Kalp atışını duydum fakat

Phlsp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
13
6
1
30
Merhabalar sizleri rahatsız ediyorum fakat telaşımı maruz görün... İyi ki 7+5 günlükken bebegimin çok şükür kalp atışını duydum bugün bebegim 8+4 günlük fakat korkuyorum doktor 1 ay sonrasına randevu verdi düşük tehlikem vardı progestan kullanıyorum çok şükür kanamam yok sıkıntılı sürecim geçti mide bulantım aşırı oluyordu doktorum ilaç verdi 2 gündür iyiyim fakat şimdi de ya1 ay gidene kadar bebegimin kalbı falan durursa diye korkuyorum çünkü internetten araştırınca kalp atışı durunca anne pek bir şey hissetmeyebiliyormuş sizce bir sorun olmuş olsa şu an rahatsız olurmuydum korkuyorum eşime de durduk yere acile gidelim diyemiyorum çünkü iyiyim ve akşama kadar mesaiye kalıyor maddi anlamda da sürekli hastaneye gidince eşim için zor oluyor farkındayım eğer bir şeyler ters gidiyorsa bu haftalarda anlamak mümkün müdür acaba içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var daha 23 yaşındayım kimsem de yok ne biliyim Allah hepimizin yardımcısı olsun. 1 hafta öncekii kontrol raporum ektedir yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210323-164717.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 169
Benim bebeğimin 10 haftalıkken kabı durdu..rutin gittiğim kontrol muayanesinde tesadüfen öğrendik..fakat siz bunları düşünüp gereksiz yere stres yapmayın..şükür şuan kalp atışları var sağlıklı ..güzel şeyler düşünün bence

Allah sabrını versin inşallah geçmiş olsun peki zor bir soru olacak biliyorum da herhangi bir belirti hissettiniz mi yani hastaneye gitmeden bebeğinizin kalbinin durduğunu anlayabildiniz mi

Aynı durumdayız :) ben de 1 ay sonra gideceğim ve bana da aynı vesveseler geliyor :))

Hiç takılma rahat daha başındasin 18 yada 20 haftalık olana kadar devamlı böyle telaslar olacak benimde oldu çünkü o haftalarda içinde kuş gibi saat başı her gün kimdayacak ben burdayım diyecek ancak o zaman bitecek bu vesveseler ama çok kafama takıyorum uykularım kaçıyor diyorsan ilacı içme mide bulantılarım herşey yolunda olduğunu gösterir zaten benim 4 düşüğüm oldu belirtilerim kaybolmuştu onlarda. Mide bulantılarıyla geçen hamilelik sonucunda kızım şimdi yanımda uyuyor.Allah kucağına almayı nasip etsin

Merhaba birşey sorucam size bu dört düşükten sonra araştırma yaptınız mı ..yada sonrası için tedavi uyguladilarmi

Merhaba birşey sorucam size bu dört düşükten sonra araştırma yaptınız mı ..yada sonrası için tedavi uyguladilarmi
Kan pıhtılaşma sorunu + tek tupumde sıvı birikmesi varmış ameliyat oldum sonra kızım oldu

Allah sabrını versin inşallah geçmiş olsun peki zor bir soru olacak biliyorum da herhangi bir belirti hissettiniz mi yani hastaneye gitmeden bebeğinizin kalbinin durduğunu anlayabildiniz mi

Kan pıhtılaşma sorunu + tek tupumde sıvı birikmesi varmış ameliyat oldum sonra kızım oldu

Benimde 11 yaşında bı kızım var son iki yıldir ikinci çocuk istiyoruz .fakat iki yılda bir dış gebelik ikinci kimyasal düşük üçüncü olarakta 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ..doktor hepsi farklı komplikasyon diyor arastirmiyor gerek duymuyor devam diyor..bilmiyorum ben gene de farklı doktora gidicem görüş alicam.. o yüzden sordum size tessekkur ederim

Canım ben en son 8. Haftada gitmiştim birşey yoktu..iki hafta ara verdim hicbisey anlamadim normal rutin kontroldu benimkisi ve şok olduk...ama siz bunları düşünmeyin ..umarım bebeğiniz sağlıkla doğacaktır ..hep pozitif olun..rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım benim . Bende üç kanama var diye progesduoren ben iğne yazdı doktorum. Kanamam olmadı benimde. Ama bu normalmiş çoğu kişide olurmuş. Sen telaş yapma dua et. Düşük olursa allah korusun zaten belli eder kendini. Annelik duygusu hissedersin ama dediğim gibi kalbini ferah tut progestoran çok güzel bi hap

Çoğu kişiden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama hamilelik hisleri kayboluyormus çocuk düştüğünde vücut belli ediyormuş bir terslik olduğunu. çok fazla takmamaya çalış sitres daha çok düşman hamileliğe.yaradan nasip ettiyse doğmasını,sağ saglim doğacak hayırlısıyla böyle düşün. senin korkuların sitresin çektiğinle kalır tadını çıkar bu günlerin yol uzun daha.. doğana kadar annelik iç güdüsü yasiycaksin bu endişeleri kaç kilo oldu sagliklimi ilerliyor boyu kaç haftasına uyumlulumu ..

Merhabalar üstünden baya geçmiş ama durumunuz nedir i sorudan sonra bebeğiniz nasıl? Bende şu an aynı hisseleri yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…