• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALP ATIŞI

Kalp atışı için beklesem bile haftası şu an 2 hafta geriden geliyor. Hiçbir doktor umutlu konuşmadı. Bebeğim görünüyor ultrasonda kolları bile belli fakat haftası 6+6da kalmış şu an 8+3 olması gerekiyordu sata göre
Gec dollenme olma ihtimali yok muyus acaba? Ya da belki kendini toparlar sonradan.

Gec dollenme olma ihtimali yok muyus acaba? Ya da belki kendini toparlar sonradan.
Beklenen adet tarihinde 493 çıktı betahcg. Geç döllenme ihtimali var mı acaba? 4+ haftalıkken kese görülmüştü 6+ haftalıkken de bebeği görmüştük ama işte bir türlü kalp atışı duyulmadı ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum. 7 haftalık olsaydı içimde yine bir umut olacaktı ama kalmadı sanırım artık...

Beklenen adet tarihinde 493 çıktı betahcg. Geç döllenme ihtimali var mı acaba? 4+ haftalıkken kese görülmüştü 6+ haftalıkken de bebeği görmüştük ama işte bir türlü kalp atışı duyulmadı ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum. 7 haftalık olsaydı içimde yine bir umut olacaktı ama kalmadı sanırım artık...
Insallah guzel haberler alirsiniz 🫂

Merhabalar, bugün gittiğim doktorda da sonucum değişmedi, haftası 6+6da kalmış normal şartlarda 8+3 olması gerekiyordu. Kanamam yok, doktor düşmesini beklemeyin dedi. Muhtemelen ben haftaya kürtaj olacağım, Allah hepimize sağlık versin inşallah. Sizin son durumunuz nedir?
Evet genelde bir sıkıntıyla başlayınca devamı da sıkıntılı geliyor sanırım. Benimki de kalp atışlarının minimal duyulduğu 7+2 de kalmış. 9+0 da muayenede öğrendim. Perşembe hastaneye yattım düşük hapı ile düşürüp kalanlar vakumla temizlendi. Sizin de kolay geçsin dilerim. Çok geçmiş olsun 💝

Maalesef kalp atışı alınamadı ve tek yumurta ikizleri olduğunu gördük dün. Yarın kürtaj olacağım

Evet genelde bir sıkıntıyla başlayınca devamı da sıkıntılı geliyor sanırım. Benimki de kalp atışlarının minimal duyulduğu 7+2 de kalmış. 9+0 da muayenede öğrendim. Perşembe hastaneye yattım düşük hapı ile düşürüp kalanlar vakumla temizlendi. Sizin de kolay geçsin dilerim. Çok geçmiş olsun 💝
Çok üzgünüm, Cennette karşılasınlar inşallah sizleri, dilerim en kısa zamanda Rabbim yerini sağlıklı bir gebelikle doldursun.
Bir doktora daha görünüp haftaya ben de veda ederim muhtemelen 😔

Çok üzgünüm, Cennette karşılasınlar inşallah sizleri, dilerim en kısa zamanda Rabbim yerini sağlıklı bir gebelikle doldursun.
Süreç çok yıpratıcı. Kanama alanları da oluşmuş vücut da atmaya hazırlanmış. Sonraki gebelik için bir an önce hazırlansın istedim vücudum. Siz de öyle düşünün üzmeyin kendinizi inşallah sağlıklı gebelik haberleri veririz

Kızlar hepimize geçmiş olsun 💐 biz de geçen hafta kaybettik cumartesi kürtaj oldum. Çok zor bir süreç ama hayat insana her kötülükte bile bir ders veriyor. Çok yakında yine bu güzel duygularla büyüyüp daha sağlıklı bir süreç yaşayacağımıza inanıyorum 🤍🤍
@aralikeda
@Endop

Kalp atışı için beklesem bile haftası şu an 2 hafta geriden geliyor. Hiçbir doktor umutlu konuşmadı. Bebeğim görünüyor ultrasonda kolları bile belli fakat haftası 6+6da kalmış şu an 8+3 olması gerekiyordu sata göre
Perşembe kürtaj oldum bende. Beklicez mi dedim hayır sana zarar verir kese rahme yapışırsa dedi. Aynı gün de aldı kürtaja aç gitmiştim zaten kontrole.
İlk gün regl sancısının 2x katı ağrı oldu. Sonraki gün geçti.
Kanamam hala devam ediyor.
Genetik testi yaptırcam randevu alıp. İlk 1 ay ilkişki yok. Sonraki 2 ayda korunun dedi. O süreçte de zaten tahlillerin sonucu belli olur.
Umarım siz güzel haberler alırsınız. Ama üzülmeyin demekki hakkımzda böylesi hayırlıymış. Belki daha ilerde sıkıntı olacaktı belki sağlıksız olacaktı. Son aylarında kalbi duranlar oluyor Allah korusun o daha zoru.

Merhaba cok gwcmis olsun canım Allah selamet cıkarsın sizi. Bende cumartesi gittim son adetim 28 Aralık 27 ocakta betam 39 2 gün arayla 83 yine 2gğn arayla 144 doktor Değerler düsüj dedi sizde durum nasıldı merak ettim bende endiseliyim

Merhaba cok gwcmis olsun canım Allah selamet cıkarsın sizi. Bende cumartesi gittim son adetim 28 Aralık 27 ocakta betam 39 2 gün arayla 83 yine 2gğn arayla 144 doktor Değerler düsüj dedi sizde durum nasıldı merak ettim bende endiseliyim
merhaba çok teşekkür ederim. Ben adet olacağım tarihte beta baktırdım 493 çıktı sonra bir daha da baktırmadım, zaten kese bebek her şey görülmüştü sonraki süreçlerde, ama kalp atışını duyamadık. Artış normalmiş gibi geldi bana canınızı sıkmayın belki çok erken öğrenmişsinizdir.

Perşembe kürtaj oldum bende. Beklicez mi dedim hayır sana zarar verir kese rahme yapışırsa dedi. Aynı gün de aldı kürtaja aç gitmiştim zaten kontrole.
İlk gün regl sancısının 2x katı ağrı oldu. Sonraki gün geçti.
Kanamam hala devam ediyor.
Genetik testi yaptırcam randevu alıp. İlk 1 ay ilkişki yok. Sonraki 2 ayda korunun dedi. O süreçte de zaten tahlillerin sonucu belli olur.
Umarım siz güzel haberler alırsınız. Ama üzülmeyin demekki hakkımzda böylesi hayırlıymış. Belki daha ilerde sıkıntı olacaktı belki sağlıksız olacaktı. Son aylarında kalbi duranlar oluyor Allah korusun o daha zoru.
Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda daha güzel haberler alırsınız. Sağlıklı olan bir şekilde tutunuyor demişti doktorum, sağlıksız bebek olduğu belli ki tutunamadılar. Hayırlısı olsun.
Patolojiye gönderdiler mi bebeğinizi araştırılacak mı acaba nedeni?
Başka testler de istediler mi acaba? Bir de hangi hastanede muayene oluyorsunuz, ben eğitim araştırma hastanesine gidiyorum genetik testi vs yaparlar mı bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda daha güzel haberler alırsınız. Sağlıklı olan bir şekilde tutunuyor demişti doktorum, sağlıksız bebek olduğu belli ki tutunamadılar. Hayırlısı olsun.
Patolojiye gönderdiler mi bebeğinizi araştırılacak mı acaba nedeni?
Başka testler de istediler mi acaba? Bir de hangi hastanede muayene oluyorsunuz, ben eğitim araştırma hastanesine gidiyorum genetik testi vs yaparlar mı bilmiyorum.
Amin teşekkür ederim. Aynen öyle.
Gönderildi sanırım patalojiye.
Eşim ve benden test istedi.
Özelde muayene oluyorum. Ama testler için üniversite hastanesinden randevu aldım. Perşembe gidicem ama erken mi olur bilmiyorum. Hemen randevu alamam sandım tanıdıktan rica ettim. O da hemene almış.

Allah razı olsun kardeşim her senin hayırlısı 2 gündür beni yolun ter basıyor menopoza girmiş gbyom

Back
X