Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınSelam kızlar. Benim bugün 6+4
8 gün önce karından yapılan usg ile 5mm kese gördük
Bugün hem karından hem vajinal usg ile maalesef kalp atışını göremedik. Vajinal olanda da kese 1,42 mm olmuş. Doktor sanki az dedi. Korkuttu beni. Yolk sac var. Kese görünümü ve yeri çok iyi dedi ama kesenin boyutunun 8 günde az büyümesine ve kalp atışı mevzusuna takıldı. Beni de aşırı gerdi. Pazartesi kesin görmemiz lazım diyor. Pazartesi 7+0 olacak inşallah görünür moralim aşırı bozuk
Hiç morelini bozma bak geçen hafta bende öyleydim doktora gittim bana 6 haftalık sin 12 gün sonra gel kalp atışı duyulur dedi bugün 7+1 deyim ve bugün duydum ve duyduğum kadarıyla bazılarının ki de biraz daha geç duyulabiliyirmus ondan dolayı boşuna stres yapma ben boşa yapmisimSelam kızlar. Benim bugün 6+4
Bugün hem karından hem vajinal usg ile maalesef kalp atışını göremedik. Vajinal olanda da kese 1,42 mm olmuş. Doktor sanki az dedi. Korkuttu beni. Yolk sac var. Kese görünümü ve yeri çok iyi dedi ama kesenin boyutunun 8 günde az büyümesine ve kalp atışı mevzusuna takıldı. Beni de aşırı gerdi. Pazartesi kesin görmemiz lazım diyor. Pazartesi 7+0 olacak inşallah görünür moralim aşırı bozuk
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınbazen 8 haftaya kadar bekleniyor, doktor biraz moralini bozmuş ama sen beslenmeni ihmal etme dinlen, yolk saç göründüyse bebek var demektir demişti doktorum bana tabi yine de Allah bilir, inşallah seninledir
Ayy kızlar çok tatlısınız. İyi ki yazdınızzHiç morelini bozma bak geçen hafta bende öyleydim doktora gittim bana 6 haftalık sin 12 gün sonra gel kalp atışı duyulur dedi bugün 7+1 deyim ve bugün duydum ve duyduğum kadarıyla bazılarının ki de biraz daha geç duyulabiliyirmus ondan dolayı boşuna stres yapma ben boşa yapmisim
Amin canım benim ne zaman gideceksinAyy kızlar çok tatlısınız. İyi ki yazdınızziçime su serptinizz. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin bebişlerii
Amin canımmmm bizi de haberdar etAyy kızlar çok tatlısınız. İyi ki yazdınızziçime su serptinizz. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin bebişlerii
Amin canım benim ne zaman gideceksin
Pazartesi akşam inşallah canlarım. Belki farklı hastaneye giderim cihaz farklı olur vs. Kafam karışık henüzAmin canımmmm bizi de haberdar et
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzPazartesi akşam inşallah canlarım. Belki farklı hastaneye giderim cihaz farklı olur vs. Kafam karışık henüzama haber veririm gidince
Aa şahane haber bu. Çok sevindim. İnşallah benim de öyledir de duyulur ve sağlıklıdır. Allah sağlık versin bebeğinize de size de6+4 te duyulmamıştı sabredip 8 haftayı geçince gitmiştim inşallah siz de duyarsınız
Amin inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızAa şahane haber bu. Çok sevindim. İnşallah benim de öyledir de duyulur ve sağlıklıdır. Allah sağlık versin bebeğinize de size de
Amin inşallahhAmin inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kese kaç mm canım 6+5 e göre. Benim kontrolünde cumartesi ama pek umudum yok benim.dunde devlet Hastanesi'ne gittim resmen baştan savdi baktı bir hafta sonra gel duyamazsak kürtaja alalım dedi.o kadar basitki onlar icinGörebildiniz mi şuan bnde 6+5 im dün doktor bebek yok bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi ama ben çok kötüyüm tedirginim
Ne oldu canım gittinmi doktora duydunmu kalp atışınıAmin inşallahh
benim 14 mm ken sadece yolksac gözükmüştü bebek ve kalp atışı yoktu 10 gün sonra gittim bebek ve kalp atışını duydumSelam kızlar. Benim bugün 6+4
Ne oldu canım gittinmi doktora duydunmu kalp atışını
Canlarım dün başka hastane ve doktora gittim. 7+2 dye hesaplıyordum dünü ama 6+1 gözüktü. Bebişi de gördük kalp atımını gördük pıtpıt. Sesi çook derindendi sadece yeni oluşmuş bikaç güne netleşir dedi doktor. Buna da şükür. Geç döllenme olabilir takip edicez dedi. Onun dışında kanama alanı vardı ultrasonda fitil başladık 3 kez günde. Pazartesi kontrol inşallah düzelir her şeybenim 14 mm ken sadece yolksac gözükmüştü bebek ve kalp atışı yoktu 10 gün sonra gittim bebek ve kalp atışını duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?