• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı var ses yok !!!

beri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
585
272
103
Hayırlı akşamlar arkadaslar. Ben bugün doktora gittim 7+1 gebelik gozukuyor kalp atışı var çok şükür Allah'ıma fakat ses yok yani birkaç defa duyduk derinden geliyor dedi doktor ama sıkışmadan gelme sesi duyamayiz dedi.sorun olmadığını söyledi fakat ilk hamileligim olduğu için ben çok stres yaptım :( başına gelen .varmı acaba ?

Doktor size sorun yok dediyse ona inanmalısınız.
İçiniz rahat etmediyse başka bir doktora daha götürün.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah...

Doktor size sorun yok dediyse ona inanmalısınız.
İçiniz rahat etmediyse başka bir doktora daha götürün.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah...
Çok teşekkür ederim geçen haftada başka doktora gittim oda gördü kalp atışını ama sesi açamam zararli olabilir dedi.bugun gittiğim doktor sesi açtı fakat bu seferde ben duyamadim Allah'ım korusun ona emanet hepimizin bebisleri

Çok teşekkür ederim geçen haftada başka doktora gittim oda gördü kalp atışını ama sesi açamam zararli olabilir dedi.bugun gittiğim doktor sesi açtı fakat bu seferde ben duyamadim Allah'ım korusun ona emanet hepimizin bebisleri
Benim doktorum da vermemişti sesi....lütfen evham yapma

Korkma Annesi bebeğin gayet sağlıklıymış bak.
Sen gelecek güzel günleri düşün ve dua et bebişine.
Rabbim sizi hayırlısı ile kavuştursun inşallah

Benim doktorum da vermemişti sesi....lütfen evham yapma
Oylemi canım bende baya stres yaptım
Bide bugun sesi dışarı verince bu seferde zararli diye korktum bende iyice kafayı yiyorum

Korkma Annesi bebeğin gayet sağlıklıymış bak.
Sen gelecek güzel günleri düşün ve dua et bebişine.
Rabbim sizi hayırlısı ile kavuştursun inşallah
Aminnnnn canım inşallah Allah sizinde gönlünüze göre versin herşeyi :)

Hayırlı olsun gebeliğiniz
Bende cumartesi gittim sesini duydum hatta bikaç kere actı sesi kalp ritmini hesapladı
Hareket etmezsen duyabiliriz dedi kendimi sıktım net duyuldu belki sen hareket etmişsindir

Oylemi canım bende baya stres yaptım
Bide bugun sesi dışarı verince bu seferde zararli diye korktum bende iyice kafayı yiyorum
Hayırlı olsun bebeğin....sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar iyi ve huzurlu gelişir bedeninde...stres bebek için faydalı birsey değildir.Haftada bir başka başka doktorlara gitme...sürekli ultrasona girmenin bir anlamı /faydası yok..doktorun rutin takip programını takip et.Gebelik hesaplama programları var...oralardan da hangi haftada hangi test yaptırılmalı önerileri var.Bunlari da kullanabilirsin.

Hayırlı olsun gebeliğiniz
Bende cumartesi gittim sesini duydum hatta bikaç kere actı sesi kalp ritmini hesapladı
Hareket etmezsen duyabiliriz dedi kendimi sıktım net duyuldu belki sen hareket etmişsindir
Teşekkür ederim amin.sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah.bana hareket etme dedi ama burnum tıkalı olduğu için karnımı biraz oynattim aslında nefes alayım diye cabaladim ve idrara çok sıkışık degildim.umarim hepimiz sağlıklı hamilelik gecirirz

Hayırlı olsun bebeğin....sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar iyi ve huzurlu gelişir bedeninde...stres bebek için faydalı birsey değildir.Haftada bir başka başka doktorlara gitme...sürekli ultrasona girmenin bir anlamı /faydası yok..doktorun rutin takip programını takip et.Gebelik hesaplama programları var...oralardan da hangi haftada hangi test yaptırılmalı önerileri var.Bunlari da kullanabilirsin.
Teşekkür ederim sagolun.dogru söylüyorsunuz ben biraz evhamlı bir insanım her konuda böyle yapıyorum ama daha dikkatli olmaya calisicam inşallah.evet program var ama sizinde tavsiye ettiginiz bir program varsa onada bakayım

Teşekkür ederim amin.sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah.bana hareket etme dedi ama burnum tıkalı olduğu için karnımı biraz oynattim aslında nefes alayım diye cabaladim ve idrara çok sıkışık degildim.umarim hepimiz sağlıklı hamilelik gecirirz
Ben idrara sıkısık değildim öyle gel demedi zaten ama hareket ettiysen ondan duyulmamıstır :)

Maşallah :) benimde 7+1 geçen hafta sizin kadarken gitmistim kalp atislarini görmüştük zararlı diye doktor ses vermedi dışarıya bu seferde biz tam duyamadik:)
Bizimki hic zararlı demedi hatta kalp ritmini ölcelim dedi ölctü düşük cıktı bi daha bakalım dedi bidaha dinletti ölctü falan :)
Ne bileyim zaten görüyorsun pıtpıt duymanın nesi zarar ki

Bizimki hic zararlı demedi hatta kalp ritmini ölcelim dedi ölctü düşük cıktı bi daha bakalım dedi bidaha dinletti ölctü falan :)
Ne bileyim zaten görüyorsun pıtpıt duymanın nesi zarar ki
Allah sağlık versin inşallah. Ultrasondan verilen güçlü ses dalgaları bebeğe zararliymis amerikada falan yasakmis ses dinletilmesi baya arastirdim doğruymuş ama bende duymak istedim açıkçası

Hayırlı akşamlar arkadaslar. Ben bugün doktora gittim 7+1 gebelik gozukuyor kalp atışı var çok şükür Allah'ıma fakat ses yok yani birkaç defa duyduk derinden geliyor dedi doktor ama sıkışmadan gelme sesi duyamayiz dedi.sorun olmadığını söyledi fakat ilk hamileligim olduğu için ben çok stres yaptım :KK43: başına gelen .varmı acaba ?
Hayırlı akşamlar arkadaslar. Ben bugün doktora gittim 7+1 gebelik gozukuyor kalp atışı var çok şükür Allah'ıma fakat ses yok yani birkaç defa duyduk derinden geliyor dedi doktor ama sıkışmadan gelme sesi duyamayiz dedi.sorun olmadığını söyledi fakat ilk hamileligim olduğu için ben çok stres yaptım :KK43: başına gelen .varmı acaba ?

Merhaba aynı sıkıntı bugün bende oldu görülüyor ama ses çıkmadı doktor kürtaj diyor beklemek istiyorum bende bir umut bakıyorum buraya işte siz de ne oldu sonra duya bildiniz mi yada ne yaptınız bebeğiniz doğduğu çok merak ediyorum lütfen bilgi verir misiniz?

Back
X