Kalp atışı

gullll34xq

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
121
17
18
25
Geçen hafta kese gözükmüştü bugün konrole geldim normalde 6 hafta oldu doktor 5 hafta 1 günlük görünüyor dedi kalp atışı duyamadık. Çok üzüldüm ya duyarım diye gitmiştim. Ama Yolk kesesi varmış 3 gün sonra tekrar çağırdı acaba gelişimi geriden mi geliyor

5+1 gün 6.haftada demek zaten de, kaçıncı haftada gormustunuz keseyi, yavaş gelisiyorda olabilir, bana 6+0da hicbirsey yok demişti 6+6da gittim yeni oluşuyordu kalp ritmi izlendi, daha sonra diğer hafta gittim kalp atışı dinledik şükür

5+1 gün 6.haftada demek zaten de, kaçıncı haftada gormustunuz keseyi, yavaş gelisiyorda olabilir, bana 6+0da hicbirsey yok demişti 6+6da gittim yeni oluşuyordu kalp ritmi izlendi, daha sonra diğer hafta gittim kalp atışı dinledik şükür
Of ya o kadar hiç bi şey anlamadım ki. Normalde 5 haftada gördüm keseyi bugün gittim 5 haftalık uyumlu kese dedi. Adet geciktikten 3 gün sonra betam 1700 dü. Yolk kesesi varmış ama kalp atışı duyamadık hiç bişey anlamadım

Of ya o kadar hiç bi şey anlamadım ki. Normalde 5 haftada gördüm keseyi bugün gittim 5 haftalık uyumlu kese dedi. Adet geciktikten 3 gün sonra betam 1700 dü. Yolk kesesi varmış ama kalp atışı duyamadık hiç bişey anlamadım
Yavaş gelişmesi kötü bişey mi

1700 daha erken bi değer zaten telaş yapma, sağlıkla gelişir inşallah

1700 ün üstünden 15 gün geçti inşallah duyarım ya çok merak ediyorummm ama 5 hafta kalp atışı için erken dimi
Söyledm ya 6+6 kalp yeni oluşuyordu sadece ritim izlendi, bir hafta sonra gittim anca o zaman kalp atışını net dinledim, beş hafta tabii ki erken, kalp için 8-9a kadar bekleniyor, bı arkadaş onuncu haftada kalp atışı yok diye kürtaj için gittiğinde duydu kalp atışını

Back
X