Kalp atışı

seeedddaaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
13
5
6
25
bebeğim 6+1 günlük kesenin içinde çok zor görüldü , kalp atışının duyulması gerektiğini söyledi doktorum vajinal yoldan baktı duymadık , dopler ile baktık duymadı erken mi daha çok endişeliyim😔

bebeğim 6+1 günlük kesenin içinde çok zor görüldü , kalp atışının duyulması gerektiğini söyledi doktorum vajinal yoldan baktı duymadık , dopler ile baktık duymadı erken mi daha çok endişeliyim😔
Endişelenmeyin duyarsınız inşallah devlet hastanesine mi gittiniz

Benimde 6.haftada duyulmadı, 7+3 haftalıkken gittiğimde duydum. Bazıları hatta kalp atışını 8 haftalıkken duyuyor. Yani bu çok anormal bir durum değil. Doktor seni tekrar ne zaman çağırdı?
Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah güzel haberler alirsiniz

Vajinal muayene yaptırdınız mı
Merhaba 2 saat önce muayeneden çıktık ama Bugün 14 haftaligiz ama doktor dediki 13+6 damisin dedi hayır hocam tam 14 dedim kalp atışı felan duyuldu olumsuz birşey soylemedi ama 14 haftayken neden 13+6 dedi kafama takıldı gelişmiyor mu aceba

Merhaba 2 saat önce muayeneden çıktık ama Bugün 14 haftaligiz ama doktor dediki 13+6 damisin dedi hayır hocam tam 14 dedim kalp atışı felan duyuldu olumsuz birşey soylemedi ama 14 haftayken neden 13+6 dedi kafama takıldı gelişmiyor mu aceba
Arada sadece tek 1 gün fark var... bence sorun olmaması gerekiyor. Doktor söylerdi yoksa.
Bazı gebelerde bebekler 1 hafta geriden bile gelebiliyor, ve saglikli doğum yapıyorlar.
İnşallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi🙏🏻

Karından mı bakıldı karından bakılınca 3 4 gün kadar atıyor canım benim

Bebeğin pozisyonu da çok önemli bu arada

Arada 1 gün fark var sadece

Karından mı bakıldı karından bakılınca 3 4 gün kadar atıyor canım benim
Evet karından bakılıyor normal de benim doktorum yoktu bu sefer hatta benim doktorum ve ikili taramada 2 gün felan önde gözüküyor su bugün asistan vardı öyle değince kafama takıldı doğrusu

Eklentiler

• IMG_7714.webp
    IMG_7714.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 21
Back
X