Gebeliğe Hazırlık Kalp atışı kaçıncı hafta da duyulur ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
30
5.hafta da boş gebelik denildi 6.hafta da bebek var denildi, şimdi de kalp atışı yok deniliyo.
Normal mi ? Kaçıncı hafta da duyulur ?

5.hafta da boş gebelik denildi 6.hafta da bebek var denildi, şimdi de kalp atışı yok deniliyo.
8 e kadar yolu var sakin kurtaj olma .

8. Haftaya kadar beklemesinin bi zararı olmaz dimi ? Doktora kalsa 6.haftam da kürtaj :)
Canom bi akrabam 6. Haftada gitti 7de duyulur demişler o duydu. Bende 7. Haftayı bekledim duydum çok nadir 6. Hafrada duyan var acilen başka doktora git birde alttan mı dinledi karından mı

Ben de 6 nin sonunda duydum once bos gibi dediler sonra kalp atmiyor dediler
Özele gittim hep, 7 haftalık olduğu zaman çağırdı gittim kese boş kürtaj dedi. Devlete gittim, 6 haftalık bebek var ama kalp atışı yok dedi, hareketsiz dedi. İlk hamilelik, ve İnan yoruldum çok zorlu geciyo bu süreç

Canom bi akrabam 6. Haftada gitti 7de duyulur demişler o duydu. Bende 7. Haftayı bekledim duydum çok nadir 6. Hafrada duyan var acilen başka doktora git birde alttan mı dinledi karından mı
Bebek var diye sanırım alttan dinlemedi, karnımdan baktı

Bebek var diye sanırım alttan dinlemedi, karnımdan baktı
Kız bi dur alttan bakıp da duymasalar eyvallah bi hafta geçsin şöyle kapı gibi bir dr bul 6. Hafta çok erken yani kalp atışı için hiç günahı bilmiyor bu doktorlar

Kız bi dur alttan bakıp da duymasalar eyvallah bi hafta geçsin şöyle kapı gibi bir dr bul 6. Hafta çok erken yani kalp atışı için hiç günahı bilmiyor bu doktorlar
İnsanı strese sokmaktan başka birşey değil yaptıkları , ikinci kontrolüm de daha hic bir açıklama bile yapmadan kürtaj dedi. Paramla rezil oldum hastanede, özel mi devlet mi doktorlar konusun da hala kararsızım

Özeli devleti bilmem canım şöyle dediğinin arkasında bir dr olsun 6. Hafta çok saçma ya yok kese var bebek yok e bebek var kalp atışı yok bazıları 6. Haftada alttan bazıları karından duyuyor her bebekte her insanda aynı olmuyor tabiki benim akrabam öğrenir öğrenmez dra gitti 6 haftalık bebk haftaya gel kalp atışı için demişler vallahi bende onun için 7. Haftamı bekledim de gittim sıkıntı yapma o doktoruda değiştir ilk gebelik birde hiç acıması yok bunların

Bence baska bir dr bul eger onlarin dedigiyse bile sonuna kadar bekle sonra acaba mi deme

5 haftalıkken gitmiştim ilk hamileliğimde kese var 2 hafta sonra gelirsen kalp atışını dinleyebiliriz dedi ama ben taaaa 9. haftada gitme şansı buldum (o ara tayinim çıkmıştı ev taşıdık) 9. hafta da duydum.. bekle bir hafta daha başka bir doktor bul.. İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebişini..

Bebişi görebildinizmi acaba

Bebişi görebildinizmi acaba
Gördüm canım devlet hastanesine gittim orda ultrasonda 6+4 hafta gözüktü bebeği de gördüm, üç gün sonra özele gittim dalga gecer gibi bebek yok dediler ısrarla gördüm ben var dediğim için tekrar baktı ve aaa varmış bak burda dedi, alttan bakmak istedi ama baktırmadım o doktora. Ertesi günde o sinirle baska doktora gittim o da alttan bak dediğim halde bakmadı kürtaj dedi, alttan baksak duyulur belki dedim Emin’im ben gerek yok dedi psikolojim bozuldu tamam artık kürtaj olsun dedim kabul ettim çok pişmanım beklemediğim için, doktorların dalga gecer gibi tavırları da çok yıprattı beni. Artık sağlıklı bu bebek deseniz de doğurana kadar inanmam dedim en son gittiğim doktora ve öyle kabul ettim , bebeği geç gördüysek kalp atışı da geç olur bunda anormal bi durum yok geç döllenme olabilir. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın, hamilelik haberimi öğrendiğimden belli kendimi kürtaja hazırladım. 5 haftalikken kese çok küçüktü uzun uzun baktı yokmuş emin değilmiş gibi , sonraki haftalar gittim her defasında kürtaj. Hiç bi zaman sevinemedim ağlayarak çıktım her kontrolümden , o yüzden doktor doktor gezmek yerine bekle bir hafta iki hafta ne kadar bekleyebilirsen. Dedikleri gibi bebek yoksa seni zehirlemez, eğer ciddi bi durum varsa kanaman başlar ve dusuk yaparsın zaten kanaman olmadığı sürece kesinlikle kürtajı da kabul etme. Yolk varsa bebekte olur insallah sen stres yapma bu süreçte ve sabırla bekle bizim anneliğimiz çok erken süreçte başladı :) Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar alırsın insallah mutlaka yaz buraya kalp atışını duyduğun da

Ah canım ya bunlar doktor değil zaten kasap seninde Allah yardımcın olsun hiç bir ümit kırıntısı bırakmadı doktor sağolsun bende 9 Nisa’nda bakalım neler diyecekler o kadar yoruldumki hiç gidesim yok doktora alalım derse al kurtul diyesim var o derece yazarım buraya bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Folikasite devam et stres yapma yine de, hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…