- 26 Mart 2025
- 29
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi betulmirac02
Sonra adet tarihim 1 Mayıs geç döllenme ile hamile olduğumu öğrendim doktorum 5 + 6’da keseyi 7 + 6’da kalp atışını dinlettirmişti ve bebeğimin haftasıyla uyuşmadığını geç döllenme olduğunu söylemişti daha önce iki geç döllenme daha olmuştu ve birisi kimyasal gebelik birisi de düşük ve sonlandı bugün normalde 11 hafta üç günlüktü ve gece acile kahverengi lekelenme olduğu için gittiğimde bebeğimin gelişiminin sekiz hafta bir günlük olduğunu ve kalbinin durduğunu söylediler her geç döllenme de düşükle sonuçlanıyor şimdi ilk defa yaşadığım kalbi durmasıyla sonlanıyor benden ağrı kesiciler kürtaj teklifinde bulundular fakat ağrı kesici ile yapamayacagımı bildiğim için istemedim herhangi bir ağrım herhangi bir kanamam bulunmamaktadır muhtemelen daha yeni kalbi durduğunu düşünüyorum ve zaten gelişiminde geride olduğu açık ve net belli şimdi size sormak istediğim devlet hastanelerinde kürtajı anestezi ile yapan bir yer var mı ve kürtajdan ne kadar süre sonra tekrar hamile kalabilirim korumasız ilişkiye girebilirim