Kalp atışı kaçıncı haftada duydunuz

Geç döllenme olmuş olabilir mi? Net hatirlamiyorum ama 7veya 8 de duymuştum ben ki bende 1 haftalık geç döllenme vardı.

ben erken duydum ama 8 hatta 10. haftaya kadar normal diyorlar inşallah bebeğin sağlıklıysa duyarsın bende ilkinde duymamıştım ama kısmet değilmiş demek ki şuan ikinciye hamileyim... Rabbim sağlıklı bir şekilde versin inşallah yavrularımızı...

6+2 de duymuştum ama eltim 9.haftasında duymuştu baya endişelenmişti bazı bebeklerde geç duyulabiliyormuş endişenlenmeyin Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İnş bende pazartesi duyarım kızlar bişey daha sorsam bu hamile olduğunuz kaç haftalık bebek nasıl gözüküyor bunu nasıl yapıyorsunuz resmimli

Bişey sorucam hamile olduğunu bilmeden biri bitki çayı kekik çsyı içip adet olur mu yoksa hamileyse bitki çaylarıda işe yaramaz adet olmaz mı bilgisi olan

Ada çayı papatya bunları duydum ben de..meyve suyu, süt ve su içiyorum bir de meyve suyu da iyi değil ama çok sık içme dedi doktorum:KK33:

ben 6 .haftada hem keseyi gördm hemde kalp atışlarını duydum ama bende erken döllenmevar adetim biter bitmz hamile kalıyorum ben

Benim geç döllenme sebebiyle gele gide gele gide 9. Hafta dolmak üzereydi duyduk şükür. Bebeğim de geriden gelmişti

Back
X