kalp ağrısı

irrog

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
35
1
O arabada saatlerce otururduk sarkilar soylerdik fotoğraflar cekilirdik geçen gün hic o arabada olanlar olmamis gibi o kirmizi isikta beklerken hic tanimiyomus gibi onunden gectim. Bu o kadar canimi yakiyor ki ben onun ici her seyi yapmaya hazirken o beni ne kadar uzduyse sevgimden hicbir sey eksilmemisken onun cok mutlu olmasi beni uzuyo.delircek gibi hissediyorum bu aci nasil tarif edilir ki 3 yilimi vermisim nelerden fedakarlik etmisim ama simdi elimde koca bir sıfır o baskasiyla mutlu belki de simdiki sevgilisiyle nisanlanilar ruyamda gormustum ne canim yanmisti gercek olursa ne yaparim bilmiyorum en acisida o nisandan haberim olacagi dugununde benim aileme davetiye gelecek olmasi onun unutmayi cok isterdim umrumda olmamasini oyle cok isterdim cok mutlu olmayi cok isterdim bana yardim edin akıl verin nasil yenicem bu hissi

Neden ayrılmıştınız?
Hemenmi başkasıyla mutlu olma yoluna gitti

Sana verebilicek bir tavsiyem olmasını çok isterdim ama tam tersi senin yazın beni bunalıma soktu. Okul için 3 yıllık sevgilime mecbur kalırsam rest cekmem gerekicek, aynı şeyleri yasarmiyim şimdi içerde herseyden habersiz uyuyan o sevdiğim adam için hiç bilemedim suan. Allah yardimcin olsun, sana verilen tavsiyeleri bende okuyim bari belki lazım olur :KK43: OF YANI!

Acını çek.Unut.Başka yolu yok.Olmadığını göreceksin.Tecrübe ile sabit.Acını çek ve unut.

Neden ayrılmıştınız?
Hemenmi başkasıyla mutlu olma yoluna gitti
Uzun bi sure ayriydik biz bu o sira baskasiyla tanismis falan sonra ondan ayrildiktan 15-20gun sonra bana geri geldi iste ne laflar ne sozler mukemmel bi iliskimiz vardi disaridan oyle gözüküyordu her sey olmasi gerektigi gbiydi sonra olmiyor diyip ayrildi ve o kizla baristilar

görmezden gel o nasıl yeni hayatına adapte olmuşsa sende hayatına bak, gün gelecek devran dönecek unutma sen belki sevgilinle belki de kocanla çok mutluyken o senin mutluluğunu görüp içi yanacak. sabret canım ve yolunda yürümeye devam et sakın arkana bakma onu hiç umursamadığın günler gelecek ama yolunu gözlemeye, onun hayatını izlemeye devam edersen acın dinmez. Sana yanlış yapmış bu adam biraz aklını devreye sokmaya çalış hırs yap ondan daha mutlu olurum ben de ve bırak o senin arkandan baksın.

Uzun bi sure ayriydik biz bu o sira baskasiyla tanismis falan sonra ondan ayrildiktan 15-20gun sonra bana geri geldi iste ne laflar ne sozler mukemmel bi iliskimiz vardi disaridan oyle gözüküyordu her sey olmasi gerektigi gbiydi sonra olmiyor diyip ayrildi ve o kizla baristilar
geri döndüğüne göre olmayan neymiş...ne yani boşta kalmamak içinmi geri dönmüş..
o zaman öylesinden iyiki kurtulmuşsun

Öyle nasıl yenicem bu hissi diyerek çareler arayınca yenemiyorsunuz o hissi..
O hissi tek yenen şey zaman.

O arabada saatlerce otururduk sarkilar soylerdik fotoğraflar cekilirdik geçen gün hic o arabada olanlar olmamis gibi o kirmizi isikta beklerken hic tanimiyomus gibi onunden gectim. Bu o kadar canimi yakiyor ki ben onun ici her seyi yapmaya hazirken o beni ne kadar uzduyse sevgimden hicbir sey eksilmemisken onun cok mutlu olmasi beni uzuyo.delircek gibi hissediyorum bu aci nasil tarif edilir ki 3 yilimi vermisim nelerden fedakarlik etmisim ama simdi elimde koca bir sıfır o baskasiyla mutlu belki de simdiki sevgilisiyle nisanlanilar ruyamda gormustum ne canim yanmisti

gercek olursa ne yaparim bilmiyorum en acisida o nisandan haberim olacagi dugununde benim aileme davetiye gelecek olmasi onun unutmayi cok isterdim umrumda olmamasini oyle cok isterdim cok mutlu olmayi cok isterdim bana yardim edin akıl verin nasil yenicem bu hissi

Allah başka ağrı vermesin,geçer zamanla.sen eğitimine işine yönel,başarılı ol.

Canim kelin ilaci olsa.... ayni seyleri yasamiyoruz ama ayni yerden yaraliyiz, benimde kalbim agriyor ,canim yaniyor

Sana tek tavsiyem aglayabildigin kadar agla, biraz olsun rahatlarsin..

X