Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkesin bazal metabolizma hızı aynı değil, o kalori hesabı sizin için doğru olmayabilir. Bunu en iyi bir diyetisyenle çözersiniz. Ancak normal beslenme alışkanlıklarınıza ek olarak şöyle çereze, fıstık ezmesine bir süre yüklenirseniz, zaten çok geçmez almaya başlarsınız. Tabi bu da çok sağlıklı olmayabilir. Bir de merak ettim, boyunuz çok mu uzun, neden kilo almak istiyorsunuz? :)
Bilinçsiz kilo vermek kadar almak da sakat iş. Sırf yiyerek almaya çalışırsanız, o kilolar vücudunuzda depolanan yağlardan ibaret olacak sadece. Bunu diyetisyen ve sporla desteklemek lazım gibi geliyor bana.
Daha bugün yüksek kalorisi olan besinlere bakmıştım . Üzüm pekmezi ve tahinin kalorisi yüksek. Bunun dışında netten kalorisi yüksek olan besin cetvellerine bakın.