Kalp atışı duyulması

• Konu Sahibi Konu Sahibi OBM95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OBM95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
443
157
18
29
Selam kızlar. Benim bugün 6+4
8 gün önce karından yapılan usg ile 5mm kese gördük
Bugün hem karından hem vajinal usg ile maalesef kalp atışını göremedik. Vajinal olanda da kese 1,42 mm olmuş. Doktor sanki az dedi. Korkuttu beni. Yolk sac var. Kese görünümü ve yeri çok iyi dedi ama kesenin boyutunun 8 günde az büyümesine ve kalp atışı mevzusuna takıldı. Beni de aşırı gerdi. Pazartesi kesin görmemiz lazım diyor. Pazartesi 7+0 olacak inşallah görünür moralim aşırı bozuk

Eklentiler

• IMG_1388.webp
    IMG_1388.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 73
Bugün hem karından hem vajinal usg ile maalesef kalp atışını göremedik. Vajinal olanda da kese 1,42 mm olmuş. Doktor sanki az dedi. Korkuttu beni. Yolk sac var. Kese görünümü ve yeri çok iyi dedi ama kesenin boyutunun 8 günde az büyümesine ve kalp atışı mevzusuna takıldı. Beni de aşırı gerdi. Pazartesi kesin görmemiz lazım diyor. Pazartesi 7+0 olacak inşallah görünür moralim aşırı bozuk
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın🙏🏻🧿💙 bazen 8 haftaya kadar bekleniyor, doktor biraz moralini bozmuş ama sen beslenmeni ihmal etme dinlen, yolk saç göründüyse bebek var demektir demişti doktorum bana tabi yine de Allah bilir, inşallah seninledir🥰

Hiç morelini bozma bak geçen hafta bende öyleydim doktora gittim bana 6 haftalık sin 12 gün sonra gel kalp atışı duyulur dedi bugün 7+1 deyim ve bugün duydum ve duyduğum kadarıyla bazılarının ki de biraz daha geç duyulabiliyirmus ondan dolayı boşuna stres yapma ben boşa yapmisim

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın🙏🏻🧿💙 bazen 8 haftaya kadar bekleniyor, doktor biraz moralini bozmuş ama sen beslenmeni ihmal etme dinlen, yolk saç göründüyse bebek var demektir demişti doktorum bana tabi yine de Allah bilir, inşallah seninledir🥰
Hiç morelini bozma bak geçen hafta bende öyleydim doktora gittim bana 6 haftalık sin 12 gün sonra gel kalp atışı duyulur dedi bugün 7+1 deyim ve bugün duydum ve duyduğum kadarıyla bazılarının ki de biraz daha geç duyulabiliyirmus ondan dolayı boşuna stres yapma ben boşa yapmisim
Ayy kızlar çok tatlısınız. İyi ki yazdınızz 🥰 içime su serptinizz. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin bebişlerii

6+4 te duyulmamıştı sabredip 8 haftayı geçince gitmiştim inşallah siz de duyarsınız

Aa şahane haber bu. Çok sevindim. İnşallah benim de öyledir de duyulur ve sağlıklıdır. Allah sağlık versin bebeğinize de size de
Amin inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kizlar merhaba.desteginize ihtiyacım var lutfeenn🙏🏻 2hafta önce ilk kontrole gittiğimde 8mm kese göründü ve 4+4 ölçüldü haftam.2hafta sonra gittiğimde yani 24mayista kese 19mm olmuş bebek 4.5mm ama bir türlü kalp atışı göremedim .bir hafta daha bekleyelim duyulmazsa düşüğe yonelecegiz dedi.yani cumartesi günü gittiğimde görülmezse kalp atışı düşmesini bekleyecekmisiz.benim gibi olup sonradan kalp atışı gören oldumu yardım lütfen.ultrason görüntüsünü de ekliyorum

Eklentiler

• 1000003716.webp
    1000003716.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 18
Görebildiniz mi şuan bnde 6+5 im dün doktor bebek yok bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi ama ben çok kötüyüm tedirginim

Görebildiniz mi şuan bnde 6+5 im dün doktor bebek yok bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi ama ben çok kötüyüm tedirginim
Kese kaç mm canım 6+5 e göre. Benim kontrolünde cumartesi ama pek umudum yok benim.dunde devlet Hastanesi'ne gittim resmen baştan savdi baktı bir hafta sonra gel duyamazsak kürtaja alalım dedi.o kadar basitki onlar icin

benim 14 mm ken sadece yolksac gözükmüştü bebek ve kalp atışı yoktu 10 gün sonra gittim bebek ve kalp atışını duydum

Ne oldu canım gittinmi doktora duydunmu kalp atışını
benim 14 mm ken sadece yolksac gözükmüştü bebek ve kalp atışı yoktu 10 gün sonra gittim bebek ve kalp atışını duydum
Canlarım dün başka hastane ve doktora gittim. 7+2 dye hesaplıyordum dünü ama 6+1 gözüktü. Bebişi de gördük kalp atımını gördük pıtpıt. Sesi çook derindendi sadece yeni oluşmuş bikaç güne netleşir dedi doktor. Buna da şükür. Geç döllenme olabilir takip edicez dedi. Onun dışında kanama alanı vardı ultrasonda fitil başladık 3 kez günde. Pazartesi kontrol inşallah düzelir her şey

Back
X