- 15 Haziran 2022
- 45
- 5
- 16
- 21
- Konu Sahibi merhababengul
-
Kanamam ağrı hic bisiyim yok kuzum bazen aşermelerim var ve meyve çok istiyor canım ama baska bisiyim yok şükürKanaman yoksa korkma canım 1 haftaya duyarsın insallah
Hiç kork a geç döllenme olmuştur ben de yaşadım aynı durumu hatta bende lekelenme de oldu düşürüyorsun boş gebelik dediler bir hafta daha bekledim ve trans vajinal kalp atışını duydukMerhaba hanımlar ben sat gunune gore 9 haftalık gebeyim yumurtlama günüm 4 aralik idi o tarihe gore ise 7+4 haftalık dun ultrosona girdim kese falan 6+4 gun ile uyumlu çıktı bebegi goremedik kalp atisi alamadik yolk kesesi var kesede buyumus kese boyu 16.8 mm yolk sac 10 mm
Ve rapor bu sekilde ben çocuğumu kaybettimiEki Görüntüle 3198285
Çok teşekkür ederim sne kaçıncı haftada duydun cnmHiç kork a geç döllenme olmuştur ben de yaşadım aynı durumu hatta bende lekelenme de oldu düşürüyorsun boş gebelik dediler bir hafta daha bekledim ve trans vajinal kalp atışını duydukRabbim hakkında hayırlısını versin
Canım benim son adet tarihim 29 ağustostu 3 elimde 6 haftalık olmam lazımdı ama değilmiş 9 Ekim'de duyabildik o da vajinal olarak meğer geç döllenmeymiş adet tarihini 12 eylül olarak değiştirdi doktor o sebepleÇok teşekkür ederim sne kaçıncı haftada duydun cnm
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıl etsin inşallahMerhaba hanımlar ben sat gunune gore 9 haftalık gebeyim yumurtlama günüm 4 aralik idi o tarihe gore ise 7+4 haftalık dun ultrosona girdim kese falan 6+4 gun ile uyumlu çıktı bebegi goremedik kalp atisi alamadik yolk kesesi var kesede buyumus kese boyu 16.8 mm yolk sac 10 mm
Ve rapor bu sekilde ben çocuğumu kaybettimiEki Görüntüle 3198285
Benim sat gore 9 haftalık idi kuzum ama hayla duymadim tedirginim ultronda 6+4 cikmisti ve yolk sac 10 mm normalden büyük idi kese ise 16.8 mm umudum yokAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıl etsin inşallahİlk oğlumda SAT a göre 6bucuk haftalıkken ilk kontrole gitmiştim kese oluşmuş ama henüz bebek oluşmadığı için kalp atışı duyamamistik. Doktorum 1 hafta sonra yeniden gelmemi istemişti o zaman oluşmuştu kalp sesi. Şuan 6 yaşında ve abi olmaya hazırlanıyor
Tekrar gittiniz mi kontroleBenim sat gore 9 haftalık idi kuzum ama hayla duymadim tedirginim ultronda 6+4 cikmisti ve yolk sac 10 mm normalden büyük idi kese ise 16.8 mm umudum yok
Tekrar gittiniz mi kontrole
31 Ocak 613.2(2,5 kat artış)Hiç kork a geç döllenme olmuştur ben de yaşadım aynı durumu hatta bende lekelenme de oldu düşürüyorsun boş gebelik dediler bir hafta daha bekledim ve trans vajinal kalp atışını duydukRabbim hakkında hayırlısını versin
Keseyi gördükten sonra artışı takip etmeye gerek yok artık31 Ocak 613.2(2,5 kat artış)
2 Şubat 1159(%89 artış)
4 Şubat 2172(%88 artış)
Karından ultrasonda kese göründü 4 mm
6 şubat 3973(%83 artış)
8 Şubat 6375(%60 artış)
Git gide düşüyor çok korkuyorum böyle olan var mı?
Normal 7-8. Haftalarda ancak duyuluyor geneldeMerhaba hanımlar bende 6+1 günlük hamileyim. Bu gün doktora gittim kese vardı bebek vardı kesede fakat sesini duyamadık doktor haftaya cuma gel duymamız lazım dedi. Tedirginim 6+1de kalp sesini duymamamız normal mi
İnşallah haftaya duyarım canimNormal 7-8. Haftalarda ancak duyuluyor genelde
Ne yaptiniz duydunuz mu kalp sesiniMerhaba hanımlar bende 6+1 günlük hamileyim. Bu gün doktora gittim kese vardı bebek vardı kesede fakat sesini duyamadık doktor haftaya cuma gel duymamız lazım dedi. Tedirginim 6+1de kalp sesini duymamamız normal mi
Evet canım 7+3te duydum çok şükürNe yaptiniz duydunuz mu kalp sesini
Oh cok sukur masallah bende su an 6+3 iken gittim kalp atislarini falan gordum cok derinden geldigini daha kucuk oldugu icin normal oldugunu söylrdi umarim haftaya duyarim bende dualarini bekliyorumEvet canım 7+3te duydum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?