Biz keseyi gördük kalp atışını duyduk ama gelişimi yavaşEvet arkadaşım yaşamıştı keseyi göremediler kalp atışını duyamadılar. İlaç verdi dr bebeği düşürdüler malesef. Sağlık olsun üzülmeyin ilk gebelıklerde çok oluyor bu durumlar etrafımda cok var geçmiş olsun
Evet kullandım bütün değerlerime baktırdık planlı bir gebeliktiAnladım gelişimi iyi değil diyosunuz. Evet beklemek çok güç Allah şifa versin. Gebelik öncesi folik asit kullanmışmıydınız?
Bende 6+5 de kese büyümediği için kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuştu kese sıkıştırmış. Sizin tekrar kalp atışı olmuş ben beklememiştim durdugunda. Kendinizi üzüp strese sokmayın sakın. Doktorum bana havuç suyu içmemi söylemişti
Bana da asprin verdi doktor. Havuç suyunu forumda okumuştum içiyorum. Sağlıkla kolaylıkla gelişip güzelce büyümeye devam eder inşallahPardon ben ilk başta kalp atışı durdu sandım. Kese büyümediği için benimkinin kalbi durmuştu ama herkeste böyle olacak diye bir kural yok stres yapmayın kesinlikle
Tuğba ilk gebe kaldıktan sonra 2. Ye gebe kalmak çok daha kolay inan ki vucut onu öğreniyor çünkü 3 ay sonra gebe kalırsın Allah korusun aksi bi durum olsa bile. Orasını hiç düşünmeBana da asprin verdi doktor. Havuç suyunu forumda okumuştum içiyorum. Sağlıkla kolaylıkla gelişip güzelce büyümeye devam eder inşallahçarşamba günü tekrar muayene olacağım
Siz tekrar gebe kalabildiniz mi acaba?
25 martta kürtaj oldum hala da adet olmadım inşallah kalırım yakındaBana da asprin verdi doktor. Havuç suyunu forumda okumuştum içiyorum. Sağlıkla kolaylıkla gelişip güzelce büyümeye devam eder inşallahçarşamba günü tekrar muayene olacağım
Haberdar edin bizideBana da asprin verdi doktor. Havuç suyunu forumda okumuştum içiyorum. Sağlıkla kolaylıkla gelişip güzelce büyümeye devam eder inşallahçarşamba günü tekrar muayene olacağım
Probleminiz neŞu an aynı şeyi yaşıyorum nasıl sonuçlandi durumunuz
Bende 25 martta bu sebepten kürtaj oldum kalbi durdu malesef kese gelişmediği için. Havuç suyu önermişlerdi bana sizde deneyin inşallah size tutunur bırakmazGeçen haftaya göre kese ve bebek gelişmemiş ve kalp atışı zayıf dedi düşük olabilir dedi
Doktora gidince sorun havuç suyunu yinede. Umarım güzel haber alırsınızBugün başka bir doktora daha gidecem fikir almak için eğer kalp atışı varsa havuç suyuna başlayacam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?