kalp atışı heyecanı

bugün ilk kalp atışlarını dinledik 6+3te.çok güzel bi duygu, allah herkese nasib etsin inşallah. endişelerimin bi çoğu böylece geçmiş oldu. dünyanın en güzel sesiydi
:nazar::anneadayı::KK200::KK46::nazar:

bugün ilk kalp atışlarını dinledik 6+3te.çok güzel bi duygu, allah herkese nasib etsin inşallah. endişelerimin bi çoğu böylece geçmiş oldu. dünyanın en güzel sesiydi
:nazar::anneadayı::KK200::KK46::nazar:
ben dinleyemedim çünki yavrumu kaybettim düşük yaptın 10 haftalıktı rabbim kimseye evlat acısı vermesin çok zormuş

ben dinleyemedim çünki yavrumu kaybettim düşük yaptın 10 haftalıktı rabbim kimseye evlat acısı vermesin çok zormuş

çok üzüldüm, her şeyde bi hayır vardır elbet belki diğer türlü sizin ve onun için çok zor bi hayat olacaktı böyle düşünmeye çalışın. allah sabır versin, doğru zamanda hayırlısıyla yeniden olur inşallah...

merhaba,
bende 8. haftaya girdim . yarın kalp atışı duymak için doktora gideceğiz. inşallah bir sorun olmaz .
çokk heyecanlıyım :)
4 sene tedavimizden sonra gelen mutluluk ...
bu arada aşırı miğde bulantım var. bir tavsiyeniz var mı?
şuan birtek leblebi ve ayran iyi geliyo.

selem canım bende dün gittim hastaneye sat 8 ocak doktora göre 4 haftalık geçen kanamam vardı acile gittim düşük tehlikesi dedi dünde konturole gittim kese var bebek gözükmüyo dedi bu doktorların söyledikleri kafa karıştırıyo şimdi haftaya tekrar gitcem bakalım bu ne demek oluyo bilgisi olan varsa yaza bilirmi lütfen[/

çok üzüldüm, her şeyde bi hayır vardır elbet belki diğer türlü sizin ve onun için çok zor bi hayat olacaktı böyle düşünmeye çalışın. allah sabır versin, doğru zamanda hayırlısıyla yeniden olur inşallah...
çok şükür rabbim bir evlat daha verdi inşallah bunu sağlıklı sıhatli kucağıma alırım dua et canım rabbim isteyen herkese tattırsın

canım allah büyük kanama az mı çokmu
aynısı benimde basıma gelmişti ve ne yazıkki bebeğim tutunamadı kanama yada leke görünce korkma panik yapma hastaneye koşmak yerine yat dinlen bana pregostegon başlamıştı ama ben geç kalmıştım bide benden sana en önemli tavsiye tek bir doktorla sabir kalma allah evladını sana bağışlasın

Back
X