiç hareketsiz olsan da yaktigin kalori 1644 kilo bundan az yersen zayiflarsin. Günlük oturma kalkma falan derken bunun 300 kkal falan fazlasını yakiyosundur. Bence 1300 1400 kaloriyle gayet güzel kilo verirsin.ben bu hafta deneme amaçlı 1000 yapcam bi de ceza verdim kendime. Ama 1200 altı iyi değil metabolizma yavaslayabilir. En en en fazla 2000 i gecmezsen kilo almazsin şu anki kilo nda. Tabi kilo verdikçe alman gereken kalori yavaş yavaş azalıyor. 10 kiloda 100 kkal kadar.çok teşekkür ederim sıınavla ilgili sorunlarım hiç bitmiyor kigünlük kaç kalori aşmamız lazım kilo vermek için Maximum olarak ve minimum olarak yazarmısın