Doktorum son kontrolde bebeği görmek ve kalp atışını duymak için iki hafta sonra gel demişti, ben sabırsızlandığım için haftanın başında yani pazartesi gitmek istiyorum ama garanti olsun diye düşünüp çarşamba perşembe falan mı gitsem? 7+1de gitmekle 7+4te falan gitmek arasında çok büyük fark olur mu?
Doktorum son kontrolde bebeği görmek ve kalp atışını duymak için iki hafta sonra gel demişti, ben sabırsızlandığım için haftanın başında yani pazartesi gitmek istiyorum ama garanti olsun diye düşünüp çarşamba perşembe falan mı gitsem? 7+1de gitmekle 7+4te falan gitmek arasında çok büyük fark olur mu?
7+4 gibi duymuştuk ılk bızde çok az gelıyordu küçük olduğu ıcın şimdi masallahı var bence acele etmeyin az duyunca da bu sefer niye yavas gibi diye takıyorsunuz
Duymadik canim sadece ekrandan gosterdi kalp atisini ozaman cok yeni oldugu icin. Kalp atisi oldugunu gormek bile yetiyor zaten. 2 hafta sonra gittigimizde dinleyebilmistik
Gozukur belkide canim bende once keseyi 10 gun sonra kalp atisini gormustum. Ama kisiden kisiye fark edebiliyor kiminde erken kiminde biraz daha gec olabilir