• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaloriferli eve alışamadık

havalar çşok soğuk canım ondandır.bizim evlerde zor ısınıyor kaç gündür:34:

Soba sıcak tutuyor ama diğer odaları soğuk oluyor pislikte cabası bide odun atma derdi var sürekli.(kömür tehlikeli bide)Bende kaloriferli ev istiyorum :1:

Son düzenleme:
Canım alıştıktan sonra ben sobalı evde nasıl oturmuşum diceksin benim gibi :):1:

bendede tam tersi, sobalı evde yaşıyamam diye düşünüyorum çünkü sobalı evlerde sanırım tek bi oda sıcak oluyor diğer odalar soğuk ve ben kansızım çooooook üşüyorum

Valla sobayla kalorifer kıyaslanamayacak birşey.Evet soba yandığı odada sıcaktır ama evin diğer tarafları buzhane gibidir.Ama kalorifer ne güzelki heryer sıcacık ..

20 derece serin oluyor..
22-24 arası gayet iyidir..ısıyı bu derecelerde muhafaza edersen üşümezsiniz..

benim evimde kaloriferli ama çok sıcak diğer kaloriferli evlere gittiğimde ben üşüyorum az yakıyorlar yada dereceler düşük galiba ben üşüyorum:30:soba yanan odalar daha sıcak açıkcası

kızlar arkadaşın konuyu açtığı zaman havalar aşırı soğuktu,benim gayet iyi ısınan evim bile az ısınıyordu.aksilik konu sahibi de tam o zaman taşınmış,eminim şimdi ısınıyordur:34:

kızlar arkadaşın konuyu açtığı zaman havalar aşırı soğuktu,benim gayet iyi ısınan evim bile az ısınıyordu.aksilik konu sahibi de tam o zaman taşınmış,eminim şimdi ısınıyordur:34:

aynen canım ya kışın tam ortasında karda fırtınada taşınmıştık :))bide ev yeni kalorifer yanalı 1 ay olmuştu e havalarda buz gibii nasıl moralimiz bozulmuştu.ama hepinizinde dediği gibi bizde alıştık kaloriferli eve çok şükürr:))hem kalorifer de daha iyi yanmaya başladı havalarda ısındı.evimin tadını şimdi çıkarıyorum şükürler olsun:))cevap yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum:16:

ay imkani yokkkk sobali evmi beceremem bileeee
nasil yakacam nasil odun kömür ayyyyyy yokkkkk birden halimi düsündümdee
:27::27:

haklısın canım..ben de sobayı çok esviyorum biraz zor oluyo pisliği olabilio çevresinde ama sıcacaık..ben çabuk üşüyen biriyim kızım da;kansızlıktan dolayı...kalorifer 50 de yansa da bana mısın demiyor..evde hem kalorifer var hem soba..2 sne önce döşetti ev sahibi binaya ama odunumuz var diye kaldırmadık sobayı..iyi ki de kaldırmamışız.binada yalıtım olmadığı için kalorifer yanınca üşüyorum...eşim işyerinden odun getirdi geçen sene onu yakıyoruz..bebek olacak 23 ay sonra asıl seneye gerekli "nolur yine getir diyorum odun "..nakliye parasından ziyade odunları kesmek sorun işte onun için...ama sobanın ısısını da vermiyor ki kalorifer.binada yalıtım olsa ısınır ev...

ahh ahhh sobalı ev deme bana. Bıktım usandım pisliği bir dert, yatarken çoluk çocuk bir odaya tıklım tıkış oluyosun o bir dert. Sobanın olduğu yer sıcak ama diğer odalar buz gibi. Çocukları odadan dışarı bırakamıyosun, evin içinde hasta oluyolar. Şükür ki yaşadığımız yere doğalgaz geldi önümüzdeki kışa inşallah bizim mahalleye de gelecek. Allahım kısa zamanda kurtrsın bizi de sobadan.

Back
X