Kalp atışını duyar mıyım

Amin evet 2 kez olmadıkça bakmıyorlar dediğin gibi ilkte hep olabilirmiş bu durumlar

Ben devlet hastanesinde gittiğim için dopper cihazının olduğunu bile sanmıyorum canım inşallah umutsuz olma

Merhaba benimde böyle oldu bebekte görüldü ama kalbi oluşmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım

Canım ben devlet hastanesine gittim orda o cihazların olduğunu düşünmüyorum. Ama eğer gerekli görülürse tabi bakarlar benim doktor erken diye baktırmadı bence sen ne yaptın gittin mi doktora

Merhaba benimde böyle oldu bebekte görüldü ama kalbi oluşmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
İlk defa mı yaşıyorsunuz peki daha önce düşüğünüz oldu mu bundan sonrasında ne yapacaksınız peki

İlk defa mı yaşıyorsunuz peki daha önce düşüğünüz oldu mu bundan sonrasında ne yapacaksınız peki
Daha önce hiç böyle bişey başıma gelmedi 4 yaşında bi oğlum o hamileliğim mükemmel geçmişti
Şimdi tekrar hamileyim ama yine kanamam var bilmiyorum yarın belli olcak buda mı düşecek yoksa hamileliğim devam mi edecek bilmiyorum

Hayırlısı olsun inşallah bu hamileliginizde önceki gibi güzel geçer

Canım merhaba naptın benimde seninkine benzer bir durumum var da merak ettim son durumun ne bide ilk boş gebelikte hiç bir belirti. Varmiydi nasıl geçti boş gebelik nasıl anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…