Kalp atışı olusmazsa bebek kendisi düşer mi?

demetkartal0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
158
33
98
31
Merhaba . Carsamba gunu doktor kontrolum var 7 haftalik olmus olacak bebegim. Merak ettigiim sey bebeğin kalp atışı olmazsa kendi kendine düşer mi yada kanama vs bir belirti olur mu

Merhaba . Carsamba gunu doktor kontrolum var 7 haftalik olmus olacak bebegim. Merak ettigiim sey bebeğin kalp atışı olmazsa kendi kendine düşer mi yada kanama vs bir belirti olur mu
Herkeste farklı olabilir, neden böyle düşündünüz?
Doktor mu söyledi kalp atışı yok diye.
Ben 7+2 de duydum ki o da karından değil vajinal ultrason ile

Herkeste farklı olabilir, neden böyle düşündünüz?
Doktor mu söyledi kalp atışı yok diye.
Ben 7+2 de duydum ki o da karından değil vajinal ultrason ile
Hayir doktor soylemedi sadece benim kafama takildi. Ilk gebeligim ve tedaviyle oldu o yüzden korkuyorum biraz o yüzden arastirmak istedim. Carsmaba gününe kadar sabredemedim acikcasi buralarda kendimi avutmaya calisiyorum. Bende gittigimde 7+1 olarak gidicem insallah bende duyarim kalp atisini

Hayir doktor soylemedi sadece benim kafama takildi. Ilk gebeligim ve tedaviyle oldu o yüzden korkuyorum biraz o yüzden arastirmak istedim. Carsmaba gününe kadar sabredemedim acikcasi buralarda kendimi avutmaya calisiyorum. Bende gittigimde 7+1 olarak gidicem insallah bende duyarim kalp atisini
Merhaba kalp atışı duydunuz mu inşallah benimde ilk gebeliğim bende çok korkuyorum

Back
X