Kalp atısı ile ilgili

burcuzynpada

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
202
28
18
36
Kızlar meraba şimdi gecen hafta gttgmzde doktormz haftaya gel kalp atısı için demşti bgn gittm içinde bebek olmş kesenin ama cok minik oldugu için kalp atısını dinliyemedk bu hafta tam 6+0 haftaya pazrtesi gel dedi duyrz dedi gec olmş olmuyr demi birz panik oldm ya duymzsm etmzsm die

Eklentiler

• ED94BF03-CABD-4880-9979-D2142DF7D184.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 58
6+0 da duymak zaten çok zor canım. Haftaya net duyarsınız

Biz 7+3'te duyduk, 6. haftada kese görünmüştü sadece. Endişelenmeyin

Ay iyi bare bilerek ztn ultrsn kgıdınıda attım panik biri olnca bçle oluyr sag salim duyaym baska bsy istmyrm pzrtesi inşllh duyrz
Siz sadece sakin olun. Ben de çok panik biriyim ama hamilelik sabretmeyi, sakin kalmayı öğretiyor zamanla. Sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah

Kuzum doktor bana da öyle dedi başkasına gittim korktum duymuştum ama beklesem de olurmuş geç değil

Beklemek etmek bana göre degl normlde panik aceleci biriymdr hamilelk cddn zor görmyrsn kapalı kutu gbi hep bi mrk bsy
Benim hamileliğimin başından beri kanamam oluyor kuzum. Her kanamada ağlaya ağlaya doktora koştum hiçbir sorun çıkmadı, dünden beri yine var yine gittim yine her şey normal. Sadece ilacımı kullanıp yatıp dinlenip bekliyorum. Artık endişelenmemeyi öğrendim maalesef..

Cok zor cddn bnde öle olurm insn endişe edyr yavrusu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…