- 29 Eylül 2024
- 85
- 25
- 3
- Konu Sahibi minikmavis
Merhaba kızlar karından kalp atışını ilk ne zaman duydunuz, kaçıncı haftada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal ultrasonla daha erken 6. Haftadan itibaren duyuluyor.Merhaba kızlar karından kalp atışını ilk ne zaman duydunuz, kaçıncı haftada
Maşallah Allah bağışlasın size7+0 da hem bebek hem kalp atışını görüp duymuştum![]()
Bence rahat olun ve vajinal USG ilk haftalarda pek önerilmiyor. Birkaç gün bekleseniz duyarsınız İnşallahBen dün yani 6+4'te karından bakıldığında yanıp sönen ısık şeklinde kalp atışlarına şahit oldum monitörde gördüm. Sesini net duyamadığım için endiselendim, doktor benim için önemli olan bu aktiviteyi görmek fka pozitif dedi. İzin verirsem transvajinal ultrasonla bakabilecegini öyle daha net duyulacağını ama gerek olmadığını söyledi. Haftaya pazartesi randevu aldırttı net duyalım diye. Ben yine de huzursuz oldum herkes 6 haftada duydum dediği için... Adam kaç kere sıkıntı yok, gelişimi normal dedigi halde ilk gebeligim olduğundan tecrübesizlikten falan böyle kaygıyla geçiyor..
Amin çok teşekkür ederim Rabbim sizin yavrunuzu da bağışlasın, sağlıkla gelsinBence rahat olun ve vajinal USG ilk haftalarda pek önerilmiyor. Birkaç gün bekleseniz duyarsınız İnşallahRabbim bağışlasın
Duyduğm en erken kalp atışı sizinki, benm 5+6 da randevm varda duyulur mu acaba, vajinal ultrasonda mı duydu mu? Hareketi mi gördğ acaba?5+5 de duyduk