Kalp atışını duyar mıyım

Sizinde mi boş gebelik denildi bende bugün normalde 8+4 üm ama 7 haftalık çıktı dün
Kalp atışı hala yok mu yolk kesesi ni gorsem umut vericem ama oda yok dedi bilmiyorum suan sağlıklı bir embriyo görünmüyor olusursada zamana buraktik haftaya bakalim

Usg fotonuz var mı kaç mm bakalım.
Maalesef vermedi dün doktor ya bende tabi kalp atışı duyarım umuduyla gittiğim için yine boş gebelik dediğinde kalıyorum öyle şaşkın şaşkın

Kalp atışı hala yok mu yolk kesesi ni gorsem umut vericem ama oda yok dedi bilmiyorum suan sağlıklı bir embriyo görünmüyor olusursada zamana buraktik haftaya bakalim
Umarım mucize olur sizin için hakkımızda hayırlısı pazartesi tekrar başka bir hastaneye görüneceğim

Hayır olsun diyorum ben ileride daha zor bi surecim olabilir o yuzden kafami boşaltıp hayirlisini istedim bende haftayi bekleyeceğim bakalim merak ettim yazin mutlaka

Maalesef vermedi dün doktor ya bende tabi kalp atışı duyarım umuduyla gittiğim için yine boş gebelik dediğinde kalıyorum öyle şaşkın şaşkın
Diger arkadaşa demiştim

Ben ilk muayeneme devlet Hastanesi'nde 6+4te gitmiştim sadece keseye bakmıştı doktor. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Sonraki randevuma da 8+4te gittim kalp atışını duyduk.
Aynı benimde böyle suan bugün gittim 6+4ttüm bebeği çok küçük gördü ama kalp atışı duymadı 10 gün sonra gel dedi insallah biz de duyarız

İnsallah. Benim kese biraz küçük gibiydi içindeki bebek de öyle mercimek kadar küçük görüyordu size doktor küçük vs bir şey demiş miydi yada sizin de küçük müydü? Kusura bakmayın soru soruyorum ama karşılaştırmak adına

Valla bebek gördüğünu bile söylemedi bana. Kese boyutuyla da alakalı bişey söylemedi. Kese Sağlıklı görünüyor iki hafta sonra kalp atışına bakalım dedi sadece.

Valla bebek gördüğünu bile söylemedi bana. Kese boyutuyla da alakalı bişey söylemedi. Kese Sağlıklı görünüyor iki hafta sonra kalp atışına bakalım dedi sadece.
İnşallah bizde duyarız kalp atışını ama beta hcg çok düzenli arttı benim hatta 2 katından fazla arttı her kan verişimde bebeğin kesenin sağlıklı olması beta hcg ile alakalıymış 7 kasımda randevum var inşallah güzel haberi alırız

Bir hafta gecikmeden sonra kan verdim. Beta, kese görülebilecek düzeyde çıkınca bidaha kan da vermedim :) içinizi ferah tutun stres zararlı bebeğe

mrb son durumunuz ne oldu acaba araştırmaya gittinizmi bende 16 gün önce boş gebelikten kürtaj oldum biraz araştırdım tekrar etme olasılığı azmış ama yinede olabiliyormuş sizdede olmuş açıkcası tekrar olur diye korkum var

Ekim 12 de kürtaj oldum bende ama bu defa kese boş degildi şöyle oldu 3 farklı doktora gittim her biri başka dedi boş gebelik diyende devletti en son gittiğim de başka bir devlet hastanesi kürtajı da orda oldum kesenin şekli bozulmuş ama içi tamamen boş değildi ultasonu da gösterdi Dr. bana parça parça şeklindeydi dediğiniz gibi bende araştırdım okudum duyduklarım da var tekrar edebilen de varmış etmeyen sağlıklı kalan da maalesef benim 2.gebelikte sağlıksız oldu araştırma yoluna girdik tıbbi genetikte kan verdik dnalarımız incelenecek eşle beraber pıhtılaşma var mı ona bakılacak bende eşime de sperm testi uygulanacak ama bunlar uzun süren işler olacak dna sonucu 2 ay sonra çıkacakmış aynı zamanda benim rahim filmi çekilmem gerektiği de söylendi o yüzden kesin bir sonuca ulaşmak zaman alacak umarım sizde tekrarlamaz ama oldu ki tekrar sağlıksız olursa sizde peşine düşün derim 2.ci kez kürtaj olmak hem bedenen hem psikolojik etkiliyor

merhaba ben 5+6 da gittim keseyi ve bebeği gördü 1.9 cm daha çok küçük susam tanesi kadar demişti ama kalp atımını göremedi haereket olarak ya da doppler de bu hafta tekrar çağırdı biraz da umutsuz konuştu nedense :S

gecmiş olsun tekrardan umarım nedenini bulur ona göre sağlıklı bi gebelik yaşarsın banada doktor ilk gebeliklerde bişey yapılmıyor tekrar ederse yönlendiriyoruz dedi bende umarım bi daha yaşamam bu durumu gercekten psikolojık olarak çok etkiliyor insanı rabbim yardımcımız olsun

Bir hafta gecikmeden sonra kan verdim. Beta, kese görülebilecek düzeyde çıkınca bidaha kan da vermedim :) içinizi ferah tutun stres zararlı bebeğe
Benim kese sağlıklı sadece
korkma canım ben sata göre 6*4tte gittiğim halde vajinal duyulmadı kalp atışı ama doktor normal dedi daha duyulması için 2 haftası var dedi bazen doktorlar olumsuz konuşabiliyor canını hiç sıkma sana ne kadar desem de benimde her an aklımda kalp atışı var inşallah duyarız ikimizde yarın gideceksin değil mi duyacaksın hiç üzülme

Peki canım doktor ultrasonda kalp atışını duymasada doppler ile bakıp renkli noktalardan vs birşey görmüş muydu yoksa başka bir yorum yapmadı mı ? Evet yarın gideceğim çok umutsuz hissediyorum ama çok dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…