Kalp atışını bekleyenler

zeryaa-58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
11
6
1
31
Merhaba kızlar benim kafam cok karışık mayıs 21 taransfer oldun harizan 7 kese göründü ama iki hafta sonrası kalıp atısı için gün verdi normalde bir hafta sonra degilmi

bir hafta sonra bebek görünür, 2 hafta sonra da kalp atışı diye biliyorum ben. en azından benim doktorum bugün bana öyle söyledi

Daha dogrusu sizin süreç nasıl ilerde şuan ne durumdasınız
kuzum kese boyuna göre bebek ve kalp atışını bekliyorlar sanırım. benim kese 1.24cm çıktı bugün. 5+3 günlük uyumlu görünüyor. ama bebek ve kalp atışı için 2 hafta beklicez dedi bana da.

kuzum kese boyuna göre bebek ve kalp atışını bekliyorlar sanırım. benim kese 1.24cm çıktı bugün. 5+3 günlük uyumlu görünüyor. ama bebek ve kalp atışı için 2 hafta beklicez dedi bana da.
Anladım cnm cok sagol işte ister istemez evham yapıyoruz malum cok kolay süreçlerden geçmedik sizin beta kactı acba

Anladım cnm cok sagol işte ister istemez evham yapıyoruz malum cok kolay süreçlerden geçmedik sizin beta kactı acba
doktor betamı söylemedi bugün. özel hastane olduğu için de sonuclar e nabıza düsmemis. yarın arayıp isticem. ama haftana göre güzel gidiyor her sey dedi. gecen hafta pazar günü 2408’di betam. sağlıklı arttı dediğine göre heralde bi 20.000-25.000 olması gerekiyor.

Benim bugün baktırdıgıma 23bındi yani 19 günüm ama işte yine acaba kalp duya bilecekmiyim diye düşünmeden edemiyor sizin transferinizin kaçıncı günü kese gözüktü acba

Benimde keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı yarın gideceğiz bakalım inşallah duyarız

Merhaba kızlar benim kafam cok karışık mayıs 21 taransfer oldun harizan 7 kese göründü ama iki hafta sonrası kalıp atısı için gün verdi normalde bir hafta sonra degilmi
23 mayıs transfer oldum 10.06.2024 kese gözüktü 24.06.2024 kalp atışı için gel dedi.

crl ne alaka 5 haftalık ultrasonda? bebek henüz gözükmedi
Ya ben 9 haftalıkken düşük yaptırdılar bana bebeğin 5 hafta 6 günlükte kaldığını söylediler benimde kese 17 mm crl ise 1.79 cm di bende araştırıyorum sorun neydi kese mi küçüktü bebek mi küçük kaldı o yüzden sizde 5+3 olunca sormak istedim

anladım ama dediğim gibi crl için önce bebeğin gözükmesi lazım. bende henüz gözükmedi bebek. kese 1.5 cm üzerine çıkınca görünüyormus genelde. sizin bebek keseye göre biraz büyük değil mi? yani cok anlamam ama 17 mm kese 17.9 mm bebeğin baş popo mesafesi? doktorlar herhangi bir sey söylemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…