tatlım normalda 5-6 haftalıkken kalp atışlarının duyulması gerekir diye biliyorum...ama yinede bizler burdan saqlıklı bir bilgi veremeyiz...sana en doqru bilgiyi doktorun veririr canım..ama unutma herşey nasip kısmet...Rabbimizin bir bildiqi vardır mutlaka...ters bir durum olsa bile Rabbimize sıqın...O herşeyin en iyisini bilendir..
5-6 haftada duyulmaz. insnaları yanlış tönlendirmeyelim lütfen. en erken 7. haftada duyulur. Ben 7 haftayı doldurup 8 den gün alırken duydum kalp atısıın. Geç döllenme olabiliyor.
arkadaşlar merhaba ben 7 +4 günlük hamileyim.2 hafta önce doktora gittik.keseyi gördük ama atışı duyamadı doktor. düşük tehliken var demişti. bugün kontrole gittik. . bugün de kalp atışlarını duyamadı ve gelişmeyecek gibi görünüyor dedi. moralim çok bozuldu. haftayya kalbi duyamazsa kürtaj yapacakmış. bu hafta kanaman olabilir dedi. ben de yarın başka bir doktora gitmeye karar verdim. siz ne diyorsunuz bir bilgisi olan var mı lütfen cevap yazın
ne yapayım????????[/QU
bence başka bi dra daha git.bende 7+5 günlük hamileyim.aynıyız canım.bende ilk dra gittiğimde gerizekalı dr bu mol gebelik dedi stres yapma bişey olmaz 6 ay sonra tekrar hamile kalırsın dedi.vakumlu kürtajla rahmin içini temizliycem dedi.eşimle dünya başımıza yıkılmıştı sanki... eşim ben dra inanmıyorum başka dra gidelim dedi ve gittik.allaha çok şükür iyikide gitmişiz.6+1 iken kalp atışlarını izledik.7+1 iken de sesini dinledik.şuan gayet sağlıklı.çoğu dr işini yapamıyor o kadar rahat söylüyorlar ki... bence canını sıkma allahtan ümit kesilmez.ama olumsuz bişey olursa da imtihan deyip allaha sığın canım.a.e.o.
2 tane çocuqum var ikisininde kalp atışları 5.haftada duyuldu...bana doktorum normal şartlarda 5-6 hafta arası kalp atışları ortaya çıkar demişti...ve öylede oldu...başka bir yakınımında 6. haftada halen daha bebeqin kalp atışları yok diye kürtaj yapıldı..bebek anne karnında cansızsa anneyi zehirleme ihtimaline karşı doktorlar aktif davranmak zorunda...ayrıca geç döllenmeyle haftaların ilgisi yok..döllendikten sonra hamilelik ortaya çıkar ve haftalar o andan itibaren sayılır...insanları yanıltacak kadar küçük deqil yaşım...37 yaşında bir hanım olarak saygı çerçevesi içinde yorum yapılması taraftarıyım.....
merhaba bence beklemenizde fayda var bende boş gebelik diye doktor kürtaj dedi allahtanki araya bayram tatili girmişti tatilden sonra gittim kürtaj olmaya hatta vajinal ilac bile konuldu doktor umudum yok ama bakıyım dedi ultrasonda kalp atışı göründü doktora göre imkansızdı ama ben artık imkansız kelimesine inanmıyorum özellikle hamilelikte
Merhaba ben_güzar
sana kaçıncı haftasında boş gebelik alalım dediler ve kaçıncı haftada kalp atışını görmüş oldun?
benimde kese dışında gözükmedi bebek, doktor haftaya yine gel dedi bekliyorum da
ben 6+2 de kese var ama içi boş dedi doktor 7+2 de kürtaj olmaya gittim bebekde vardı kalp atışıda ama vajinal ultrasonda görünüyordu.Ben netten araştırdım sonra aslında 10.haftaya kadar kalp atışı beklenilmeliymiş hemen kürtaj olunmamalıymış.Ama hamileiğimin nasıl sonuçlandığını sorarsanız 2 hafta bebeğim yaşadı sonra kalbi durdu ama oluşu vardı yani kafası ayak ve kol çıkıntıları doktor gösterdi kalbi durmasa olumsuzluk yok dedi.Tabi bende pıhtılaşma olunca kullanılan ilaçlarda keseye ve bebeğe etki ediyormuş
arkadaşlar merhaba ben 7 +4 günlük hamileyim.2 hafta önce doktora gittik.keseyi gördük ama atışı duyamadı doktor. düşük tehliken var demişti. bugün kontrole gittik. . bugün de kalp atışlarını duyamadı ve gelişmeyecek gibi görünüyor dedi. moralim çok bozuldu. haftayya kalbi duyamazsa kürtaj yapacakmış. bu hafta kanaman olabilir dedi. ben de yarın başka bir doktora gitmeye karar verdim. siz ne diyorsunuz bir bilgisi olan var mı lütfen cevap yazın
ne yapayım????????
merhaba bende 4+5 günlükken gittiğimde kese vardı 6+3 günlükken gittim.bebek olusmus ama kalp atısları yok dedi. doktor ii konusmadı ii görmüyorum dedi.olumsuz konusması beni çok üzdü. ama internetten arastırdım. bazen 8 ve 10 haftaya kadar uzayabiliyormus kalp atısları. 7+3 günlükken gittim kese büyümüş bebeğin önceki usg karsılastırdım ona göre göbek kordonu olusmus ama doktor sadece kalp atısına baktı ve yok dedi alma taraftarıydı ama 1 hafta daha bekleyip öle alıcak sanırım.ultrosana baktıgımda gobek kordonu baya bi belirgin öncekinde yoktu. ama kalp atıslarıda yok. cuma günü baska bi doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?