kalp atışı ne zaman duyulur ?

amanda061

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
208
20
318
35
kızlar ben şimdi 7 4 hamileyim dün doktora gittim bana kalp atışlarını duyabileceğimi söylemişti ama sonra gittiğimde bebeğimin çok küçük olduğunu henüz 7 cm olduğunu kalp atışını duyamayacağımı söyledi ama canlanmış bebek kalbi atıyor bak dedi kalbinin attığını gördüm ama duymamam saçma değil mi bi iş mi var bunda başka doktora gitmeli miyim yoksa normal mi böyle olması ?
 
Merhaba canım bende bu hafta kontrole gittim 7 haftalikken banada doktorum duyamayabiliriz ama bakalim dedi bizde gorduk ardindan biraz bekleyince duyduk sesini karindan ultrasonla baktiginda biraz daha gec gozukuyormus korkma canim haftaya kesin duyarsiniz icini ferah tut bide wc sıkışık gidince daha rahar gozukuyor duyuluyor bebek canim
 
Burcy35 doğru söylüyor. Kalp atışlarını görebilmişse sıkıntı yoktur inşallah. Bebek için ilk haftalarda dopleri açmak sıkıntı oluyor demişti banada doktorum. Sonra dinlersin kalp atışlarını inşallah.
 
Biz 6.haftada duyduk kalp atışlarını ama bazı doktorlar dinletmiyorla r gorduyse attığını problem yok
 
Back
X