• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı spor ve de 15 kilo gidecek

Evettt bugün neler yaptım? tam 1200 kalorimi yedim derken dayanamadım dondurma yedim amaaa jillian banish and boost metabolism in 40 dk sını yaptım oh valla iyi oldu ama dondurmayı da yemeyeydim:oops:

Normalde pazar günleri diyeti bozmak çok zor oluyo ama bugün idare ederdi. 1400 kaloriyi afiyetle mideye indirdim sonumuz Hayrola:KK69:

Evettt bugün akşam yemeğini dışarda yememin de etkisiyle 100 kkal aştim ve 1300 kalori yedim aksama kadar alisveristeydim bacaklarım ağrıyo dolayısıyla spor yapamiycam:KK53:

Ister yapabileceğini düşün ister yapamayacağını. Haklısın. ..:KK66:iyi geceler günlük:KK37:

merhaba person, diyet listeleri falan ararken sana denk geldim ben de senden farklı değilim hatta fazlası var :( 51 kilodan 76 kiloya çıktım 3 yılda. evlendikten sonra aldım bu kiloları üstelik çocuk da doğurmadım. eşim çok yiyor ve kilo almıyor onunla beraber yerken böyle oldu:( bende bıktım artık kilolardan hiçbişey giyemiyorum:( aslında ideal kilom 57 boyum 1.70 ama bende 50 kilo olmak istiyorum bugün başladım daha diyete inşallah başarırız hedefim 4 ayda 26 kilo umarım başarırırm...

merhaba person, diyet listeleri falan ararken sana denk geldim ben de senden farklı değilim hatta fazlası var :KK43: 51 kilodan 76 kiloya çıktım 3 yılda. evlendikten sonra aldım bu kiloları üstelik çocuk da doğurmadım. eşim çok yiyor ve kilo almıyor onunla beraber yerken böyle oldu:KK43: bende bıktım artık kilolardan hiçbişey giyemiyorum:KK43: aslında ideal kilom 57 boyum 1.70 ama bende 50 kilo olmak istiyorum bugün başladım daha diyete inşallah başarırız hedefim 4 ayda 26 kilo umarım başarırırm...
Basaricaz inşallah. Alınırken kolay alınıyor vermesi zor işte. Benimde boyum 1.70 54 kilodan 2 yıl içinde 70 e çıktım sınavlardan dolayı. Geçtiğimiz yıl falan sürekli vermeye çalıştım olmadı. Ama bu sefer inanıyorum olcak. Akrep burcu yum ben sezgilerim kuvvetlidir. Çevredekiler eskiden çok zayıf olduğum için aaaa çok kilo almissin deyince çok moralim bozuluyor

Son düzenleme:
Bugün den itibaren birkaç gün misafirlige gidiyorum.ama oralarda da kalori sayımına devam.spor yapamiycam artık cuma kilo bildirimi yapamam diye bugün yapıyorum bu sabah 68 dim bakalım dönüşte ne olcak. Dikkat etcem ama israrlara direnecegimEn Büyük KK

Bugün aksama kadar aç olunca akşam baya yedim 1300 kalori olmuştur herhalde bugünde

Dün yazamadım bugünkü kalori ise 1200. Bir iki güne evime doncem o zaman daha dikkatli devam ederim

Eve döndüm ama tartilmaya korktum dün falan çok yedim çünkü.neyseeeee tam gaz devam cuma trtilcam yine vercem ya yavaş da olsa zor da olsa vercem bu kilolari

Bugünkü kalori 1200 spor yapmadım kendimi çok yorgun hissediyorum. Yapsaydim iyiydi ama neyse yarın kesin yapcam:KK49:

Belki sonuçları hemen göremiyorum değişim yok gibi oluyor belki çok yavaş ilerliyorum ama ilerliyorum her gün diyete devam ettiğim pes etmediğim yapacağıma inandığım her gün biraz daha yakınım hedefime bir gün bile bahaneler yaratıp bozmamam lazım aslında çünkü 1 gün bozmak demek daha geç ulasmam demek hedefime. Niye erteleyim ki mutluluğu? :KK55:

ITIRAF! !!
evet itiraf ediyorum tam bir aptal gibi davrandim her şeyi mahvettim ne salagim bilemezsiniz. Son 5 gündür zor günler geçirdim hayatımda dengem alt üst oldu yediklerime dikkat etmedim ama çok da abartmamistim ta ki düne kadar dün akşam pasta yedim kocaman 500 kaloriden fazladır belki de.sonra sabah kalktım tartildim 69 çıktım halbuki planlarima gore (günlüğü acarkenki) 67 cikacaktim. Ya diyetin en başından bu kadar aptallık
Olur mu halbuki 68 i ne zor görmüştüm. Bunla kalsa iyi affederdim belki kendimi. Bu yaşananlar üzerine morali bozulan ben sabah gittim saçma sapan şeyler yedim bir baktım 800 ü bulmusum gerçekten ya inana biliyor musunuz ben hayretler icerisindeyim insanlar aksama kadar anca yiyor a o kadar.moralim bozukmus güya. Al şimdi daha iyi moralim çoook mutluyum anlatamam. Iki hafta sonra okula gitcem kat kat gobegimle 36 beden arkadaşlarımın yanına oturur ben niye böyleyim diye düşünür kendime üzülürüm artık. Halbuki diyet de yapıyorum veremiyorum derim kendi kendime. Senin diyetin bu kadar işte busun sen hiç boş yere uzulup acıların kadını yapma kendini herkes hak ettiğini yaşıyor. Sen kendine bunu yakistirdiysan sorunu başka yerlerde arama

selam:) gunluğunu okudum ve diyet arkadaşın olmaya geldim çok iyi ilerliyosun böyle devam edersen kilolarından kurtulursun.bende unv hazırlandım o yüzden on kilo aldım bu yıl tekrardan hazırlanıyorum ama bu sefer bilinçli olarak yediklerime dikkat edicem evde olduğum içinde daha iyi oşucak benim için inşallah ve bende akrep burcuyum:)

selam:) gunluğunu okudum ve diyet arkadaşın olmaya geldim çok iyi ilerliyosun böyle devam edersen kilolarından kurtulursun.bende unv hazırlandım o yüzden on kilo aldım bu yıl tekrardan hazırlanıyorum ama bu sefer bilinçli olarak yediklerime dikkat edicem evde olduğum içinde daha iyi oşucak benim için inşallah ve bende akrep burcuyum:)
Hoşgeldin cnm ben de Üniversiteye hazırlanırken 10 kilo almıştım. Bencede çok dikkat etmelisin bu dönemde ayrıca sınavla ilgili de sorun olursa yanındayım:KK50:

Evet dün moralim bozuktu. Bu sabah 68.5 çıktım ve bu sabahtan önümüzdeki haftaya kadar uyguluyacagim kurallar belirledim.
1 . günlük 1000 kkal gecilmeyecek
2. Saat 6 dan sonra hiçbir şey yenmeyecek
3. Mümkün olduğunca spor yapılacak
4. En ufak bir abur cubur yenmeyecek (sticks çikolata falan hersey dahil küçük de olsa yenmeyecek)
5. Hiçbir hamur işi kek poğaça gozleme yenmeyecek (önceden kalorisini sayıp bir miktar yiyordum)
6.bol su Yeşilçay falan icilecek
7. Yediğim herşey ama herşey buraya yazılacak

Bir hafta bu şekilde kuralları katı bir şekilde uygulayip nasıl sonuç alacagimi merak ediyorum ha bi de haftaya kadar tartılmak yok hadi hayırlısı

Bu sabah
1 yumurtalı menemen
1 kk peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin

çok teşekkür ederim sıınavla ilgili sorunlarım hiç bitmiyor ki:KK43:günlük kaç kalori aşmamız lazım kilo vermek için Maximum olarak ve minimum olarak yazarmısın

çok teşekkür ederim sıınavla ilgili sorunlarım hiç bitmiyor ki:KK43:günlük kaç kalori aşmamız lazım kilo vermek için Maximum olarak ve minimum olarak yazarmısın
Cnm senin hiç hareketsiz olsan da yaktigin kalori 1644 kilo bundan az yersen zayiflarsin. Günlük oturma kalkma falan derken bunun 300 kkal falan fazlasını yakiyosundur. Bence 1300 1400 kaloriyle gayet güzel kilo verirsin.ben bu hafta deneme amaçlı 1000 yapcam bi de ceza verdim kendime. Ama 1200 altı iyi değil metabolizma yavaslayabilir. En en en fazla 2000 i gecmezsen kilo almazsin şu anki kilo nda. Tabi kilo verdikçe alman gereken kalori yavaş yavaş azalıyor. 10 kiloda 100 kkal kadar.

Back
X