Kalp atışı duyma

aylul0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
24
13
3
26
Doktorum son kontrolde bebeği görmek ve kalp atışını duymak için iki hafta sonra gel demişti, ben sabırsızlandığım için haftanın başında yani pazartesi gitmek istiyorum ama garanti olsun diye düşünüp çarşamba perşembe falan mı gitsem? 7+1de gitmekle 7+4te falan gitmek arasında çok büyük fark olur mu?

Doktorum son kontrolde bebeği görmek ve kalp atışını duymak için iki hafta sonra gel demişti, ben sabırsızlandığım için haftanın başında yani pazartesi gitmek istiyorum ama garanti olsun diye düşünüp çarşamba perşembe falan mı gitsem? 7+1de gitmekle 7+4te falan gitmek arasında çok büyük fark olur mu?
7. Haftadan sonra zaten genelde duyulur.. Git dinle bebişin pıtı pıtı atan kalbini 😍😍
Gözün aydın bu arada Rabbim sağlıkla kavuştursun 😘

7+4 gibi duymuştuk ılk bızde çok az gelıyordu küçük olduğu ıcın şimdi masallahı var bence acele etmeyin az duyunca da bu sefer niye yavas gibi diye takıyorsunuz

5.haftanin icinde karindan usg de kalp atisini gorduk 7 haftada coktan alinir canim git istedigin zaman

Ay tatlım ya okurken çok duygulandım, bebeğini duymak için bu heycanın ağlattı beni :)
Yaa ağlamayın zaten ben çok duygusalım 🥺 Allah herkese nasip etsin bu duyguyu, hamile olanlara da evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Back
X