Karından bakti duyamadi vajinal bakti tekrar duyamadi korkuyorumVajinal ultrason ile baktırsaydınız belki duyulurdu. Normalde 6. Haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum ama geç duynlar da varmış. Sağlıkla gelsin inşallah
Canım korkma biz de 7 haftadan sonra duyduk şimdi 31. Haftamızdayz erkenden gelmeye çalışıyor bizimki. İçini ferah tut gayet normal ben de özele gidiyorum başından beri6+3 hamileyim. Özele gidiyorum. Doktor kalp atışı için çağırdı bugün net duyarız dedi. Bi umutla girdik ama duyamadı. Haftaya gel dedi yine duyamazsam başka şeyler konuşuruz sıkıntı vardır dedi. Moralim aşırı bozuldu bebeğime bisey mi oldu ? Bu haftalarda veya 7 . Haftasında duyan var mı? İlk gebeligim bide acemiyim
Insallah duyarim 7. Haftadada duymazsam sıkıntı vardır muhtemelen degilmiCanım korkma biz de 7 haftadan sonra duyduk şimdi 31. Haftamızdayz erkenden gelmeye çalışıyor bizimki. İçini ferah tut gayet normal ben de özele gidiyorum başından beri
Kötüyü çağırma Allah bilir biz tam 7 hafta 2 günlükken duymuşuz. Bu arada ilk başlarda geç döllenme olayı falan oluyor haftası geriden gelebiliyor korkma dua et bekleInsallah duyarim 7. Haftadada duymazsam sıkıntı vardır muhtemelen degilmi
6 haftalikla uyumlu dedi doktor amaKötüyü çağırma Allah bilir biz tam 7 hafta 2 günlükken duymuşuz. Bu arada ilk başlarda geç döllenme olayı falan oluyor haftası geriden gelebiliyor korkma dua et bekle
Ben tam tersi 8 e kadar beklemek istiyorum ne yalan soylimBende 7+5 te duymuştum ondan önce duyulmamıştı paniklemiştimsizde korkmayın inşallah haftaya duyarsınız ilk haftalar böyle şeyler olabiliyor
Lekelenmem hiç olmadı bu zamana kadar beyaz akinti dışında biseyim yok umarım olmaz dualarınızı eksik etmeyinBende 7 de duymuştum. Lekelenmenizi vs iyi takip edin bu dönemde.
Beyaz akıntı bendede var. Korkmayın sabırla bekleyin, olmadı bir kadın doğum acile gidip baktırın bir iki gün sonra. Belki duyarsınızLekelenmem hiç olmadı bu zamana kadar beyaz akinti dışında biseyim yok umarım olmaz dualarınızı eksik etmeyin
İnanın bunu bende çok soruyorum. Kanama olmadığı sürece sağlıklimidir? Yoksa hiçbir belirti vermeden bişi olabilirmi Allah korusun.Birde birsey sormak istiyorum bu haftalarda kalp durması yaşayan bazı kadınlar okudum kalp durduktan sonra kanama ile düşük oldu falan dediler yani benim lekelenmem olmazsa sıkıntı yok anlamına mı geliyor
İçimi rahatlattiniz teşekkür ederim ilk hamileliğim olduğu için endiseliyim düşünmeden edemiyorum 2 hafta nasıl dayanicam bilmiyorumBende 7+5 te duymuştum ondan önce duyulmamıştı paniklemiştimsizde korkmayın inşallah haftaya duyarsınız ilk haftalar böyle şeyler olabiliyor
Devlete karnim agriyo diye gitsem mesela acilde bakarlarmi ultrasonlaBeyaz akıntı bendede var. Korkmayın sabırla bekleyin, olmadı bir kadın doğum acile gidip baktırın bir iki gün sonra. Belki duyarsınız
Rabbım sağlıklı evlatlar versin olanlarida bizlere bağışlasın insallahİnanın bunu bende çok soruyorum. Kanama olmadığı sürece sağlıklimidir? Yoksa hiçbir belirti vermeden bişi olabilirmi Allah korusun.
Çoğu acilde ultrason yok. Ayrıca doğru teşhis için doğru beyan önemli. Kadın doğum olan bir acile giderseniz kesin bakarlar. Bugün biraz kötüyüm, kalp atışını duymak istiyorum derseniz bakarlar.Devlete karnim agriyo diye gitsem mesela acilde bakarlarmi ultrasonla
Tesekkur ederimm insallah bende duyarim bebeğimin kalp atışınıÇoğu acilde ultrason yok. Ayrıca doğru teşhis için doğru beyan önemli. Kadın doğum olan bir acile giderseniz kesin bakarlar. Bugün biraz kötüyüm, kalp atışını duymak istiyorum derseniz bakarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?