Gebeliğe Hazırlık Kalp atışı kaçıncı hafta da duyulur ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folikasite devam et stres yapma yine de, hayırlısı olsun hakkında
Bebiş yok deyince mendebur doktor iki gün içmemiştim tekrardan içiyorum şimdi ama elim kolum kalkmıyo moral sıfır yani sağolasın canım burdan paylaşmak iyi geldi

Bebiş yok deyince mendebur doktor iki gün içmemiştim tekrardan içiyorum şimdi ama elim kolum kalkmıyo moral sıfır yani sağolasın canım burdan paylaşmak iyi geldi
Ben folikasiti hiç içmemiştim , doktor boş gebelik kürtaj vs. diyince o bi kaç gün hep içtim düzenli olarak öyle gördüm bebeği faydası olmustur eminim sen de kullan mutlaka

Ben folikasiti hiç içmemiştim , doktor boş gebelik kürtaj vs. diyince o bi kaç gün hep içtim düzenli olarak öyle gördüm bebeği faydası olmustur eminim sen de kullan mutlaka
Tmm canım çok sağol bi Ümit doğdu içime

Dün muayeneye gittim 7 haftalik olarak ilk hafta 1.bebeği 3.99 gördük 2. Hafta gittiğimde 2.bebegi gördük 4.49mm büyüme var ama hala ikisininde kalp atışını duyamadım 8.haftama gireceğim bebeğin gelişimi 7haftalik gözüküyor ne zman duyarım biraz daha beklemelimiyim doktor kürtaj yapabiliriz haftaya duymazsam dedi 2 kez alttan muayene oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…