arkadaşlar bugün itibariyle 8+5 olmam lazım.
15 gün önce ki randevumda üstten hemen gözükmüştü. 15 gün sonra kalp atışlarını duyabilirz demişti doktorum.
,sabah doktorda randevum vardı ve kalp atışını duyucaktık.
göbekten değil vajinadan bakmak zorunda kaldı , çünkü gözükmedi. ama doktor kesenin büyüdüğünü ve bebeğin ise gelişmediğini söledi.
çok üzüldüm..yani bu haftada kalp atışını duymamız gerekiyordu dedi. cumaya kadar bekliycez bir daha bakıcaz dedi. cumaya kadar gelişmez bence.kaç gün var şurda, ben kendimi hazırlamalıyım artık bu sonuca.
kalp atışını çok geç duyan varmı arkadaşlari, geç döllenmiş olabilirmi..
herşeye hazırlıklıyım, nolur yorum yapın.
mrb,, benim bir arkadasımın hamileliği normalden 2 hafta geriden gidiyor,gec döllenmeden dolayı..ben 8.haftada duydum ama o 10.haftada duyabildi kalp atışlarını.hiç canını sıkma herseyin hayırlısı cnm öyle düşün her zaman..
arkadaşlar 2. gittiğim doktorda yavaş bi kalp atışı duyduk. perşembe yine gidicez. normal ritme dönermi acaba yaaa((
canım bence normale dönecektir gec döllenmeden dolayı olabiliyormuş bölye şeyler internetten okumuştum bende 6+3 hamileyim haftaya bizimde kontrolumuz var kalp atışları için ve bende çok kokruyorum duyamıcaz diye araştımıştım internetten geç döllenen bebeklerde kalp atımı yeni başladığında normalden daha az olur fakat bikaç zaman sonra normal ritme ulaşır diye yazıyordu inşallah seninde öyle olucaktır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi bizi bırakmaz
Canim benimarkadaşlar 2. gittiğim doktorda yavaş bi kalp atışı duyduk. perşembe yine gidicez. normal ritme dönermi acaba yaaa((
Canim benim
benden senin gibi bir durumla karsi karsiyayim,cok korkuyorum Allah yardimcimiz olsun,bana once 7haftalik demislerdi sonra 5-6 haftaliksin dediler bugun doktora gittim 3.kez vajinal ultrasona girisim,ara ara kanamam oluyor benim,ve seninki gibi ayni sonuc bebegimin kalp atislari cok yavasmis kuvvetli degil yani normal degil dediler....cok moralim bozuk butun gun agladim....Allah yardimcilari olsun.imsaAllah guzel guzel atar kalpleri bizi daha cok uzmezler...seni en iyi ben anlayabilirim....cok zor bir durum..
peki sana doktorlar herhangi bir tavsiyede bulundumu?
cnm inşallahh bebeşin gümgüm duyarsın kalp atışlarını ama hemen moralini bozma sen önce iyi olacaksınki bebişte iyi olcak biliyosun bebk anne karnında etkilenir... herşey Allah'ın ve senin elinde güçlü ol.. sabırla bekle cnm güzel haberlerini alıcaz inşallah...
arkadaşlar 2. gittiğim doktorda yavaş bi kalp atışı duyduk. perşembe yine gidicez. normal ritme dönermi acaba yaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?