kalp atışını duyamadık... :(((

Canım yaa stres yapma dicem ama çok iyi anlıyorum seni ama yinede kötü şeyler düşünüp bebeğinide kendinide strese sokma. iyi şeyler düşün. hem bak azda olsa duymus doktor kalp atışlarını... Allaha şükür. Benimde geç döllenme olmuştu. Hemen anlatıyım. Temmuz ayında hiç adet olmadım uzuuuun bi süre devam etti. testler yapıldı negatif çıktı. meğer bizimki geç döllenmiş 1 ağustosta yoktu 16 ağustosta varmış. bana kese bile görünmez dediler korkuttular sonra 28 ağustosta tekrar gittim keseyi gördük ki haftamızı bile bilmiyoduk (5 haftalıkmışız) 9 eylül (7haftalık) ken Kalp atışlarını duyduk

çok teşekkür ederim yaaa... beni bu güzel dilekleriniz nasıl cesaretlendiriyor bilemezsiniz.. :1hug: iyiki varsınız...
inşallah dediğiniz gibi olurda gümbür gümbür duyarım kuzumun kalp atışını...
allah kimseye yaşatmasın böyle kötü günler....

Son düzenleme:
cnm bak azda olsa duymussunuz kalp atışını bu çok iyi bir haber.eminim perşembe günü gümbür gümbür atacak bebişinin kalbi.bu kadar insanın kalbi ve duaları senin ve bebişinle merak etme cnm sen..

cnm bak azda olsa duymussunuz kalp atışını bu çok iyi bir haber.eminim perşembe günü gümbür gümbür atacak bebişinin kalbi.bu kadar insanın kalbi ve duaları senin ve bebişinle merak etme cnm sen..

çok teşekkür ederim canım..
inşallah dediğin gibidir..
iyiki varsınız....
:1hug:

canım inşalah allah bebeğini sana bağışlar allahtan ümit kesilmez bol bol dua et en azından kalp atışları var eminim de dahada kuvvetlenecek inşallah allahın izniyle /b]

canım inşalah allah bebeğini sana bağışlar allahtan ümit kesilmez bol bol dua et en azından kalp atışları var eminim de dahada kuvvetlenecek inşallah allahın izniyle /b]

inşallah canım,, inşallah dediğin gibi olur..
bugün 5 te randevum var. heyecandan duramıyorum..
allah bugün yüzümüzü güldürür inşallah...

inşallah canım,, inşallah dediğin gibi olur..
bugün 5 te randevum var. heyecandan duramıyorum..
allah bugün yüzümüzü güldürür inşallah...

Yarın sabah geldiğimde çok güzel haberler duymak istiyorum söyle o kuzuna olur mu hihoyyyt

Yarın sabah geldiğimde çok güzel haberler duymak istiyorum söyle o kuzuna olur mu hihoyyyt

ahhhhhhhhhhh.....
inşallahhhhhhhhhhh....
sölerim teyzesi :1hug:
1 saat kaldı randevuya..çok heyecanlıyım
ben çıkıyorum. dua edin :Saruboceq:

doremi iki gundur takip ediyorum; gelince yaz hemen, Insallah guzel haber vericeksin, Allah yardimcin olsun canim, dualarimiz bebegin icin.

evet canım merakla senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin inşalllah

duyamadık. karnımda ölmüş.
allahın takdiri. diyecek bişey yok.. ((((((((((((

allah sabır versin zor bi durum ben de yaşamıştım seni çok ii anlıyorum inşallah cabuk atlatırsın canım
allah birinciyi verdiyse ikinciyi de verir merak etme tekrar geçmiş olsun

duyamadık. karnımda ölmüş.
allahın takdiri. diyecek bişey yok.. ((((((((((((

Ya inan kitlendim kaldım. Çok çok geçmiş olsun. Allah sana en kısa zamanda meleklerin en güzelini nasip eder inşallah :a015:

çok üzüldüm canım umarım bu dönemi çabucak atlatıırsın ve allah sana yeniden hamile kalmayı nasip eder

çok üzüldüm tatlım...
hayırlısı buymuş diyelim...
allah yardımcın olsun ,,sakın umudunu yitirme..
birgün alırsın inşallah meleğini kucağına...

off ço k üzüldüm bu durumlarda diyecek tek kelime bulamıyorum allahım sabrını wersin demekten başka
allahım sabrını we bu yaşadığın acıyı unutturucak mükafatını wersin en hayırlı zamanda inşallah
çoook geçmiş olsun arkadaşım

yinede kendini herşeye hazırlamalısın belli olmuyor bu işler ,eğer bebekte bir sorun varsa vucut kendi kendine bu oluşumu sonlandırabiliyor.Allah korusun sonradan bir sorun çıkmasındansa yada gelişme geriliği yaşamasındansa en hayırlısının bir an önce olması seni üzmemeli.Umarım herşey yolunda gider ama herşeye hazırlıklı ve güçlü ol.Dua et.Herşeyde bir hayır vardır. 6 haftalıkken bebeğimin kalp atışını aldık 3. ayımda cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kalbinin artık atmadığını ve karnımda çoktaaan öldüğünü ögrendik.Bu durumda en çok bebeğimin sakat olmadığına ve ona daha çok bağlanmadan öldüğüne dua ederek kendimi avutmaya çalıştım.Eğer gelişimini tamamlamış olsaydı normal doğm yada sezeryanla bile alabilirlerdi.Herşeyde bir hayır vardır.Hazırlıklı ol.umarım bir tesrlik olmaz dua ediyorum senin için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…