slm canım gebeliğin sağlıkla devam etmiş çok şükürHerkese iyi akşamlar
Sat a göre bugün 6 haftalık gebeyim. Miniğimin kalp atışını ne zaman duyabilirim???
Siz kaçıncı hafta duymuştunuz o güzelliklerin minik kalplerini
slm canım gebeliğin sağlıkla devam etmiş çok şükürPeki kalp atışını ne zaman duyabildin.. Benim geçen p.tesi 6+3 dü vajinal ultrasonda görülemedi kalp atışı.. Bugün tekrar kontrolüm var 7+3 bugün.. Ama ben çok endişeliyim.. Hiç bi gebelik belirtim de yok hala sadece uyku var
Normal gebelikse geç döllenme olabilir 8. haftanın sonuna kadar bekleyin sakın müdahale ettirmeyinKIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi
Aşılama ile olmuştu ve renkli doppler ilr bakıldı canım duyulmadı vajinal bakıldı yine duyulmadı canımNormal gebelikse geç döllenme olabilir 8. haftanın sonuna kadar bekleyin sakın müdahale ettirmeyin
6+ kaçtasınız bilmiyorum ama ben en son bebeklerimin kalp atışlarını 7+5 de duydum(tüp bebekti).. o güne kadar duyulmamıştı.. Gerçi kaybettim ama geç duyulmalar olabiliyo 1 hafta daha bekleyin yine de bence..Aşılama ile olmuştu ve renkli doppler ilr bakıldı canım duyulmadı vajinal bakıldı yine duyulmadı canım
Teşekkür ederim Ama geçen hafta kalp atışını görmüştüm bu hafta yoktu6+ kaçtasınız bilmiyorum ama ben en son bebeklerimin kalp atışlarını 7+5 de duydum(tüp bebekti).. o güne kadar duyulmamıştı.. Gerçi kaybettim ama geç duyulmalar olabiliyo 1 hafta daha bekleyin yine de bence..
Radyalog 7 haftalık fetüs göründüğünü söyledi kendi doktorum usg de 6 hafta 2 gün gördü6+ kaçtasınız bilmiyorum ama ben en son bebeklerimin kalp atışlarını 7+5 de duydum(tüp bebekti).. o güne kadar duyulmamıştı.. Gerçi kaybettim ama geç duyulmalar olabiliyo 1 hafta daha bekleyin yine de bence..
Radyalog 7 haftalık fetüs göründüğünü söyledi kendi doktorum usg de 6 hafta 2 gün gördü
Benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteyegirmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakınüzüldüm canım aynı şey benim başıma da 2 defa geldi 1 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim.. Geçen yıl da tek gebeliğimi aynı şekilde bitirdiler Geçmiş olsun allah sabır versin
Geçmiş olsun Allah bi daha yaşarmasınBenim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteyegirmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakın
Benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteyegirmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakın
Canım kürtaj sonrası pıhtı şeklinde bir şeyler geldi mi sendenüzüldüm canım aynı şey benim başıma da 2 defa geldi 1 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim.. Geçen yıl da tek gebeliğimi aynı şekilde bitirdiler Geçmiş olsun allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?