- 12 Şubat 2016
- 3
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi Sibelgencay
Ben 6 haftalık hamıleyım Bebek 12 mm oldu henüz kalp atışı alınamadı bır sorun olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sadece bulantı varsa ne mutlu sana ben gece 5 defa kustum :) Muz da iyi geliyor ama bulantı ya :)merhaba,
bende 8. haftaya girdim . yarın kalp atışı duymak için doktora gideceğiz. inşallah bir sorun olmaz .
çokk heyecanlıyım :)
4 sene tedavimizden sonra gelen mutluluk ...
bu arada aşırı miğde bulantım var. bir tavsiyeniz var mı?
şuan birtek leblebi ve ayran iyi geliyo.
inşallah çocuğunuz çok çok iyidir ve kalp atışlarını duymuşsunuz. Cnm bende tuzlu çubuk kraker, biraz tuzlu peynir, tuzlu fındık tüketiim iyi geliyor. ama tuz oranalrı fazla olduğu için bol bol su iiçmek gerek.merhaba,
bende 8. haftaya girdim . yarın kalp atışı duymak için doktora gideceğiz. inşallah bir sorun olmaz .
çokk heyecanlıyım :)
4 sene tedavimizden sonra gelen mutluluk ...
bu arada aşırı miğde bulantım var. bir tavsiyeniz var mı?
şuan birtek leblebi ve ayran iyi geliyo.
selem canım bende dün gittim hastaneye sat 8 ocak doktora göre 4 haftalık geçen kanamam vardı acile gittim düşük tehlikesi dedi dünde konturole gittim kese var bebek gözükmüyo dedi bu doktorların söyledikleri kafa karıştırıyo şimdi haftaya tekrar gitcem bakalım bu ne demek oluyo bilgisi olan varsa yaza bilirmi lütfenBen 6 haftalık hamıleyım Bebek 12 mm oldu henüz kalp atışı alınamadı bır sorun olabilir mi?
Aynı şey benim de başıma geldi kalbini ferah tutmaya çalış biliyorum zor ama en ufak stresin rahminin gerilmesine sebep olabilir.bebeği hemen göremez zaten , kesenin büyümesini takip edecek muhtemelen doktorun canım , pozitif ol bebeğin içinselem canım bende dün gittim hastaneye sat 8 ocak doktora göre 4 haftalık geçen kanamam vardı acile gittim düşük tehlikesi dedi dünde konturole gittim kese var bebek gözükmüyo dedi bu doktorların söyledikleri kafa karıştırıyo şimdi haftaya tekrar gitcem bakalım bu ne demek oluyo bilgisi olan varsa yaza bilirmi lütfen
teşekürler canım cevabın için senin bebişin kaçıncı haftada görülmüştü?Aynı şey benim de başıma geldi kalbini ferah tutmaya çalış biliyorum zor ama en ufak stresin rahminin gerilmesine sebep olabilir.bebeği hemen göremez zaten , kesenin büyümesini takip edecek muhtemelen doktorun canım , pozitif ol bebeğin için![]()
Canim ne oldu sonuc merak ediyorum bende okudukca ins saglikli mutlu haberler almissundirselem canım bende dün gittim hastaneye sat 8 ocak doktora göre 4 haftalık geçen kanamam vardı acile gittim düşük tehlikesi dedi dünde konturole gittim kese var bebek gözükmüyo dedi bu doktorların söyledikleri kafa karıştırıyo şimdi haftaya tekrar gitcem bakalım bu ne demek oluyo bilgisi olan varsa yaza bilirmi lütfen
ah canım ya yine ertelediler bir hafta küçükmüş daha ultrosan ölçümünde bide artık pıt pıt dan geçtim kanamam çok fazla gittim bişey demiyorlar parça düşerse gel dediler bir önceki bebişimide kaybetmiştim ama onda hamile oldumu bilmiyordum ilaç kullanıyordum şimdi çok dikkat ediyorum ama bu kanam kesilmek bilmiyo dide kanama çok ama hiç bir düşük belirtisi yok ne sancım nede parça çok şükür yani senin anlaycan sıkıntı tatlım rabbib herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin yoklukların ı göstermesinCanim ne oldu sonuc merak ediyorum bende okudukca ins saglikli mutlu haberler almissundir
her ikiside olabiliyormuş vajinaj ulturosanda daha çok küçük olmasına ragmen daha cabuk duyuluyormuşkalp atışı dinlerken karından ultrasonla bakılıyo değil mi vajinal değil?
her ikiside olabiliyormuş vajinaj ulturosanda daha çok küçük olmasına ragmen daha cabuk duyuluyormuş
Ulltltulturlturolturltulthmm onu bilmiyordum, eşimin de olmasını istiyorum ama vajinal bakılırken yanımda olsa kendini pek hoş hissetmiceğinden eminim. karından duyulur inşallah eşim de dinlesin, daha da önemlisi ben o minicik kalbi duyayım eşim sonra duysa da olur![]()