- 21 Mayıs 2021
- 1.793
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.657
- 108
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışını aldiktan sonra daha vajinal bakmaz. Zaten çok kisa bakiyolar vajinalde en azindan bana öyle yapmıştı. Karından usg nin bir zarari yok diye biliyorum vajjnalde de uzun sure cihazı icerde tutmak zararli olabiliyormus. Eğer düşük riski gibi bir durum yoksa 4 haftada bir gidebilirsin. Benim tup bebekti riskim vardi 2 haftada bir çağırıyordu doktorum. 11-14haftalar arasi ikili tarama testi yapiliyor yaptiracaksan eğer o haftaya denk getir bir muayeneniArkadaşlar merhaba bir konuda danışmak istiyorum. İlk gebeliğim 6+1 de vajinal ultrason ile bebeğimin kalp atışını duyduk. Fazla ultrasona iyi olmadığını söylüyorlar şuan 7+4 deyim sizce tekrar kontrole ne zaman gitmeliyim? Şimdiden çok teşekkürler![]()
Canım ben kontrole 6+2 yken gittim çok şükür hayırlısıyla kese göründü. Ekrana bak bu kalbinin attığını gösteriyor ama şuan sesi açıp ses dalgasının rahatsız etmesin i istemiyorum 2 hafta sonra gel hem sesini açalım hemde ilaçlarını değiştirelim dedi 4 Hazirana randevumuz var hayırlısıyla inşAllahArkadaşlar merhaba bir konuda danışmak istiyorum. İlk gebeliğim 6+1 de vajinal ultrason ile bebeğimin kalp atışını duyduk. Fazla ultrasona iyi olmadığını söylüyorlar şuan 7+4 deyim sizce tekrar kontrole ne zaman gitmeliyim? Şimdiden çok teşekkürler![]()
Kan tahlilleri öncesinde yaptırmıştım bahsettiğiniz testler nelerdir bilgi verebilir misiniz?Kalp atışını duyduktan sonra sana bir sürü test vermesi gerekiyordu. Onları yaptırdın mı ?
Bir sürü hormon kan testi yapılıyor değerlerinize bakılıyor yaşınız doğrultusunda troide bakterilerle alakalı bi hastalık geçirip geçirmediğinize dair çok kapsamlı kan testi yapılıyo ve genellikle kalp atışı duyulduktan sonra isteniyorKan tahlilleri öncesinde yaptırmıştım bahsettiğiniz testler nelerdir bilgi verebilir misiniz?
Bir yandan ultrason gelişimine zarar vermesin istiyorum bir yandan da çok merak ediyorumBen 6+5 ten sonra bir de 8. haftamda gitmiştim netlesmesi açısından. Sonrasında ayda bir gidiyorum canım
Hamile kaldığımı öğrendiğimde kontrole gitmeden önce detaylı kan ve hormon tahlilleri yaptırmıştım doktoruma gösterdim troidlerimin vitamin ve kan değerlerinin iyi olduğunu söyledi . Tekrar istenirse tabi ki yaptırırım sagolunBir sürü hormon kan testi yapılıyor değerlerinize bakılıyor yaşınız doğrultusunda troide bakterilerle alakalı bi hastalık geçirip geçirmediğinize dair çok kapsamlı kan testi yapılıyo ve genellikle kalp atışı duyulduktan sonra isteniyor
Testlerini yaptırdıysan bir ay sonra gidersin Allah korusun acil bişey olmadıkçaHamile kaldığımı öğrendiğimde kontrole gitmeden önce detaylı kan ve hormon tahlilleri yaptırmıştım doktoruma gösterdim troidlerimin vitamin ve kan değerlerinin iyi olduğunu söyledi . Tekrar istenirse tabi ki yaptırırım sagolun![]()
Bende 8.haftada gitmek niyetindeydim ancak bu sürece kadar 5 kez ultrasona girmiş oldum bir zararı olabilir diye endişe ettim annelik iste daha şimdidenCanım ben kontrole 6+2 yken gittim çok şükür hayırlısıyla kese göründü. Ekrana bak bu kalbinin attığını gösteriyor ama şuan sesi açıp ses dalgasının rahatsız etmesin i istemiyorum 2 hafta sonra gel hem sesini açalım hemde ilaçlarını değiştirelim dedi 4 Hazirana randevumuz var hayırlısıyla inşAllah![]()
Kız 5 kez niye girdin bacımBende 8.haftada gitmek niyetindeydim ancak bu sürece kadar 5 kez ultrasona girmiş oldum bir zararı olabilir diye endişe ettim annelik iste daha şimdidenEn iyisi gideyim ben önümüzdeki hafta teşekkür ederim
![]()
İlkinde kese görünmedi bir hafta sonra keseyi görmeye girdim sonra 6 haftada kanamam oldu hem vajinal hem karından 3 kez bakıldı istem dışı oldu anlayacağınızKız 5 kez niye girdin bacımbende çok zor sabrettim ama dayandım 2 hafta sonra tekrar gidecez hayırlısıyla inşAllah
![]()
Çok geçmiş olsun kuzum kanama neden olmuş birşey dedi mi?İlkinde kese görünmedi bir hafta sonra keseyi görmeye girdim sonra 6 haftada kanamam oldu hem vajinal hem karından 3 kez bakıldı istem dışı oldu anlayacağınız![]()
Sagol canım kanama ilk haftalarda olabilir dedi vajinal muayenede 6+1de kalp atışını duymus oldukÇok geçmiş olsun kuzum kanama neden olmuş birşey dedi mi?